10 ayHayz demek gayet olağan bir durum , bilmeyen sorarsa söyleyebilirsin. Adetin geç başlaması sorun değildir. Değişik soruların var , bazen iyi söyleyenlere de saygısız davrandığını gördüm. Çabuk sinirlenen, özgüven sorunu yaşayan , düşüncelerinle aslında mantıklı , hayz kelimesi duyarlılığınla bile ne denli hassas olduğun gözlemleniyor. birtakım sorunların var bunların üstesinden gelebilmelisin. Muhtemelen ilk ergen dönemdesin yani 12-15 yaş aralığında olma ihtimalin çok yüksek. Emin ol hayz olmak kötü bir şey olmadığı gibi , bunu herkese söylemeyeceğine göre , söylemekte sakıncalı değil. Hatta sen söylemesen bile aynı ortamı paylaştığın insanlar zaman zaman bunu anlayabilir ki bunda da bi Mahsur söz konusu değildir.
01 Yorumla
Soran10 ayNe kadar saçma bir görüş ki ben olgun kadınım
En İyi Cevaplar
10 ayAybaşıda diyebilirsin 🙂 ama Kur'an dada hayız diye geçiyor bence doğru olan senin düşündüğün
213 Yorumla
Soran10 ayEvet
- 10 ay
Ozamn bı eic hakkattim 🙂
Soran10 aySeçerim ama bi şartım var
- 10 ay
Buyur
- 10 ay
Ee seni dinliyorum
Soran10 ayAlttaki gizli erkek kullanıcıyı şikayet et
- 10 ay
Bisuru gizli var ama
Soran10 ayUzun yazmış
- 10 ay
Ettim 🙂
Soran10 ayBu soruyu da et
- 10 ay
Ettim ama neden kaldırmak istiyorsun
Soran10 ayİşte
- 10 ay
Tesekuurler 💐
10 ayBildiğim bir kelime fakat sana bunu düşündüren nedir? Neden topluma göre şekilleniyorsun neden Arapça bir kelime anlamı bilinmez diye söyleme gereği duyuyorsunuz. Kadın olarak neden bundan rahatsızsın hatta bu soruyu neden gizli sordunuz gibi bir sürü soru işareti kafamda.. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz biz hâlâ bunları konuşuyorsak kendimizi bir sorgulamamız gerekir diye düşünüyorum.
06 Yorumla
Soran10 ayHayız demeyi regl demekten daha doğru buluyorum regl kelimesi çok uyduruk geliyor ayrıca yüz yılla ne alakası var bence ayıp ve özel bir şey herkese söylemek zorunda mıyım ki bana göre böyle sorularda gizli sorulmalı.
- 10 ay
Herkese söylemek reklam ederek dolaşmak değil asla bizde alanımıza tabela asıp gezmiyoruz regl olduğumuzda. Fakat bunu ifade etmek zorunda kaldığımız durumda da çekinmemiz gereken bir konu değil bunu ifade etmeye çalıştım..
Soran10 ayZaten menopozun yaklaşmış boş ver regli adeti
- 10 ay
Peki 🤧
Soran10 ay@Valeriyax girdim zaten
10 ayİslamda reglin diğer bir terimi hayızdır. Müslümanların çoğu Hayız der ve bu çokta garip anlaşılmaz. Dinimize uygun terim "hayız"dır.
-💗23 Yorumla
Soran10 ayEn iyi cevap
- 10 ay
Nickinde baba pro yazıyor muhtemelen discordta allaha sövenlerle beraber takılıyordun, şimdi buraya gelip dincilik oynama komik duruyor
- 10 ay
@britishshorthairr neden böyle diyorsun? İnanca uygun düşünmek konuşmak ve yaşamak , sizin pis ideolojilerinizden kopan insanları görmek size hazımsızlık kan kaybı hissi veriyor değil mi. Hasımsızlığınızda boğulun.
Yapay Zeka Cevapladı
Hiç sorun değil tatlım, herkes kendini nasıl ifade etmek istiyorsa öyle konuşabilir. "Hayız" kelimesi de dini veya eski Türkçe kökenli bir ifade, tamamen tercih meselesi. Senin için hangisi rahatsa onu kullan, zaten önemli olan bu kelimelerin altındaki anlam, değil mi? 😊❤️
14 Yorumla- 10 ay
Hayız arapça bu arada, doğrusu "Haydh".
Soran10 ay@Arteria_Coronaria regl de yabancı😅
- 10 ay
@Arteria_Coronaria doğrusunu hayz dır. Arap harfleri katı ve sert değildir. Bunun dil telaffuzumuza çevrimi hayz şeklinde olup , sizin yazdığınız Arap alfabesindeki harflerin özündeki yumuşaklığa çevrilmemiş hâlidir. Ayrıca hayz kelimesi olarak kullanmak isteyen arkadaş , Öncelikle bu kelimenin Arapça olduğunu bilir 😉. Karşınızdakine cahil muamelesi yaptığınız sürece , cahilliğiniz bitmeyecek..
Kızlar Ne Diyor
Hayır, karşılanmaz. Çok fazla kültürden tanıdığım var. Kimisi hayız, der, kimisi regli, kimisi menstrüasyon, kimisi adet, kimisi halam geldi, kimisi aybaşı oldum ya da mens, menses, siklus, periyodum oldu gibi şeyleri çok duydum. Takılma yani. Herkesin doğrusu kendine. 🌸
03 Yorumla
Soran10 ayAlttaki adamı şikayet eder misin?
Soran10 ayGizli çok eski bir deyim diyen
Gizli Üye(25-29)10 ayHayızı da ilk defa duydum. Regl demek varken yok teyzem halam geldi yok şarap dönemi yok saçma sapan isimler birde okuldayken toplantı salonunda bize bilgi vermişlerdi hediye pet verildiğin de erkekler görmesin sakın diye uyarmıştı öğretmenler , neden ne oluyor bu bizim elimizde olan bir durum değil ya çok saçma neyse susuyorum feminist damarım tutarsa susamam 🥹
111 Yorumla- 10 ay
Sen önce doğru yazmasını öğren ped onun adı pet değil
Cevap sahibi10 ay@mad_girl34 PED PED PED OLDU MU gerçekten takılması gereken yere takılmayan yüksek zeki insan varlığı
- 10 ay
Olmadı ped ped ped ped değil sadece ped
Cevap sahibi10 ay@mad_girl34 bence oldu ☺️
- 10 ay
@mad_girl34 ped mi demesi gerekiyor
Soran10 ayniye regl diyelim adet de o zaman bence hayız d mek daha doğru ayrıca evet ayıp ve iğrenç bir şey sevilecek bir tarafı yok.
- 10 ay
ayıpsa yumurtalığını aldır da olma
Soran10 ay@DünyayıYokEdenİnsan olmuyorum zaten
- 10 ay
o zaman o kelimeyi kullanmanada gerek yok seni ilgilendiren bişi kalmadı
Soran10 ay@DünyayıYokEdenİnsan ben o duruma hayız adet aybaşı diyorum
- 10 ay
saçmalık işte
m 10 ayHayız nadir regl mi demek ilk defa böyle bir keilmenin varlığından haberdar oluyorum neyse herkes bu kelimenin anlamını bilmez ondan dolayı garip gelebilir ve her şekilde açıklama yaparken bulursun hayız ne demek olduğunu söylerken
00 Yorumla
10 ayBu kelimeyi ilk defa duydum valla, acayip acayip şeyler türetmişsiniz.. özel günüm de, adet görüyorum de.. ya da çok çekiniyosan hiç konuşma bu konuyu.
04 Yorumla
Soran10 ayBende regl kelimesi için öyle düşünüyorum
- 10 ay
Karadenizliyim, ben regl kelimesi popülerleşmeden önce de o dediğini bilmiyodum, kimsenin kullandığını da duymadım, burada kadınlar adet görmek der. Geleneksel olarak budur.
Soran10 ayPopüler diye onu mu diyelim adet daha doğru
- 10 ay
İlk defa duymuş olmanız çok normal. Bunun sebebi toplum normlarından uzak olmanızdır. Bu bir sorun değil. Hayz kelimesi yüzyıllardır dünya çapında kullanılan bir kelimedir.
Bu Arapça bir kelime. Bu kelimenin kendi dilimizde alternatifleri yaygınken Arapçasını kullanmayı doğru bulmuyorum. Aybaşı veya adet de daha iyi.
15 Yorumla
Soran10 ayRegl de Fransızca bir kelime ayrıca kökeni Arapça bile olsa eskiden Türkler çok kullanırdı.
Soran10 ayDini bir terim ve eskiden hayız deniliyordu kalem de o da arapça
Soran10 ayDeme olacaktı
10 ayBir sürü adı var herkes ayrı bi'şey söylüyor ne derseniz deyin adet demeyin. Adet dediklerinde yok deste diyesim geliyor
02 Yorumla
Soran10 ayEn doğrusu adet bende en çok regle sinir oluyorum
- 10 ay
Sana göre doğrusu o bana değil. Herkes ne istiyorsa ondan olsun😂 sen adet ol isteyen regl olsun isteyen hayız
10 ayAdet en ideali. Hem herkes biliyor hem daha güncel bi anlam hem dinen hem tıbben hem toplumsal...
Hayz kelimesini medrese ağzı ya da namazsız olmak da denir.00 Yorumla
10 ayGarip gelenler olur ama bu herkesin kendi hayatı ve kendi tercihi. Regl veya hayız, çok ta farklı değil.
022 Yorumla
Soran10 aySüper seçilen soru silinmez mi?
- 10 ay
Süper Soru seçildiyse 24 saat sonra sağ üstteki üç noktadan "bağı kopar" var onu uygulamak mümkün
- 10 ay
Silmeni gerektiren bir şey yok zaten gizli üyesin ki
Soran10 aySilmek istiyorum
- 10 ay
Silmek imkânsız bağ kopartmak ta gizli olduğun için mümkün değil
Soran10 ayO zaman alttaki bir yorumu şikayet et
- 10 ay
E kimi
Soran10 ayBu sorunun silinmesi mümkün deği mi?
Soran10 ayGüncellemede küfür etsem😂
- 10 ay
Yine de olmaz sdfsdf
Soran10 ayHiç bi şekilde kalkmaz mı şikayet edin
- 10 ay
Küfür kaldırılır soru değil
Soran10 aySorumu şikayet et
- 10 ay
Gizli sorman handikap olmuş, açığa çıkıp bağı kopartmayı dene
Soran10 aySilinmesini istiyorum anlamıyon mu
- 10 ay
Sorunda kural dışı bir durum yok
- 10 ay
Anladım. Kizlar Soruyor'a yaz bu durumu veya bir moda mesaj at.
Soran10 ayBir mod söyle
- 10 ay
Bysheldon
Soran10 ayEtiketle
- 10 ay
- 10 ay
Neyse çıkmış linki tıkla
10 ayHayız Arapçaymış, Arapçada regl anlamına geliyormuş. Ben Arapça bilen arkadaşlarımın yanında hayız diyorum
03 Yorumla
Soran10 ayRegl de Fransızca ve yani moda olan kelime
- 10 ay
Evet regl de farklı bir dil ama adet demek bana sanki biz hastayız da regl olmak kötü bir şeymiş o yüzden gizlemeye çalışıyormuşuz gibi geliyor
Soran10 ayRegl de gizlemek için çıkmış😅
10 ayRegl demek istemiyorsan adet diyebilirsin hayız demek varoşluk ve İslamcılık
12 Yorumla
Soran10 ayNe alaka hem islamcı olmak kötü mü?
- 10 ay
Gayet alakalı çünkü dini bir kelime ve evet, İslamcı olmak kötü
10 ayDaha saçma bir şey görmedim. Regl dersen ne olacak? Bundan utanıyor musun?
012 Yorumla
Soran10 ayHayız kelimesi nşye saçma özentiler adet deyin o zaman
- 10 ay
İlk kez duydum. Pardonda şu an özenti sen oluyorsun. Adet ya da regl denmeli başka dilde olan regl kelimesini kullanmak isteyen sen iken bana özenti diyemezsin. Haddini bil
Soran10 aySen kimsinde bana haddini bil diyorsun regl demek isteyen sensin hayırdır ben özel konulara girmem bile
- 10 ay
burada sen kimsin yok asıl sen kimsin gibi tartışma yapıp senin seviyene inmeyeceğim. Adete/Regle hayız demek isteyen kişilik sjjwjwjsjejsjnsnsjsjwjnsnnsjsjhw
Soran10 ayHayız diyince ne oluyor
Soran10 ayAdı regl olunca mı olay güzelleşiyor 😂
- 10 ay
Sorunu niye şikayet edeyim deli mi ne shbwjsjebsjshsj dersen de yaw bana nee 😂 ben regl duydum regl diyorum alla alla 😀
Soran10 ayŞikayet et kalksın sorum
Soran10 ay15 yıldan beri regl mi diyon😅
- 10 ay
Azerbaycanda Aybaşı diyorlar daha saçmasını duymadım sjjsjssjssijsjwhshhshshshshshhs ben Türklerden regl diye duydum regl diyorum sen istersen hayız de ayız, Mayıs de beni ilgilendirmez 😀
Soran10 ayRegl kelimesi yeni çıktı
10 ayArapçasini söyleyince daha mı iyi hiss diyorsun 😂
06 Yorumla
Soran10 ayRegl Türkçe mi?
- 10 ay
Hayiz Türkçe mi😂
Soran10 ayEvet
- 10 ay
Ya arkadaşım bir Google bak da öyle konuş ya😂
Soran10 ayAdı Fransızca olunca durum farklı bir şey mi oluyor?
- 10 ay
Bilmem... regl demek istemeyip hayiz demek isteyen sensin...
10 ayNiye garip karşılansın hatta biz okulda öğretmenim regl yerine hayız diyor 😄
10 Yorumla
10 ayNiye sorun olsun nasıl rahat ediyorsan öyle söyle
10 Yorumla
10 ayİlk defa duydum hayız kelimesini regli den devam ben
00 Yorumlaİlk defa duydum çok saçma regl ayıp değil rahatlıkla söyleyin 🙄
00 Yorumla
10 aySöyle geç daa ben de söylüyorum anlamayana açıklıyorum vs.
00 Yorumla
10 ayBen ilk defa duydum birisi bana dese anlamam ama istediğini diyebilirsin bencede
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayannem de hasta olmak diyor. sinir oluyorum. adet lafı da çok irrite edici geliyor bana en iyisi regl.
01 Yorumla
Soran10 ayBana da regl irite geliyor
Gizli Üye(30-35)10 ayçok babaanne deyimi gençsen biraz bu ne diyor ya? diye bir bakarlar geçerler sen bilirsin.
03 Yorumla
Soran10 ayRegl kelimesine sinir oluyorum
Cevap sahibi10 ayOl nolucak herkesin sinir olduğu bir Şey var
Soran10 ayHayız da bana kolay geliyor istediğim kelimeyi derim
Gizli Üye(18-24)10 ayAnneannem hep ben regli ağrısı çektiğim zamanlar üstün mü geldi bu ağrın bu huysuzluğun ondan mı derdi
00 YorumlaBiz adete regl demeye ne zaman başladık ya kolay yoldan adet diyoduk işte ne güzel regl le arada dilim dönmüyor
03 Yorumla
Soran10 ayHe ya😅
Soran10 ayİnşallah süper cevap seçilirsin
Bazen mazeret değilim, muayyen günündeyim, hayızım, mazeretim, müsait değilim gibi sözcükleri kullanıyorum. İstediğinizi kullanın , bu kadar takmayın kafaya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayİstediğini kullan bir yakınım da renkli diyor çok şaşırıyorum her defasında
03 Yorumlaben mazeretliyim diyordum kuran dersinde, ama bence fark etmez sonucta aynı seyı kastedıyorsun
00 Yorumlaanavatan kan ağlıyor bile deniyor daha kaç tane ad koydular kim bilir bence sorun olmaz annem aybaşı der hep
00 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 754 cevap paylaştı.
10 ayNeden regl bir ayıp gibi görünür anlamıyorum reglim de geç
06 Yorumla
Soran10 aySen kaç yaşında adetoldun
Soran10 aySorumu beğenme 😡
- 10 ay
Neden nefret ettin acaba😕
Soran10 ayİstemiyorum
Soran10 ayEksi attım sana
- 10 ay
Tesekkur ederim😘
10 ayBence hayız demek şu anki güncel dile uygun düşmğyor gibi
00 Yorumla
10 ayne farkeder sonuçta aynı anlama geliyor çok dikkat edilecek bir şey değil
00 YorumlaGarip gelir bana 😅 regle alışığız
11 Yorumla
Soran10 ayNiye adet değil
- Daha fazla (55)
Erkekler Ne Diyor
10 ayRegl, aybaşı, adet, hayız hiçbiri ayıp değil. Yaratıcı'nın verdiği biyolojik bir durumun ayıp olmasına anlam veremiyorum. Genelde zaten halsizlik ve acı nedeniyle reglim deniyor. Bugün bel altımda gerçekleşen olay sebebiyle beni yormayın demek yerine reglim deniyor. Eğer bu ayıpsa o zaman hamileyim demek de ayıp olsun hatta hamilelerin göbeğinin kıyafet üstünden görünmesi de ayıp olsun. Saçmalık.
23 Yorumla
Soran10 ayGüzel bir şey değil
- 10 ay
Zaten ballandıra ballandıra anlatalım demiyorum ama evde halsiz yatan biri dışarı çıkamadığında istemediğinde reglim dediği için de ayıplamayalım
Gizli Üye(36-45)10 ayçok eski bir deyim eskiden kullanılıyordu hatta o zamanlar aybaşı deniyordu bugün regl adet ile yanı eskiden hayızlı ve aybaşı oldum denirdi. sonra hastayım deniildi. dön dolaş aynı şey. erkeklerden saklamak için bu kelimeler erkekler buldukça kadınlar adını değiştirdi. gizlenerek merak uyandırmaktır kadınlık erkeklerde açığa cıkarır
019 Yorumla
Soran10 ayKötü bir şey bence
Cevap sahibi10 ayvajinanın 50 tane ismi var hep bu erkekelr yüzunden :) siz sakladıkça ögrenmişiz artık siz bile kufurlerde kadınlık cinselliğine koyuyorsunuz sallarkenn. sanki o başka bir şey :)
Soran10 ayÖnce adet olan kendi yaşından daha mı yaşlıdır?
Cevap sahibi10 ayGüzel bir soru herhalde beni takip ettiğin için bilgilerimi paylaşmamı istiyorsun evet şöyle diyelim regl olayını daha önceden görmeye başladıysan menopoza daha erken girersin. Çünkü kadın yumurtalığında belli sayıda yumurta vardır. Ama bu bazen ırsi yani ailendeki kadın ırkına da bağlı olabiliyor. Twitter'da konuştuğum bir kadın ile sanal öyle bir şeyler yaşamıştık. dul, o Esnada bana menopoz ile ilgili bilgiler verdi fakat kendisinin menopozda olduğunu bilmiyordu ve bu kadın 36 yaşındaydı. Bütün anlattığı kadınlık emarelerinde menopozu yaşıyordu. Ve ona dedim ki sen menopoz oluyorsun hiç hissettin mi dedim bunu. Annene ve teyzene sor bakalım kaç yaşında olmuşlar. Bilmiyorum dedi. Sonra anne teyze yani kadın ırkının ailede erken menopoza girdiğini öğrendi annesi de 38 yaşında teyze de 40 yaşında menopoza girmişti yani ailede erken regl'e girme ve erken menopoza girme olayı varmış Bu kadın bunu ilk defa öğrendi. Ben de bazı şeyleri kadınlarla konuşarak veya bu tür şeylerde tecrübelenerek ve tabii ki kitap kurcaladım. Fakat bazı kadınlarda 25 yaşında bile menopoza girmek mümkün yumurtası az onlar da ilaç almak zorunda.
Soran10 ayMenopozu sormadım
Soran10 aySeni de takip etmiyorum önce adet olan kız genç kız mı oluyor o yüzden daha mı büyük oluyor?
Soran10 ayAyrıca erken olan illa erken girmez geç olan da illa geç girmes ayrıca menopoz kötü değil ayrıca her şey anne tarafı değil baba tarafı kadınları da var
Soran10 ay😡
Cevap sahibi10 ayYorum yok :)
Soran10 ayErken adet olan daha mı yaşlı olur konunun menopozla alakası yok geç adet olan daha mı küçüktür veya çocuktur erken adet olan değersiz mi
Soran10 ayGeç adet olmak normal mi?
Soran10 ayGeç olanlar daha mı üstün geç olmayı kim istemez
Soran10 ayAdaletsizlik keşke hiç adet olmasaydım
Soran10 ayKimse erken olmak istemez ki
Soran10 ay15 sondur hayız için hem daha geç. Girer bile ergenlik ve genç kızlık başlıyor
Cevap sahibi10 ayBu bir ırsi ve coğrafik yerel bir şans ya da şanssızlık. Hindistan'da fas'ta cezayir'de tunus'ta kızlar erken adet görür 9 yaş hatta 8 yaş, roman kokenli kızlar çok erken uyanır. Size şunu anlatayım 19 yaşında bir kız anne anne olmuş Bulgaristan'da roman kökenli. Ve bu Avrupa Birliği ülkesinde oluyor :) bir şey biliyorum konuştukça bilgilerim açığa çıkıyor beni tetiklerseniz çok şey öğrenirsiniz. Elbette ki daha erken menopoza giriyorlar mesela 40 yaş normalde 48 olması gerekir. 8 yaş fark ettiriyor. Herkes için geçerli değil tabii ki çünkü ırklar karışıyor. Mesela ispanya'daki roman kökenli ile Rusya'daki Türkiye'deki romanya'daki Bulgaristan'daki farklı yugoslavya'daki farklı çünku ırk karışması var. Ve coğrafya farklı. Ama ırk olarak bakarsak daha erken başlıyorlar. O yüzden roman düğünlerinde küçücük kızların göbek attığını görürsünüz ama bunun nedenini anlayamazsıniz. Bazı şeyler konuşulmaz kitaplara da girmez
Soran10 ayKaybol sorumdan
Soran10 ayModeratörkerin kaldırın şu yorumu
Soran10 ayModeratörler kaldırın şu görüşü
10 ay
Alt tarafta ates var demek daha dogru normal bir sey.
00 YorumlaHayır, garip karşılanmaz ama herkes anlamayabilir. Anlaşılır olmak kaydı ile her kelimeyi kullanabilirsin. Anlamıyorlarsa ısrar etmeden diğer kelimeyi de kullanmak doğru olur.
00 YorumlaSite yöneticileri bile şaşırmış soru gorselinde yapay zekaya konuşma balonu içinde hayiz yazmışlar 🤣
01 Yorumla
Soran10 ayNasıl?
10 ayonu söylediğin kişilerde anlıyorsa sorun yok ama kelimeyi bilmiyolarsa hep bi açıklama yapmak zorunda kalacaksın bu seferde.
02 Yorumla
Soran10 ayKimseyle konuşmuyorum ki
Soran10 ayAma regl diyenlere inadına hayız diyorum
10 ayİngilizce kullanmak zorunda değilsin herhangi bir dilde de ifade edebilirsin değişen bisey yok sonuçta
00 Yorumla'Boyoz' diyen Simit'e 'gevrek' diyen izmirlilere sövdüğüm kadar söverim!
İçi boş insanların farklı olma çabaları00 Yorumla
10 ayHayız diye ilk defa duydum bana biri Hayız günümdeyim dese Hayır olsun o ne derim😀 adette diyebilirsin adettendir o derim 😀
00 Yorumla
10 ayDoğru ve gerçeği değiştirmek için gereksiz uğraşma saçma.
O günler sesle bile anlaşılırken şekil değiştirmeye ne gerek var.00 Yorumla
10 ayDilinmi dönmüyor ne
Hayız nerdir direk hastayım de olsun bitsin03 Yorumla
Soran10 ayMüslümanım ve edep liyim o yüzden
Soran10 ayZaten normalde hiç konuşmam hayızı, adeti🤮
- 10 ay
Bencede konuşmayın, erkeler için çok itici bir durum
Hayız kelime anlamını herkes bilmez. omun dısında ne istersen onu de kime ne
02 Yorumla
Soran10 ayBilmesin daha iyi ama komik veya cahilce değil
Garip değil ama anlamını bilmeyen çok çıkar ve o ne diye sorarlar
10 YorumlaŞaşırdık mı
Hayır
Ne istediğini bilmeyen memnuniyetsizler00 Yorumla
10 ayİstiyorsan diyebilirsin, regl de ahlaksızca bir kelime değil.
00 YorumlaCanın nasıl istiyorsa öyle takıl hepsi aynı kapıya çıkıyo zaten 😅
00 YorumlaAdetti regl oldu şimdi hayız sizde nir karar verin ne olduuğunuza
00 Yorumla
10 aySonuç olarak anlamı aynı yere gidiyor, ne dersen de aynı şeyler.
00 Yorumla
10 ayDaha çok anadıluda kullanılan bir kelime ya da muhafazakar kesim tercih ediyor
Garip karşılanmaz00 Yorumla
10 ayDinimizde zaten bunun adı hayızdır reel değil
15 Yorumla
Soran10 ayAynen 👏🏻
- 10 ay
Pardon regl* yazacaktım otomatik düzeltme hatası
- 10 ay
Sen de dinimize bağlı yaşamaya çalışıyorsun?
- 10 ay
Ooo duyar nerde diyordum gelmiş
- 10 ay
Anlayamadım? 🤔 kim ben mi 🤔
10 aydini terimleri bilmeyenler garipser üstüne zırvalarlar niye regl demiyorsun diye. daha aşağıda hayatında hayızın ne oldugunu bilmeyen üstüne saçma sapan isimler der.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayNeden karşılansın gitsin baksın anlamına kişi nasıl iyi hissediyorsa öyle konuşabilir
03 Yorumla
Cevap sahibi10 aySite seçerse yapacak bir şey yoktur, anca bir S kullanıcısına mesaj atıp sorunu sildirmen gerekiyor
Soran10 ayNe?
Cevap sahibi10 ayYani bu master hesapların üstlerine bir yazmayı deneyin, sorunuz şikayette edilmiyor kaldırılmış sadece takip et ve engelle seçeneği bulunuyor
Direk hastayım rahatsızım desen daha anlaşılır olur. Hayır dersen karşı taraf farklı şeyler düşünebilir.
00 Yorumla
10 ayBana ne ki? Hani ne dersen de. İstersen Kemal de bana ne
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayya her boka takıyorsunuz ya yok bayan değil kadın yok normal doğum meselesi yok bilmem ne bi bitmediniz ya
011 Yorumla- 10 ay
Normal doğum diye bir şey yok o vajinal doğum ve sezaryen de normal bir doğum. Bu konuda haksızsın yani
- 10 ay
Bayan kelimesi baymaktan gelir o yüzden hoş karşılanmaz
Cevap sahibi10 aySezeryan normal doğum değil
Vajinal doğum normal doğumdur bayan neyse haklısın o konuda kadın diyorum ben ama bayan baymak olarak kimsenin aklına gelmiyor nazij bir kelime olmuştu taki sizler bayan kelimesini baymak olarak görene kadar kimsenin aklına gelmiyordu
Bu tür şeylere takmayın ya takılmayın biri bana öğğğşiööö diye çağırsa takmam yani basit şeyler bunlar- 10 ay
Sezaryenin normal bir doğum olduğunu doktorlar söylüyor sen hangi alanda uzmanlık yaptın? Ben kilolu bir bebektim annem vajinal doğurmaya çalışsaydı ölecekti. Sezaryenle doğduğum için ikimizde hayattayız. Bilmeden boş konuşma.
Cevap sahibi10 ayBen sezeryan kötü demiyorum sadece normal doğum değil diyorum sen dışkını makattan yapıyorsun demi normal dışkı atma şekli ama makattan atamassan eğer karnından çıkarmak zorunda kalırlarsa Buda normal çıkış değil derim yani yemeği ağzınla yiyorsun demi bu normal yemek yeme yeri ama mideni açıp yemeği koyarlarsa bu normal değil olay bu sadece alışılmışın dışında olan hersey normal değildir böyle gördük çünkü bunlara takılmayın ya sezeryana normal değil de ne olcak ölecenmi
- 10 ay
Önce karşılaştırma yaptığın şeylerin sezaryenle arasındaki farkları öğren sonra yorum yap
Cevap sahibi10 ayFeminist olduğun için kafan almaz senin
- 10 ay
Feminizmi küçümsemek için kullanman bile seviyeni gösterdi
- 10 ay
Cahille muhabbeti kestim
Soran10 ay@flawsome25 sorundan gidin kimsenin kavgasını veya tartışmasını görmek istemiyorum
Soran10 aySorumdan gidin
Regl demek kötü mü ki sanki ne var yapmayın
011 Yorumla
Soran10 ayHayız demek kötü mü
Soran10 ayHem benim miden bulanıyor
Soran10 ayAmaç o zaten
Soran10 ayRegli de herkes bilmiyor en anlaşılırı adet
Soran10 ayAyıp ve özel bir şey bir erkek olarak bu seni ilgilendirmez ben kızlarla bile konuşmam
Soran10 ayOğlum sana ne kızları hayızından bilsen ne?
10 ayHayızı herkes anlamayabilir
012 Yorumla
Soran10 ayİşte bu yüzden hayız
- 10 ay
Ben anlamadım mesela sanırım haklısın dkdıdkdkjd ama nasıl diyosun ki şuanda hayızım mı diyorsunuz
Soran10 ayKimseyle bu konuyu konuşmuyorum ama o olaya hayız diyorum zaten kapalı dinine düşkün bir kızım
- 10 ay
Anlıyorum seni kadınlar arasında illaki diyosundur diye dedim yoksa tabi ki namahrem olan birine söyleyip söylememek senin kararın
Soran10 ayKadınlara da demem gereksiz
- 10 ay
Kadınlardan neden saklamayı tercih ediyorsun ki aynı şeyi onlarda yaşıyor sonuçta
Soran10 ayGerek yok
- 10 ay
Ayıp gibi bakıyorsun konuya sanki, her ay yaşadığınız ve dünyanın yarısının yaşadığı şeyi saklamaya çalışmak garip geldi
Soran10 ayAyıp özel ve sevmediğim bir şey herkes oluyor diye konuşmak zorunda değil benim kültürüm kimsyi ilgilendirmez.
Soran10 ayDeğilim
- 10 ay
Yargılamadım seni ama neden bu kadar sinirlisin?
Soran10 ayYukarıdaki bir görüşü şikayet et
10 aySuya, su desen de değişmez, H2O desen de.
10 Yorumla
10 ayHayız tabii ki. Neden garip olsun.
00 Yorumla
10 ayGarip bir tabir. Kulağım alışkın değil sanırım.
00 Yorumla- Daha fazla (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat