Özel Günler & Hijyen #OkulaDevam! Hijyenik pede ulaşamayan kız öğrencilerin özgüvenle okula devam etmesi için destek olmaya var mısın? (Sayfa 7) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6114 #OkulaDevam! Hijyenik pede ulaşamayan kız öğrencilerin özgüvenle okula devam etmesi için destek olmaya var mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 75 kişi beğendi
merhabakscanlar Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl çok güzel bir proje sonuna kadar sm'de destekleyeceğim 0 0 Yorumla
tatlıvedertli Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl #okuladevam projesini bende destekleyeceğim. Kızlar ne olursa olsun okula devam etmeli. 0 0 Yorumla
Birbilinmezdeyim Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Bence rahatlık önemli. ama dayanıklı olması daha onemli 0 0 Yorumla
ekoşeeeee Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl #OkulaDevam projesi gerçekten yararlı bu yüzden ped alırken orkidi tercih etmeye çalışıyorum 0 0 Yorumla
Ağlayan_Merve Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Çok güzel bir davranış bende orkid kullanarak genç kızlara yardım ediyorumm 0 0 Yorumla
daylifedaisy Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hem yumuşaklığı hem de böyle güzel düşüncesi ile orkid iyi ki her zaman yanımda 0 0 Yorumla
meowmeliss Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bence olmalı gayet normal olan birşey için okuldan geri kalmak haksızlık 0 0 Yorumla
Amadarkangel Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Öncelikle toplumda bu durumun normal görülmesi gerekiyor kızlara garip gözle bakmamaları gerek 0 0 Yorumla
BEeRFU Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Sevgili @Orkid bu kampanyana bende katılıyorum #okuladevam projen ile orkidsiz okul kalmasın❤✌👭 0 0 Yorumla
Mavis_0090 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Çok güzel ve anlamlı bir proje olmuş emeğinize sağlık 0 0 Yorumla
mazoşistözge Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Sonsuza kadar destek... Küçükler için yaparım bunu. Yeter ki destek olayım. 0 0 Yorumla
Beyzaannur Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Gerçekten şu ana kadar kullandığım petlerin en iyisi. Kaçırma yok, Kayma yok, koku yok...😊 müthiş 0 0 Yorumla
asihatuun_ Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl #OkulaDevam öyle güzel bir projeye destek veriyorsun ki #Orkid 0 0 Yorumla
selinisgod Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Harika bir kampanya emeği geçen herkese teşekkürler🥰 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet varım destek olmaya ama orkidin kızların okula gitmesiyle ne ilgisi var ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Harikaaa... #okuladevam kampanyası ile yeni hayatlar yeni başlangıçlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Varım tabikide ped, tuvalet kağıdı gibi şeyler devlet tarafından ücretsiz olarak verilmeli maddi durumu iyi olmayan kisilere 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl En acılı gününde yanımda #okuladevam projesinde sonuna kadar destekliyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Harika bir kampanya olmuş kız öğrencilerin regl döneminde #okuladevam edebilmeleri için ben de @orkid ürünlerini alarak destekçi olacağım 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
çok güzel bir proje sonuna kadar sm'de destekleyeceğim
#okuladevam projesini bende destekleyeceğim. Kızlar ne olursa olsun okula devam etmeli.
Bence rahatlık önemli. ama dayanıklı olması daha onemli
#OkulaDevam projesi gerçekten yararlı bu yüzden ped alırken orkidi tercih etmeye çalışıyorum
Çok güzel bir davranış bende orkid kullanarak genç kızlara yardım ediyorumm
Hem yumuşaklığı hem de böyle güzel düşüncesi ile orkid iyi ki her zaman yanımda
Bence olmalı gayet normal olan birşey için okuldan geri kalmak haksızlık
Öncelikle toplumda bu durumun normal görülmesi gerekiyor kızlara garip gözle bakmamaları gerek
Sevgili @Orkid bu kampanyana bende katılıyorum #okuladevam projen ile orkidsiz okul kalmasın❤✌👭
Çok güzel ve anlamlı bir proje olmuş emeğinize sağlık
Sonsuza kadar destek... Küçükler için yaparım bunu. Yeter ki destek olayım.
Gerçekten şu ana kadar kullandığım petlerin en iyisi. Kaçırma yok, Kayma yok, koku yok...😊 müthiş
#OkulaDevam öyle güzel bir projeye destek veriyorsun ki #Orkid
Harika bir kampanya emeği geçen herkese teşekkürler🥰
Evet varım destek olmaya ama orkidin kızların okula gitmesiyle ne ilgisi var ki
Harikaaa... #okuladevam kampanyası ile yeni hayatlar yeni başlangıçlar
Varım tabikide ped, tuvalet kağıdı gibi şeyler devlet tarafından ücretsiz olarak verilmeli maddi durumu iyi olmayan kisilere
Sonuna kadar hem arkanızdayım💪
En acılı gününde yanımda #okuladevam projesinde sonuna kadar destekliyorum.
#OkulaDevam her zaman destekliyoruz.
Harika bir kampanya olmuş kız öğrencilerin regl döneminde #okuladevam edebilmeleri için ben de @orkid ürünlerini alarak destekçi olacağım
Guzel bir konuya deginilmis tesekkurler emeginiz icin
Kalite Orkid dir başka tanımam 👍
Kızlar okusun diye @Orkid
Orkid stoğu yapılsın o zaman!
#OkulaDevam çiçek bıraktım buraya
Guzel olmuş 👍🏻💕💕💕💕💕💕💕
Bu yüzden okula gidemeyen var mı?
Çok güzel olmuş başarılarının devamını dilerim
Tabikide her zaman orkid...