#orkid kızlarımız derslerinden geri kalmadin rahatca insan icine ciksin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kız öğrencilerinin eğitimi için regl bir engel olmamalı. Hiç bir şey engel olmamalı. Ufaktan destek sağlayabileceksek, kız öğrencilerin #OkulaDevam diyebilmeleri için Orkid alarak destek sağlayacağım.
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > #OkulaDevam! Hijyenik pede ulaşamayan kız öğrencilerin özgüvenle okula devam etmesi için destek olmaya var mısın?
Kızlar Ne Diyor
Destekliyorum sonuna kadar devar diyorum #OkulaDevam kızlar..
Küçük kızlar pedten rahatsız olup insan içine çıkmaya bile utsnırlar ama iyi ve hijyenik rahat bir ped özgüven tazeler
Aklıma şey geldi ortaokuldayken ped dağıtmışlardı çok utanmıştım. d
Severek Kullandığım @Orkid pedlerden alarak okula devam edemeyen kızlar için #okuladevam diyerek onlara yardımda buluncam.
Çoğu şey kaçabilir ama eğitim asla. Her zaman ki gibi @Orkid pedlerinden alarak #OkulaDevam diyorum hiçbir kadın eğitimde geride kalmasın.
En sevdiğim @Orkid pedlerinden alarak ben de #OkulaDevam projesini destekleyeceğim! Yeter ki kız öğrencilerin eğitimi ve özgüveni eksik kalmasın 🙂
En sevdiğim @Orkid pedlerinden alarak ben de #OkulaDevam projesini destekliyorum. Biz kız öğrencilerin eğitimi geleceğin annelerini belirler 🌸
Maddi durumları el vermediği için kullandığı bir pedi tekrar kullanan arkadaşlarım vardı, tam yerinde bir kampanya olmuş
bvhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjfd
#OkulaDevam kampanyasına bizler de destek vermek isteriz 🎈
#okuladevam kızlar ne olursa olsun okula ve bilime yeşil ışık yakıyoruz
BÖyle mükemmel bir şey için #OkulaDevam projesini desteklemeyipte ne yapacağım?
Harika bir proje Orkid yine yapmış yapacagini ve harika düşünmüş tebrikler Orkid. 😍😍😍♥️♥️♥️♥️♥️
#okuladevam
Guzel bir konuya deginilmis tesekkurler emeginiz icin
#OkulaDevam diyorum ve sevdiğim @Orkid ürünlerinden alarak destek veriyorum! 👯♀️
#OkulaDevam etmelisin diyorum bende @Orkid, KS ve değerli aracılığı ile destekliyorum.
#orkid kızlarımız derslerinden geri kalmadin rahatca insan icine ciksin
Kız öğrencilerinin eğitimi için regl bir engel olmamalı. Hiç bir şey engel olmamalı. Ufaktan destek sağlayabileceksek, kız öğrencilerin #OkulaDevam diyebilmeleri için Orkid alarak destek sağlayacağım.
#OkulaDevam! Kampanyasina bendee destek veriyorum @GüllerinKralicesi
Çok güzel bir kampanya tebrik ederim👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Yorumlar ile katkı olacaksa Kızlar okula devam diyorum bende
Bizde destek için gerekeni yapıyoruz. Teşekkür ederim
#OkuldaDevam ne yazık ki burada kimseyi tanımıyorum :(
Her daim destekcısıyız ne yapabilirim diye düşünüyorum
@Orkid ped ilk adet olduğum günden beri hayatımda ve bende #okuladevam projesiyle destekleyeceğim.
Sosyal medyada yarattığımız farkındalık sayesinde ünlülerden tam destek gelmişti,
Orkid ile #OkulaDevam diyorum ve ben de orkid alarak destek oluyorum
#OkulaDevam Umarım bir şeyleri değiştirmeye ufaktan da olsa yararı oluyordur. @defnekstzi
Herkesin özgüveni her konuda yerinde olmalı kendi görüşüm bu
#okuladevam öğrencilerimizin eğitimi için.. regl utanılck bir şey değildirr