Özel Günler & Hijyen #OkulaDevam! Hijyenik pede ulaşamayan kız öğrencilerin özgüvenle okula devam etmesi için destek olmaya var mısın? (Sayfa 5) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6114 #OkulaDevam! Hijyenik pede ulaşamayan kız öğrencilerin özgüvenle okula devam etmesi için destek olmaya var mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 75 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Orkid çok güzel iyi ped kızlarımız rahat etsin diye bence olmuş bu teşekkür ederim çok iyi orkid 0 0 Yorumla
isimkalmadıki Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl ben bilmeden iyilik yapıp okula devam projesini destekliyormuşum 0 0 Yorumla
Kızgınpenguen Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Hijyen önemli. Orkid her zamanki gibi çok güzelsin. 0 0 Yorumla
californiax Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl #OkulaDevam diyorum ve @Orkid alarak destek veriyorum bende ❤️👍🌸 0 0 Yorumla
hilalcicim Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Diger pedlerin yaninda bu konuda bircok sey yapan tek marka orkid valla bravo👏👏 0 0 Yorumla
mrvck5 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl #OkulaDevam kızlar. @Orkid yine bireylere el atmış tebrik ederim. 0 0 Yorumla
BakireFıstık Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl #OkulaDevam projesi çok güzel sonuna kadar destekçisiyim :) 0 0 Yorumla
küçükhanımefendi000 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Herkese 1 er ped vererek mi? Nasıl yardımcı olunacak biraz daha açar mısınız? 0 0 Yorumla
angel087 Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Herzaman destek olmak isterim. Okul olunca daha bir önemli bence. 0 0 Yorumla
sessizbirbayann Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl En sevdiğim pedler orkid'in pedleri. Kız öğrencilere yardım etmekte beni çok mutlu ediyor 0 0 Yorumla
sexgirll Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bunlara ulaşamayan kızların hemcinslerimin olması ne kadar acı verici durum 0 0 Yorumla
çokcanımsıkıldıı Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl Orkid kullanmam ama bunun için kullanacağım.@Orkid #OkulaDevam 1 0 Yorumla
bugünniyeyaşadım Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Destek için etiketliyorum kankiii @banaistanbuluanat 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 2 gün önce kadınlarbilir. com dan destek verdim Iyi ki varsın orkid 0 0 Yorumla
EsinYozkatlı Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Çok güzel bir düşünce ve proje @Orkid böyle güzel projelerde tekrar görüşmek üzere 🌸👋🏻 0 0 Yorumla
AşkıოS01 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Okula devam kızlar, ama okul kapalı kızlar? Eba dan devam kızlar... 0 0 Yorumla
uzgunrangerover Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Çok iyi bir proje olduğunu düşünüyorum ve destekliyorum 0 0 Yorumla
kasımmücizesi Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Her bir kız ve kadın güçlüdür. Bu yüzden size destek oluyorum. Her zaman güçlü olalım!! 0 0 Yorumla
fatmakyl Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl tabiki de varım. bu tarz durumların artık dile gelmesinden çok memnunum 0 0 Yorumla
karaasuca Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Okula devam kampanyasına Benden de destek var 😊#okuladevam mı kızlar? 0 0 Yorumla
Asyanurrrrrrrrrrr Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Tam desteğim bu konuda böyle birşeyler yapmaya çalışanların önünü açalım ne güzel bir düşünce 0 0 Yorumla
Benasel Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Hep destek tam destek! Haydi kızlar özgüvenle okulaa #OkulaDevam 0 0 Yorumla
oksan95x Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Kız çocuklarına verdiği destek muhteşem bende herzaman orkid 0 0 Yorumla
gabrielaa11 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Çok güzel ve mantıklı bir uygulama herkesin yanında her an bulunamıyor 0 0 Yorumla
mehtapp0090 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Süper uygulama çok begendim herkesin aklına gelmez valla 0 0 Yorumla
Simay001_ Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Hep birlikte destek olalım ve orkid pedi kullanın ben kullanıyorum çok memnum 0 0 Yorumla
asiçiçekk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Güzel ve özgür kız öğrencilerin regli dert etmeden #OkulaDevam etmeleri için bende varım💪💖 0 0 Yorumla
sevilbakirr0 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Çok doğru. Pedler yüzünden okulda rahat edemiyoruz😂 2 0 Yorumla
umamiseum Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl bence harika bir proje olmus. umarim surekliligi saglanir. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
#OkulaDevam kampanyasını sonuna kadar destekliyorum
Orkid çok güzel iyi ped kızlarımız rahat etsin diye bence olmuş bu teşekkür ederim çok iyi orkid
ben bilmeden iyilik yapıp okula devam projesini destekliyormuşum
Hijyen önemli. Orkid her zamanki gibi çok güzelsin.
#OkulaDevam diyorum ve @Orkid alarak destek veriyorum bende ❤️👍🌸
Diger pedlerin yaninda bu konuda bircok sey yapan tek marka orkid valla bravo👏👏
#OkulaDevam kızlar. @Orkid yine bireylere el atmış tebrik ederim.
#OkulaDevam projesi çok güzel sonuna kadar destekçisiyim :)
Herkese 1 er ped vererek mi? Nasıl yardımcı olunacak biraz daha açar mısınız?
Herzaman destek olmak isterim. Okul olunca daha bir önemli bence.
En sevdiğim pedler orkid'in pedleri. Kız öğrencilere yardım etmekte beni çok mutlu ediyor
Bunlara ulaşamayan kızların hemcinslerimin olması ne kadar acı verici durum
Orkid kullanmam ama bunun için kullanacağım.
@Orkid
#OkulaDevam
Destek için etiketliyorum kankiii @banaistanbuluanat
2 gün önce kadınlarbilir. com dan destek verdim
Iyi ki varsın orkid
Çok güzel bir düşünce ve proje @Orkid böyle güzel projelerde tekrar görüşmek üzere 🌸👋🏻
Okula devam kızlar, ama okul kapalı kızlar? Eba dan devam kızlar...
Çok iyi bir proje olduğunu düşünüyorum ve destekliyorum
Her bir kız ve kadın güçlüdür. Bu yüzden size destek oluyorum. Her zaman güçlü olalım!!
tabiki de varım. bu tarz durumların artık dile gelmesinden çok memnunum
Okula devam kampanyasına Benden de destek var 😊#okuladevam mı kızlar?
Tam desteğim bu konuda böyle birşeyler yapmaya çalışanların önünü açalım ne güzel bir düşünce
Hep destek tam destek! Haydi kızlar özgüvenle okulaa #OkulaDevam
Kız çocuklarına verdiği destek muhteşem bende herzaman orkid
Çok güzel ve mantıklı bir uygulama herkesin yanında her an bulunamıyor
Süper uygulama çok begendim herkesin aklına gelmez valla
Hep birlikte destek olalım ve orkid pedi kullanın ben kullanıyorum çok memnum
Güzel ve özgür kız öğrencilerin regli dert etmeden #OkulaDevam etmeleri için bende varım💪💖
Çok doğru. Pedler yüzünden okulda rahat edemiyoruz😂
bence harika bir proje olmus. umarim surekliligi saglanir.