Zaten Orkid kullanıyorum, farkında olmadan yardım ediyormuşum :) Durumum olmadığı için değil ama almayı unuttuğum için okula gidemediğim günler olmuştu zamanında. Bunu hep yaşamak kızlar için üzücü bir şey olsa gerek.
#OkulaDevam regl çoğu insan tarafından büyük bir problem olarak görüyor. bu bir problem değildir. biz onu zorlaştırarak sorunsallaştırıyoruz. ancak bunu düzeltebilecek olan da bizleriz.
Ben de varım ❤ Beraber kızların #OkulaDevam etmesi için ben de Orkid Essential alıyorum o zaman 😉 Bize bu imkanı sağlayan @Orkid 'e de çok teşekkür ederim.
Kız öğrencilerin regl dönemine takılmadan #OkulaDevam edebilmeleri için tabii ki de Orkid Platinum alarak destekleyeceğim, @_DenizTuzu_ sen de var mısın?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Güzel paylaşım olmuş genç kizlarada Orkid ped yanında
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kızlarımızın her konu da olduğu gibi bu konu da da yanlarında olmaliyiz
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > #OkulaDevam! Hijyenik pede ulaşamayan kız öğrencilerin özgüvenle okula devam etmesi için destek olmaya var mısın?
Kızlar Ne Diyor
#OkulaDevam kampanyasına bizden de destek var değil mi @QueenFrigg? 🌺
Zaten Orkid kullanıyorum, farkında olmadan yardım ediyormuşum :) Durumum olmadığı için değil ama almayı unuttuğum için okula gidemediğim günler olmuştu zamanında. Bunu hep yaşamak kızlar için üzücü bir şey olsa gerek.
Kızlar cesaretli olmalılar. Herzaman güçlü olmalılar. Çünki hayat bunu istiyor
Kesinlikkllleee evvett bende katılıyorum öyle olması lazım
#okuladevam kızlar. Regl bir tabu değildir. Bu sağlıklı bir kadın olmanın işaretidir.
#okuladevam her zaman yanınızdayiz kızlar desteğimiz sizinle
#OkulaDevam @KızlarSoruyor
Burda etiketleyecek arkadaşım yok
#OkulaDevam çok güzel bir çalışma emeğinize sağlık @TheLostBoy
tabikide varımm herzaman regl günleri gerçekten de zor
Kendi kimliğin için #Okula devam etmelisin diyorum bende @Orkid , KS ve aracilik eden herkesle beraber destekliyorum...
En güvendiğim @Orkid pedlerinden alarak ben de #OkulaDevam projesini destekleyeceğim! Yeter ki kız öğrencilerin eğitimi ve özgüveni eksik kalmasın 🙂
#OkulaDevam regl çoğu insan tarafından büyük bir problem olarak görüyor. bu bir problem değildir. biz onu zorlaştırarak sorunsallaştırıyoruz. ancak bunu düzeltebilecek olan da bizleriz.
Kadınlar olarak hepimizin destek olması lazım bence kesinlikle destekliyorum
#OkulaDevam @Orkid kızlara bu imkanı sunan kaliteli marka. Tam destek. @zambak3675
ne olursa olsun #OkulaDevam. her zaman ve her yerde.
#okuladevam kampanyasını neden desteklemiyorum ki 😝
şu an dışarıda rahat geziyorsam senin sayede @Orkid 😂 harika bir proje. İyi çalışmalar ❤️
Güzel düşünülmüş bir proje destek çok önemli
#OkulaDevam
güzel projeler devamı ve sayısı artmalı. keşke bizde faydalanabilsek :D
Mükemmel bir proje olmuş ellerinize sağlık #OkulaDevam
Okuladevam kampanyasıni bende destekliyor ve @Orkid marka ürünlerden kullanarak kızlarımızın özgüvenle okula devam etmesini istiyorum.
Kullandığım ve en sevdiğim @Orkid marka pedlerden alarak kız öğrencilerimizin #OkulaDevam projesine destek veriyorum.
Kız oğrencilerin kendini guvende ve rahat hissetmesi icinben@orkid diyorum, fikirleri yalnizca derse odaklansin🌹❤
#OkulaDevam Çok hoş bir proje olmuş. Kız öğrencilerin eğitimi ve özgüveni eksik kalmasın. Ben varım, sen de var mısın? @kesşovuyançar
Hijyenik pede ulaşamayan milyonlarca kızın
öz güvenle #OkulaDevam edebilmeleri için
sen de bize destek ol @PiLLy_BheBek
Burada yeniyim ve bir arkadaşım yok ama ben de kesinlikle #OkulaDevam diyorum.
Ben de varım ❤ Beraber kızların #OkulaDevam etmesi için ben de Orkid Essential alıyorum o zaman 😉 Bize bu imkanı sağlayan @Orkid 'e de çok teşekkür ederim.
Kız öğrencilerin regl dönemine takılmadan #OkulaDevam edebilmeleri için tabii ki de Orkid Platinum alarak destekleyeceğim, @_DenizTuzu_ sen de var mısın?
Güzel paylaşım olmuş genç kizlarada Orkid ped yanında
Kızlarımızın her konu da olduğu gibi bu konu da da yanlarında olmaliyiz