Özel Günler & Hijyen #OkulaDevam! Hijyenik pede ulaşamayan kız öğrencilerin özgüvenle okula devam etmesi için destek olmaya var mısın? (Sayfa 3) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6114 #OkulaDevam! Hijyenik pede ulaşamayan kız öğrencilerin özgüvenle okula devam etmesi için destek olmaya var mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 75 kişi beğendi
ruhanikadın Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl #okuladevam geleceğimizin yıldızları için @Orkid severim seni 0 0 Yorumla
poweroffemale Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Tabiki bende zaten alıyordum destek olduğunu öğrendim murluluk verici 0 0 Yorumla
ilkoo Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl En sevdiğim @Orkid pedlerinden alarak ben de #OkulaDevam projesini destekleyeceğim! 0 0 Yorumla
Florinastern Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl #OkulaDevam diyorum ve Orkide Peşlerini alarak tüm öğrenci kızlarımıza bende destek oluyorum😊🌺🌸🌹 0 0 Yorumla
Morbid_Angel98 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl Varım. Sağlıklı bir aylık dönem atlatmak için orkidim yanımda 0 0 Yorumla
Kanatsızzzz Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Çok güzel bir proje artık herkes kadının gücünü görüyor böyle projeler sayesinde 0 0 Yorumla
TBTshady Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 31% +1 yıl Tebrik ediyorum. Bu bir ihtiyaçtır artık bunun farkına varmak gerekir 0 0 Yorumla
Depresyonstil Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl #okuladevam bu güzel kampanyayı destekliyorum. Ve en sevdiğim #orkid alarak katılıyorum. 0 0 Yorumla
GothicLady Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 56% +1 yıl Harika bir proje #OkulaDevam projesini sonuna kadar destekliyorum iyi ki varsın @Orkid 😊 0 0 Yorumla
Cisemgulsen00 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 49% +1 yıl #okuladevam harika bir kampanya sonuna kadar destekliyoruz 0 0 Yorumla
Anadolununİncisi Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 30% +1 yıl Kampanyayı çok sevdim. Keşke öğrenciler için daha çok sponsor olsa. 0 0 Yorumla
haticeyener Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 57% +1 yıl #OkulaDevam etmeleri herşeyden önemli tabii ki de yanlarında olacağız 0 0 Yorumla
redflowers008 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Her zaman orkid alarak projeyi elimden geldiğince destekleyeceğim #OkulaDevam 0 0 Yorumla
Sudeeduss Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 37% +1 yıl Resmen bağımlilik yaptı. Aradığım her şey var. Sızdırma yok, iyi yapışıyor ve konforlu👌🏻 0 0 Yorumla
Pleurer Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 66% +1 yıl #okuladevam liseli olarak demeliyim ki en iyi kampanyalardan birisi 0 0 Yorumla
_Kortizol Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 63% +1 yıl Harika bir proje. 😌 Emeği geçen herkese teşekkürler. 0 0 Yorumla
iambadgirlx Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 31% +1 yıl Evet ben de izin alıyorum mecbur gitmiyorum okula ;/ 0 0 Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Harika proje. Kızlar okusun. Rahat ve böyle sorunları olmadan okusun. 0 0 Yorumla
Derya3437 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Mükemmel bir proje olmuş gerçekten emeği geçen herkese teşekkürler 🙏✨👍 0 0 Yorumla
sevda_d_ Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl #OkulaDevam kızlar, ne olursa olsun okula ve bilime yeşil ışık yakıyoruz. 0 0 Yorumla
DemetSaygılı Takip Et Xper 6 Yaş: 47 +1 yıl #OkulaDevam nasıl ücretsiz kitap dağıtılıyorsa, ped de ücretsiz olabilir. 0 0 Yorumla
Ghostenter Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl En rahat @Orkid ile tabi ki #Okuladevam eğitim şart 0 0 Yorumla
ΚυραΚızı Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl #okuladevam kampanyasını neden desteklemiyorum ki 😝 0 0 Yorumla
konuyineyangin Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Regl utanılcak birşey değildir, bunu lütfen anormalleştirmeyin 1 0 Yorumla
oylesinebiribenn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Güzel proje tebrikler. Genç kızlar da okula gidebilmeli. 0 0 Yorumla
darkleyl96 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 420 cevap paylaştı. #okuladevam diyorum destekliyorum ama etiket yapmayı sevmediğimden yapmıyorum ☹ 0 0 Yorumla
Daisyhappy Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Çok güzel, buradan kimseyi tanimiyorum ama kendimi etiketleyerek destek gostereyim😂😂😂 @Daisyhappy 0 0 Yorumla
Because_Me Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl #Okuladevam diyorum ve kalitesinden asla şaşmadığım Orkid'den almış olarak ben de bu kampanyaya destek veriyorum 0 0 Yorumla
gEccEm Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Adet dönemlerimde @Orkid kullanıyorum zaten, seviyorum da, aldığım Orkidlerin bağışa dönüşüyor olmasını faydalı buldum, #OkulaDevam o zaman ;) 0 0 Yorumla
ninita Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Burdan arkadaşım yok bende yorumlardan gördüğüm birini etiketliycem😂😬 #Okuladevam @küçükatlas 🙃🤗😋 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
#okuladevam geleceğimizin yıldızları için @Orkid severim seni
Tabiki bende zaten alıyordum destek olduğunu öğrendim murluluk verici
En sevdiğim @Orkid pedlerinden alarak ben de #OkulaDevam projesini destekleyeceğim!
#OkulaDevam diyorum ve Orkide Peşlerini alarak tüm öğrenci kızlarımıza bende destek oluyorum😊🌺🌸🌹
Varım. Sağlıklı bir aylık dönem atlatmak için orkidim yanımda
Çok güzel bir proje artık herkes kadının gücünü görüyor böyle projeler sayesinde
Tebrik ediyorum. Bu bir ihtiyaçtır artık bunun farkına varmak gerekir
#okuladevam bu güzel kampanyayı destekliyorum. Ve en sevdiğim #orkid alarak katılıyorum.
Harika bir proje #OkulaDevam projesini sonuna kadar destekliyorum iyi ki varsın @Orkid 😊
#okuladevam harika bir kampanya sonuna kadar destekliyoruz
Kampanyayı çok sevdim. Keşke öğrenciler için daha çok sponsor olsa.
#OkulaDevam etmeleri herşeyden önemli tabii ki de yanlarında olacağız
Her zaman orkid alarak projeyi elimden geldiğince destekleyeceğim #OkulaDevam
Resmen bağımlilik yaptı. Aradığım her şey var. Sızdırma yok, iyi yapışıyor ve konforlu👌🏻
#okuladevam liseli olarak demeliyim ki en iyi kampanyalardan birisi
Harika bir proje. 😌 Emeği geçen herkese teşekkürler.
Evet ben de izin alıyorum mecbur gitmiyorum okula ;/
Harika proje. Kızlar okusun. Rahat ve böyle sorunları olmadan okusun.
Mükemmel bir proje olmuş gerçekten emeği geçen herkese teşekkürler 🙏✨👍
#OkulaDevam kızlar, ne olursa olsun okula ve bilime yeşil ışık yakıyoruz.
#OkulaDevam nasıl ücretsiz kitap dağıtılıyorsa, ped de ücretsiz olabilir.
En rahat @Orkid ile tabi ki #Okuladevam eğitim şart
#okuladevam kampanyasını neden desteklemiyorum ki 😝
Regl utanılcak birşey değildir, bunu lütfen anormalleştirmeyin
Güzel proje tebrikler. Genç kızlar da okula gidebilmeli.
#okuladevam diyorum destekliyorum ama etiket yapmayı sevmediğimden yapmıyorum ☹
Çok güzel, buradan kimseyi tanimiyorum ama kendimi etiketleyerek destek gostereyim😂😂😂 @Daisyhappy
#Okuladevam diyorum ve kalitesinden asla şaşmadığım Orkid'den almış olarak ben de bu kampanyaya destek veriyorum
Adet dönemlerimde @Orkid kullanıyorum zaten, seviyorum da, aldığım Orkidlerin bağışa dönüşüyor olmasını faydalı buldum, #OkulaDevam o zaman ;)
Burdan arkadaşım yok bende yorumlardan gördüğüm birini etiketliycem😂😬 #Okuladevam @küçükatlas 🙃🤗😋