Ya yumuşaklık çok önemli.. Gerekirse sık sık değiştireyim ama plastik bir kayganlık hissi vermesin orada. Koku hapsetmek için kimyasal yuvası olmasın..🌸 Doğallıktan yanayım.. #orkidseninle
Dediğim gibi çok akıntım geliyor aynı zamanda rahat ihtiyacım var bunun için Yumuşaklık ve korumalık ikisinde ıhtiyacim var. Bu orkid extra denedim gayet gün buyu rahat ve sızdırmıyor.
Günümü rahat bir şekilde hiçbir acaba düşünmeden gecirelebilmek icin koruma ama bir o kadar da yine rahat edebilmek icin yumuşak olmasını isterim. Ikisi bir arada olsun lütfenn
Özel günlerde insansız hava sahası dışında istediğim birşey yok, hayatımdaki yaptığım çoğu kötü şey bu zamanlara denk geldi bahane gibi oluyor ama hep reglden dsfjskf
İkisi arasında seçim yapmak gerçekten de zor. Neyse ki Orkid sayesinde ikilemde kalmaya son, koruması ve rahatlığı ile özel günlerimizde daima yanımızda ✌️
Reglken önemli olan ikiside hem sızdırmaz hem de yumuşak olmalı Edit:burdan orkid üreticisine sesleniyorum şu orkid poşetlerini neden öyle ses çıkarıyor ya bezden yapın poşetleri ped paketi açınca bütün ev halki duyuyor resmen
İkiside çok önemli bence. Koruma varsa rahatlık yoksa asla rahat olamam sonuçta hem özel günüm ve rahat değilsem bu daha kötü olur. Eğer ikiside varsa hiç özel günün kötğ modunu yaşamam
Kızlar Ne Diyor
ikiside gecrn arkadasimin arabasini mafetmis adami rezil edebiliyor
Ya yumuşaklık çok önemli.. Gerekirse sık sık değiştireyim ama plastik bir kayganlık hissi vermesin orada. Koku hapsetmek için kimyasal yuvası olmasın..🌸
Doğallıktan yanayım.. #orkidseninle
Koruma daha önemli
Çünkü dışarıda , iş ortamında, seyahatta , Tatilde olduğum zamanlar kıyafetime bulaşmış bir görüntü zor anlar yaşamama sebeb olur.
İkisi de son derece önemli olduğu için tercihim Yeni Orkid Platinum 🌺
Her ikiside benim için önemli olduğu için her zaman Orkid kullanırım 😍
Yumuşaklık daha önemli bence rahat hissetmek özgüven veriyor
Ikiside önemli ikisi arasinda secim yapmak imkansiz jshshsv
Koruma daha önemli beyaz giyince rahat hissediyorum 😇🙏
Dediğim gibi çok akıntım geliyor aynı zamanda rahat ihtiyacım var bunun için
Yumuşaklık ve korumalık ikisinde ıhtiyacim var.
Bu orkid extra denedim gayet gün buyu rahat ve sızdırmıyor.
Günümü rahat bir şekilde hiçbir acaba düşünmeden gecirelebilmek icin koruma ama bir o kadar da yine rahat edebilmek icin yumuşak olmasını isterim. Ikisi bir arada olsun lütfenn
Özel günlerde insansız hava sahası dışında istediğim birşey yok, hayatımdaki yaptığım çoğu kötü şey bu zamanlara denk geldi bahane gibi oluyor ama hep reglden dsfjskf
İkisi arasında seçim yapmak gerçekten de zor. Neyse ki Orkid sayesinde ikilemde kalmaya son, koruması ve rahatlığı ile özel günlerimizde daima yanımızda ✌️
İkisi de benim için çok önemli. Biri diğerinden fazla önem arz etmiyor. Diğer günlerimden daha farklı hissettirmeyecek bir konfora sahip olmalıyım 👼🏼
Reglken önemli olan ikiside hem sızdırmaz hem de yumuşak olmalı
Edit:burdan orkid üreticisine sesleniyorum şu orkid poşetlerini neden öyle ses çıkarıyor ya bezden yapın poşetleri ped paketi açınca bütün ev halki duyuyor resmen
Naylon hissi olmaması, kaşıntı koku vb. yaratmaması önemli. Orkid Essential Protection'a kesinlikle bayıldım o yüzden.
Selam QueenFrigg, Orkid'i tercih ettiğine ve güzel yorumlarını duyduğumuza çok sevindik💙
Özel günlerimde hem koruma hem yumuşaklık ikisinide istiyorum. Bu sebepten yıllardır değiştirmeyi bile düşünmediğim tek marka Orkid kullanıyorum.🌹
Her ikiside ama koruma işimiz gereği biraz daha on planda😄
Her ikisi de önemli. Pamuksu yüzey özellikle en sevdiğim. Keşke daha farklı bir çözüm bulunsa şu naylonumsu alt kısma da.
Ikisi ds önemli yunusak oluo tahris etmiycek, ve sizdirmiycak
İkiside çok önemli bence. Koruma varsa rahatlık yoksa asla rahat olamam sonuçta hem özel günüm ve rahat değilsem bu daha kötü olur. Eğer ikiside varsa hiç özel günün kötğ modunu yaşamam
İlk olarak koruma daha sonra ise yumuşaklık, bu yüzden her daim yanımda olduğun için teşekkürler #OrkidPlatinum
Kokulu olanların genellikle mantar yaptığı söyleniyor doğru mu? Ama genel olarak orkidi seviyorum
Hem koruma hem yumuşaklık çok önemli. Sızdırmıyorken bir yandan da batmaması lazımm ve işini en iyi Orkid yapıyor, teşekkürler Orkid 💕
Her ikisi de çok önemli o dönemin benim için diğer günlerimden farklı olmadığını hissettirecek konforu yakalamalıyım
Her ikisi de vazgecilmezimdir, bir ped secerken mutlaka orkid platinum secerim. Bana o korumayi ve yumusakligin her ikisininde mutlulugunu veriyor
Koruma daha çok önemli kendimi rahat hissetmek için çok seçenek var ama sızma geçme gibi seyleri engelleyemiyouz malesef
İkiside çok önemli tabiki ama koruma daha çok önemli ama hep tercihim orkid platinyum
koruma en önemlisi rahat olmasan bile akıntı olunca büyük sıkıntı bende hani sonuçta kıçının üstüne oturunca rahat oluyor yani ister istemez
Benim için her ikiside önemli, özel günlerde bile bana harika konfor sağlayan Orkid e çok teşekkür ederim🌺
Ben hep orkid kullanıyorum çok harika kotukoku da yapmiyo parfümlü olmasından dolayı her zmaan tercihimdir