"Dağlar Alsın Ağrını, Kim Çeker ki Kahrını" Dedirten Sevgilinin Karın Ağrısıyla Nasıl Baş Edilir?

Kadınlar bu konuda neler çekiyor bilmiyorum, inanın bilmiyorum ve bilmemenin ötesinde anlayamıyorum da... Ama birtakım tecrübeler neticesinde sevgilimin ağrılarına ilaç gibi gelebiliyorum.

Regl takvimini takip edip o günlerde elinde çikolatayla kapıya dayanan sevgili mi? Beyaz atlı prensiniz geldi!

Tabii düzenli bir regl döngüsü varsa. Yoksa ne yazık ki her ay trip çekmeye mahkumsunuz.

En sevdiği yiyecekleri, en azından aperatifleri hazırlayın. Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçiyorsa regl döneminde kadının kalbinin yolu da orada.

Ne alacağınız hakkında kararsızsanız bitter çikolatayla işe başlayabilirsiniz. İnanın bayılıyorlar. :)

Evinizi kaliteli çantalarla dolduran beyler için sıcak su torbanızı dolduranları üzdünüz hanımlar!

Karın ağrısı ya da sırt ağrısı çeken kadınların kurtarıcısı sıcak su torbası oluyor. Onun yerine sıcacık ellerinizi de kullanabilirsiniz elbette.

En sevdiği film, yanında siz, elinde tatlısı. Var mı daha ağrısı?

Film ya da dizi, onun kafasını dağıtacak herhangi bir şeyi açın ve ikiniz de keyfinize bakın.

Onu sevin, dinleyin; ona sarılın, değer verin.

Geldik en felsefik maddeye. Her şeyi yapıp hödük gibi yanında oturacaksanız bir anlamı yok. Ekstra ilgi gösterin.

"Dağlar Alsın Ağrını, Kim Çeker ki Kahrını" Dedirten Sevgilinin Karın Ağrısıyla Nasıl Baş Edilir?
Cevapla