Biz kadınlar, sevgi kelebekleri, aşkın esirleri. Her şey sevmemizle başlar, ateş bacayı sarar. Öyle severiz ki yoldan geçen kuştan kıskanırız. Bir iki ay derken bu ilgiye sevgiye iyice alışırız.

Her istediğimizi yapan, her tribimizde bizi böyle kovalayan erkek. Ne kadar da sevindirir bizi değil mi? Biz bu işe çok seviyor diye bilirken, onlar başlar planlara.

Mesajlarla başlar önce. Geceleri usul usul seksten konu açar zemin hazırlar kendine. Bir iki derken en sonunda o can alıcı cümle "Aşkım ben bir erkeğim bu ihtiyacımı dışarda gidersem, sana ihanet olmaz mı?" Beynimizden vurulmuşa döneriz o anda.

Düşünürüz aklımız her an o soruyla meşgul olur. Başkasıyla hayal edemediğimiz o adam ya dışarıya yönelirse. Teslim oluruz aşka, sevdiğimiz adamın koynunda buluruz kendimizi. Rüyanın son bulduğu gecede odur aslında. Ertesi gün baktığımızda erkeğimiz değişmiştir artık.

Yaptığı anlamsız bunalmalar. Aramadığı saatleri kovalar. Canımız yandıkça yanar ve ağlarız. Oysaki artık çok geçtir. Ayrılık kaçınılmazdır.

Her erkek için demiyorum erkekler. Gönülden seveniniz çok az olsa da yok değil. Lütfen bizi üzmeyin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar