Aşık Olanın Kaybettirdiği ve Kazandırdığı Şeyler

Kaybettirdikleri

- Göz

Aşk hissiyatı yaşandığı an ışık hızıyla ilk kaybedilen organ gözdür. Yıllarca yüzlerce kişinin farkına varmış olan o gözler. Aşık olduğu andan itibaren, yanından bir manken kafilesi dahi geçse ruhu dahi duymaz hale gelir. Aşık olanlar At Gözlükleri takıyor örneğini de verebiliriz.

- Beyin

Aşık olduğu kişi ile arasındaki iletişim, ırk, din, dil, kültürel farklılıklar, geçmiş, zararlı alışkanlıklar, psikolojik problemler ve daha nice yaşayacağı problemleri göz etmeksizin. Aşık olduğu kişiyle arasında çok kızgın bir kavga hali dahi olsa, dayanılmaz hale dahi gelse. Beyin ile Kalp arasında iletişim kesildiğinden dolayı. Mantık süzgeçi işlevini yetirir. Beyin sadece günlük yaşamsal faaliyetleri yerine getirmeye yarar.

- Doğru & yanlış kavramı

Aşk öyle bir hissiyattır ki, yaşayan kişi dünyanın en mülayim insanını, gelmiş geçmiş en azılı katil haline getirebilir. Aşk insana doğru ve yanlış kavramını algılayabilme yetisini kaybettirir.

- Mutsuzluk

Yalnızlık halinde var olan ve uzun süre devam eden yalnızlığın getirdiği mutsuzluk halidir. Aşık olduğunuzda eğer karşı cins fazlasıyla iplerini eline aldıysa sizi her gün süründürecek sadece onun mutluluğu için yaşar hale geleceksiniz. Bir sevgilim olsun 1 milyon lira borcum olsun diyenlere söylüyorum. O 1 milyon cebinizde kalsın. Size değer veren biri olmadıktan sonra dünyanın en güzel kadını, en yakışıklı erkeği de olsa mutlu olmayacaksınız.

Aşık Olanın Kaybettirdiği ve Kazandırdığı Şeyler

Kazandırdıkları

+ Kısa süreli mutluluk

Aşk en fazla yaklaşık 8 ay süren bir sarhoşluk durumudur. Bu 8 ay boyunca sevgilinizle herhangi bir problem yaşamadığınız zaman bu 8 ay, sizi etrafa çiçekler saçan birine dönüştürecektir.

+ Sadakat

Eğer gerçekten seviyorsanız ve aşıksanız karşınıza hayatınızda bir daha rastlamayacağınız kişiler dahi çıksa bunları reddetmenizi ve sevdiğiniz kişiye sınırsız bir bağlılık ile bağlı olmanızı sağlayacaktır. Tabii ki bunun etkisi de karşınızdaki kişinin size verdiği değer ve kıymete göre artar veya kısa sürede sona erer. Sadakat 2 şekilde sona erer ;

a)Bayanlarda : Henüz insanlığın varoluşundan beri keşfedilemeyen bir soru olmasına rağmen kendi görüşlerimi aktarabiliyorum sadece. Yazacaklarım kafanızı karıştırabilir. Bunun nedeni ben değil, malesef ki bayanların anlaşılmaz ruh halleridir. Ama genel itibarı ile erkeğin kendini salmasından diye düşünüyorum.

b)Erkeklerde : Erkeklerin %95'lik kesiminin genel görüşüdür. Benim olmasa da. Evlenene kadar her çapkınlığı yap. Evlenince zaten yapmıcaksın derler. Evlendikten sonrada yaparlar. Bu yüzden Erkekleri elinizde tutmak istiyorsanız. Bakımlı olun, g*t göbek salmayın, her şeyden şikayetçi olmayın, triplerinizi nirvana seviyelerine taşımayın.

Tavsiyelerim ;

1) Sevdiğiniz kişiyi asla değiştirmeye kalkmayın. Zaten seviyorsanız, karşınızdakinin tüm her şeyini olduğu gibi sevin. Onu, o olduğu için sevin. O olduğu için ona değer verin. Çok hoşunuza gitmeyen bir huyu var ise tatlı dil ile kendisine anlatın. Kendisi de sizi seviyorsa buna olumlu yanıt verecektir.

2) Eşiniz sizi aldattıysa, asla ona bir şans daha vermeyin. Bir kere aldatan bir daha aldatır. Boşuna oyalanmayın. Size hak ettiğiniz değeri verecek binlerce kısmetiniz vardır elbet.

Vazgeçmem demeyin, Vazgeçersiniz. Unutmayın Hayatta En Önemli Olan Şey İlk Olarak Sizsiniz. Asla Kimseye Kendinizden Daha Fazla Değer Vermeyin..

Aşık Olanın Kaybettirdiği ve Kazandırdığı Şeyler
Cevapla