İlahi adalet gerçekten var mı, aldatan ilk aşkım acımı bir gün çeker mi?

aldatıldım. ilk aşkım tarafından. üstüne titriyordum, minik bebeğim gibi her detayını nakış nakış işliyordum. beni birden fazla kızla aldatmış hatta eskiye gidiyormuş. benden önce uzun ilişkisi vardı onu da aldatmış. takip ettiği kızların 10 tanesi düzenli özel hayat yaşadığı kızlar. kızlar bu sirkülasyonun farkında. şu an yeni bir sevgili yapmış biz ayrılalı 2 ay oldu. ona çiçek almış bana sadece doğum günümde almıştı. story atmışlar beraber, ben yalvarmıştım beni paylaşması için yapmamıştı. o kızlar hâlâ hesabında mevcut. şimdi soruyorum benim onca gözyaşım emeğim hayallerim hepsi boşuna mıydı. ben kaç gece uykusuz kaldım gözüme uyku girmedi. kalbimde bir ağrı oldu hâlâ ara ara gelir. kendimi o kadar değersiz hissettim ki. tarifsiz bir duygu bilemiyorum belki hemcinslerim anlayacaktır ne demek istediğimi. bunların hepsi boşuna mıydı? o hayatına gül gibi devam edip başka bir kızı mutlu ediyor. peki ya benim acım? gözyaşlarım? bu ondan çıkacak mı? ilahi adalet gerçek mi? içim rahatlasın diye değil ben görmesem de olur ama kendime çok üzülüyorum. ya da mesela bundan sonra hayatıma doğru insanın gireceğine dair olan inancımı yitirmeli miyim?
İlahi adalet gerçekten var mı, aldatan ilk aşkım acımı bir gün çeker mi?