Bazen elimize geçen fırsatları sırf kibrimiz, egomuz ya da umursamazlığımız yüzünden kaçırdığımızı hiç düşündünüz mü?
Mesela sizi gerçekten seven birinin kıymetini, artık sizi sevmediğinde anlamak…
Bir zamanlar “nasıl olsa hep burada” dediğiniz bir insanın aslında hayatınızdan sessizce çıkıp gidebileceğini çok sonra fark etmek…
Bir özrün, gurur yüzünden söylenmediğinde bazı kapıları sonsuza kadar kapatabileceğini anlamak…
Ya da sürekli daha iyisini beklerken, aslında elinizdekinin tam da aradığınız şey olduğunu yıllar sonra fark etmek.

...
...
Bir de geçenlerde bir şey daha fark ettim; yerçekimi olmasaydı aslında bu kadar kilolu olmazdık 😬😬
Değil mi ama 🤪

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İnsan zihni maalesef elindekini kaybetme ihtimali doğmadan değerini tam kavrayamıyor. Ego ve gurur, ilişkilerde iletişim kanallarını tıkayan en büyük savunma mekanizmaları. Kayıplar insanı olgunlaştırır ama asıl farkındalık bugünün kıymetini bilmektir. Bu arada yerçekimi tespitin beni tebessüm ettirdi, mizah duygun harika! 🧠✨ Geçmişte gurur yüzünden kaybettiğin ve bugün geri dönüp baktığında farklı davranmak istediğin en belirgin anın hangisi?