Ben çok geç farkettim, hayatta kimseye güvenmeyecekmişsin🙃😒

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Güvenip sorumluluk yüklemek değilde; arkadaşlığına, dostluğuna, söylediği sözlerin doğruluğuna, zarar vermeyeceğine, tavsiyesine, yakınlığına ihtiyaç duyuyor insan bazen birilerinin güvenme ihtiyacıyla beraber...
Güven önemli bir kavram onu bir kere kaybetmek çok derin sızılara yol açabiliyor. Ara sıra güvenmek iyidir ama bir kere kırılınca geri gelmesi zor
Büyük lokma ye büyük konuşma diyolar ya o söz çok doğru gün gelir öyle bir şey olur ki istemsizce o duyguyu geri kazanabilirsin güven konusu olmasa da farklı konularda başıma çok geldi büyük konuşmamayı yanıla yanıla öğrenmiştim 😒 umarım hepimiz tekrardan güvenebiliriz
EİG için çoook teşekkür ederiim 🙏
Cevap
15Cevap
Evet öyle şeyler vardı.
Hiçbir şeyi kafama takmamam gerektiğini çok geç fark ettim
Umarım herkes bir gün bu dünyanın ne kadar kısa ve boş olduğunun farkına varır...
Annemden başka kimseye güvenmiceğimi anladım mesela
önce den arkadaş çevreme çok önem verirdim. Kızlı erkekli hepsi için çogu şeye göz yumdu ama yaş ilerledikce kafa yerine geldi şimdi 1 tane bile arkadasım yok iş ve ailem tek kafamda dönen
Aynen öyle yaşım mataf bi ilerlemeye sahip değil ama zevkler ve cıkarlar artık insanın aklının da yüreğinin de önüne geçmiş yazık bize
Çok geç farkettim ki maalesef ve maalesef ne yaparsam yapayım annem asla değişmiyor. Boşa uğraşıp kendimi yıpratmışım.
Herkese güvenilmez tabi ama beraber sırt sırta yürüdüğün insana güvenmeli insan kuşku ile yaşayamaz
Öncelikli olarak kendime değer vermem gerektiğini...
Kendim
Kendimi tanıdığımı sanıyordum ama bu konuda yanılmışım kendimdeki cevheri geç fark ettim
17 yıllık dostum bildiğim kisinin aslında gerçek dostum olmadığını, beni ezerek kendini yükselttiğini çok geç öğrendim...
Fikirlerimin, düşüncelerimin, ruhumun, geleceğe olan inançlarımın koskoca bir yalnızlık içinde olduğunu ve bu yalnızlığı hiçbir insanın ya da maddenin dolduramayacak olduğunu çok geç farkettim.
Deymicek insanlar için çitti risklere gimisim yıllardır yanlış daha iyiymisin be
Bana aşık değilmiş, çok geç farkettim. Farkında da değildim, çok geç farkettim.
Gerçek, menfaatsiz sevgi diye bişey yokmuş.
Var sanırım düşününce
Hayat zormus
En basitinden para. Uc kurus icin zamanin bedenin bitiyor...
Nadirende olsa oluyor
Yok sanırım.
Evet ama aslında aklıma geldi de, ne olursa olsun insan kendi hayatı için bir karar alırken ilk önce kendini düşünmeli…
Kayıplar olmadan bilseydik keşke ama maalesef. Aynı hataları tekrarlamamak dileğiyle… ☘️
Yokk
Varr.
Ara ara oluyor tabi
maalesef evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?