Aldatıldım ve psikolojik olarak berbat durumdayım. İlahi adalet tecelli eder mi?

4 yıl birlikte olduğum insan son bir yıldır farklı bir yerde çalışıyordu. Bana yan yana çalıştığı çocuk hakkında kardeşim gibi görüyorum diyip güzel şeyler söylemeye başlamıştı son zamanlarda. İki kere bu sebepten ayrıldım ama barışmak için yeminler etti barıştım. Sonra saçma bahanelerle ayrıldık. İki ay sonra o çocuğun koluna girdiği fotoğrafını gördüm. Aradım ve inkar etti ben fotoğrafı gördüğümü söyleyene kadar. Sonra sende hayatına bakıyorsun bende ne var bunda dedi ağlamaya başladı. Meğersem zaten aklı ondaymış beni aldatıyormuş biz ayrıldıktan sonra çocukla lunaparklara gitmiş geceleri eve kapısına bırakıyormuş. Gram pişmanlık duymadan vicdan yapmadan hayatını yaşamaya devam etti. Bende ifşa ettim onu ailesine çocukla fotoğrafını gördüğüm zaman. Olay büyüdü bayağı benim yaşananlara saygım vardı normal bir ayrılık olsaydı ama gelip benimle yatıp kalkıp başkasına gitmesi ve yanlış tanımış olmam canımı sıktı. Kapalı namazında bir kız dışarıdan baktığın zaman. Benim işim olmadığından benden soğudu ben iş için üniversiteden mezun olduktan sonra 1 sene yüzlerce iş için koşturdum ama olmadı. Bunların hepsinde yanımdaydı kendisi şahit oldu ve ümidi kesti. En zor zamanımda bana böyle bir şey yaşattı. Benim bir hakkım var mı onun üzerinde? İlahi adalet tecelli edecek mi? Yoksa ben yine aynı yerimde sayarken bu karaktersiz güzelce yaşamaya devam mı edecek. 4 ay oldu hala canım sıkılıyor buna yardımcı olursanız sevinirim.

Aldatıldım ve psikolojik olarak berbat durumdayım. İlahi adalet tecelli eder mi?