+1 yılNiye kapansın zaten seni sevecek biri her şeyinle sevsin. Hem bu kötü bi şey mi? Ayrıca ergence diyenler olmuş alakası bile yok tamamen müzik tarzı, zevki. Yaşı çok büyük kişiler bile seviyor, genelde lise ortaokul yaş aralığı seviyor diye ergen işi olmuyor. Kimseyi takma, fanlığının tadını çıkart: ))
11 Yorumla
Soran+1 yılbence de müzik türü yani.. ama ergence buluyolar işte :D seven böyle sevsin doğru diyosun
En İyi Cevaplar
Şu tip erkekler nedense bana aşırı itici geliyor yüzleri çocuk gibi oyuncak bebek gibi sanki plastikten yapılmış gibiler erkek gibi değil de kadın gibiler daha çok uzun saçları olsa kadın olurlar resmen yüz hatları kadınsı ve itici gelşyor bana garip şekşlde bizim bir çok Türk kızı da bunlara ilah gibi tapıyorlar şaşırtıcı
23 Yorumla
Soran+1 yılay evet kadınsı yüzleri var ama bence yakışıklılar da yani illa kalıba sokmamak lazım. tatlılar ve beğeniyoruz :D ama ben tipten çok müzikleri ve kareografileri için seviyorum
Soran+1 yılolabilir bilemedim...
+1 yılEğer biri senin sevdiğin bir şey için seni beğenmeyecekse hiç takma kafana derim. Dert etme senin gibi toplumun standartlarının dışında zevkleri olan insanlar da toplumumuzda yaşıyor. :) Yalnız değilsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılay teşkkürler bence de doğru insan olduğum gibi sever
- +1 yıl
Rica ederim. :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Ben de k pop fanıyım çok sevindim canım
K pop dinlemek ergenlik değil o da bi müzik türü ama bazı geri kafalılar bunu ergenlik sanıyo
43 Yorumla- +1 yıl
onlar yaşlı ondan
Soran+1 yılbence de yani müzik türü, gidip farklı şeyler anlıyolar,, sağ ol aşk
Gizli Üye(25-29)+1 yılFelix mi o😅 bende 21 yaşındayım ve kpopu çok seviyorum
24 Yorumla
Soran+1 yılay evett Felix aşığım ya... o kalın sesi...
Cevap sahibi+1 yılFelix civcivim benim *-*
Soran+1 yılaşığım aşıkk
Cevap sahibi+1 yılBende bende hele o sesi :)
+1 yılKpop saçma degil bir müzik türü. Onun dışında saçma olan bu müziği dinlemek değil hayatının merkezine koymak. Kpop dinleyen herkeste oradaki insanlarla evlenme hayali kurmuyor. Önceden dinlerdim daha dinlemiyorum. Ing müzikler daha çok hoşuma gidiyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılyani ben de şarkılarını dinliyorum, aralarından beğendiklerim oldu ama ciddi ciddi evlilik düşüncek halim yok alksjdlkajsksdadas
- +1 yıl
Harbi çoğunluk kpop dinleyen birini gördügunde oo sen şimdi koreli biriyle evlenirsin moodlarinda ne alaka hdixyxhx
Soran+1 yılaskdsldkkdsaj yani gidip nerden bulcam zaten
+1 yılAlakası var , türk erkekleri bunu ergence karşılıyor ama bence saçma geliyor , seni seven öyle sevsin bende anime bağımlısıyım sorun yok yani.
25 Yorumla
Soran+1 yılevet ergence buluyolar diye sordum... ben de anime seviorum skldjalsdkjlak
- +1 yıl
boş ver o zaman takma onları biz istersen evlenebiliriz dgfmfkskks
Soran+1 yılay hemen. ne zmn evleniorz ljdlakjkjasds
- +1 yıl
Bugün hemen şimdi sana uyar mı dghflşd
Soran+1 yılgelinlik secelim hemennn
+1 yılHadi be ordan, canın ne çekiyorsa onu yapacaksın.
Kısmet kapanırmış diye bir şey yok.
İnsan sen nasıl san öyle kabul edecek etmezse de kendi kaybı. K-pop fani olmuşum, kime ne?04 Yorumla
Soran+1 yılay oh bence de öyle ya!! millet tutturmuş ergen falan amaaaan yani
- +1 yıl
Millet/illet onun için dinleme.
Kafan nasıl esiyorsa ona odaklan
Soran+1 yılçok sağ abimm <3
- +1 yıl
Sende sağol
Müzik & Etkinlik konusunda 523 cevap paylaştı. Nesil eskiden Sago&Ceza, Şebnem&Teoman, Metallica ya da Azer&Müslüm falan dinliyordu. Nasıl K-Pop türüne düştü anlamıyorum. Başlangıcı Pepe ile yapanlar bile dinlemiyordur.
01 Yorumla
Soran+1 yılonlar nası şarkı türüyse bu da öyle, neden böyle ön yargı var
+1 yılErgenlik ve özentilik olarak görüyorum. Küçük bir yerde yaşıyorum ve geçen gün minibüste kendisini şu lacivert gecelikliye bensetmiş birini gördüm şok oldum. Çok itici
04 Yorumla
Soran+1 yılneden ki bir müzik zevki yanii
- +1 yıl
K pop sadece bi müzik zevki değil. Birazaraştırmanı tavsiye ederim
Soran+1 yılben öyle bakıyorum olaya sonuçta.
- +1 yıl
Başlangıçta hep öyle oluyor. Sen bilirsin tabi ki
+1 yılNe alaka ben de 20 yasında hala anime erkeklerine düsüyoru hep de öylemolucak beğenmeyen bye bye
16 Yorumla
Soran+1 yılhahahah ben de anime erkeklerine düşüyorum
- +1 yıl
mesela yani yani hangilerine ömcnmvc
Soran+1 yılmeselaa loid forger, nanami kento, gojo satoru, uzui tengen, killua, hisoka... sen kimlere :D
- +1 yıl
gojoyu sevmeyen kaldı mı sanmam kjdflfdk jujutsu da favım fushiguro ama
- +1 yıl
narutoda orochimaru obito neji shikamaru itachi diğer animelerde monsterdan johan liebert aottan jean levi ve erwin
+1 yılİnsanların dediklerini takma boş ver kısmetin de kapanmaz sonuçta bir müzik türü k-pop aramıza hoş geldin...
11 Yorumla
Soran+1 yılay hoş buldum <3 bence de takılmamalı ağzı olan konuşuyor
Kısmetin sevdiğin şeylere "pislik" gözüyle bakıp seni üzecek insanlara kapanır.
Yani hayır.11 Yorumla
Soran+1 yılonlara kapanacaksa zaten kapansın <3 sağ ol bebek
+1 yılYa ne alaka ne alaka çıldırıcam ne alakaaaa?
21 Yorumla
Soran+1 yılay erkekler genelde ergence görüyor ya ondan sordum
+1 yılNe alaka? Ben 8 yıldır army’im ve K-POP’u daha uzun süredir seviyorum ve sevmeyenle de işim olmaz.
28 Yorumla- +1 yıl
laflara bak laflara ahdjkfjg
- +1 yıl
Aglaa
- +1 yıl
Sana demedim
- +1 yıl
ahhejfjfjfjd
Soran+1 yılay ne bileyim ergence görüyolar ya.. bence normal yani
Kpopu niye acımasızca eleştiriyorlar bilmiyorum kendimde hiç dinlemedim ama koreli kızlar acayip tatlı
01 Yorumla
Soran+1 yılay evet zaten şarkılar falan da güzel ben de anlamadım yani
+1 yılBu yüzden seninle birlikte olmak istemeyen birisi varsa defolup gitsin. Hâlâ böyle zihniyetsiz ve cahil insanların olmasına şaşırıyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılof haklısın bence de buna bakmamalı doğru kişi
+1 yılSizin için özel bir araştırma yapılması lazım hangi vitamin eksikliği buna sebep oluyor diye 😂
16 Yorumla
Soran+1 yılne alakaa ya müzikk türü yanii
- +1 yıl
Ruhun hala ergen olabilir 😎😂
Soran+1 yılniye müzik dinlemek ergenlik mi :D
- +1 yıl
Kore müziği olabilir 😂
Bizde envai çeşit sanatçı var ne. İşin var süpürge sapı gibi adamlar ile
Soran+1 yılne alaka ya şarkıları güzel :D
- +1 yıl
Saygı duyuyorum ve susuyorum 🤐
bu kız gibi şeyleri seven kadnlar bence gizliden gizliye lezbiyen
19 Yorumla- +1 yıl
Allah için al beynini de ikile git. Bu kadar cahilce bir yorum olamaz.
- +1 yıl
nE ahdpajdksk cahilliğine artı cahillik eklediğin için tebrik ederim ne olduğunu seni tanımadan da anlayabiliyorum
- +1 yıl
Ah filozof olduğunuzu bilmiyordum! Üzüldüm! Umarım en kısa zamanda bu kadar bilginize farklı kültürleri de ekler, bunun nefret edilesi bir şey olmadığını öğrenirsiniz. Cahil olmayan filozof bey (!)
Soran+1 yılne alakası var? heteroyum ama seviyorum müzik türü yani alakasız
- +1 yıl
Kendilerini nasıl savunacaklarını bilmedikleri için yapabilecekleri tek şey b*k atmak.
+1 yılMüzik zevki için kimse yargılanmamalı. Bence kapanmaz yani.
13 Yorumla
Soran+1 yılay umarım herkes senin gibi düşünüyodur
- +1 yıl
Görüşlere bakınca büyük çoğunluk kpop a sıcak bakmıyor anlaşılan. Ben kpop pek dinlemiyorum ama arkadaşım dinlediği için şarkıların neye benzediğini biraz biliyorum. Neden bu müzik türüne bu kadar tepki veriyorlar anlamadım. O kadar kötü ve ergence değil yani.
Soran+1 yılbence de gayet hoş yani yabancı bi pop-hareketli müzikten tek farkı sözlere korece girmesi. anlamsız yani tepkileri
+1 yılKore'ye özenecek kadar ne ara mal oldu Türkler şaşırıyorum.
111 Yorumla- +1 yıl
Bir insanın bilmediği bir konuda böyle cahilce bir yorum yapması ne kadar enteresan. Kültürü hiç araştırdın mı? Şu fotoğraftaki insanların başarısının bir gramına bile sahip değilken bu denli nefret kusmanız inanılmaz. Gerçekten.
- +1 yıl
Ben onları bilmem oldukça başarılı bir insanım sizlerin gramajindan çok daha ağır bastığım kesin ki Amerika'da yılda 6 figürün içinden geçiyorum. Güney Kore'nin Türkiye'yi gri listeye alıp ilk kabul eden ülkelerden biri olduğunu biliyor muydun sen peki? Ben cevaplayayım cahilsin bilmiyorsun ama özentisin işte. Zavallı.
- +1 yıl
Bilmediğimi sana vahiy yoluyla mı ilettiler? Nedir bu çok bilmiş tavırlar? Gerçekleri söyleyince neden bu kadar zorunuza gidiyor? Sen başarını dünyaya kanıtladın mı? Hayır. Ama başarının farkındasın. Onlar kanıtladığı halde sizin gibi çekemeyen, amip tayfalar tarafından sürekli nefrete maruz kalıyorlar. Farklı bir kültür, farklı insanlar ne zamandan beri kötü ve nefret edilesi oldu? Bazı şeylere saygı duymayı bilseniz yaşamak daha katlanılır bir hal alırdı inanır mısın?
- +1 yıl
Pop müzik sanatçısını üstün bir mühendis olarak kıskandığım gün senin gibi paçoz bir özenti kadar alçaldığım gündür. Hadi sen soya çocuğu oğlanların yanına git beraber vajinismus kanallarınızın ebatlarını kıyaslarsınız artık 😂
Soran+1 yılbir şeye özendiğimiz yok. şarkıları ve kareografileri başarılı ve seviyoruz. sen ingilizce müzik dinleyince ingilizlere mi özenmiş oluyosun?
- +1 yıl
Takip etmiyorum ama sadece müziği dinleyip geçiyorum. Konu müziği dinlemekten ibaretse sıkıntı yok. Ben fotoğraf da görünce işin magazin budalalığı kısmını da kattığım için yorum yaptım. Siz türk kızları seversiniz kim kiminle hangi sahilde yiyişmiş açar okursunuz 50 sayfa dolusu o yüzden de hala satıyorlar cumhuriyet tarihinin en büyük kriz zamanında bile. Bir de insanda biraz millî benlik olur sen ülkelerine git şehit ver onlar sana ambargo uygulasin ama sen onların müziklerini satın almaya devam et para kazandır. Tanrı size de bir milli kimlik nasip eder umarım.
Soran+1 yılne alakası var başka ne görseli ekleyecektim grubun üyelerini ekledim görsele yani. şarkılarını izliyor kliplerini dinliyor geçiyorum. Türklük bilincim konusunda hiç şüphen olmasın :D
- +1 yıl
Ne güzel. Askerliğin zorunlu görev olduğu coğrafyada üstelik afrinde 1 sene astsubay yapmış bir elemanım ben ondan Asya'da az ileride pembe saçlı erkek görünce ister istemez "babanda ne eksik gördün de anana özendin" diye içimden Anadolu çıkıyor yapacak bir şey yok. Baktıkça erkek demeye bin şahit ister tuhaf 😂
Soran+1 yılhahahah yani ben şarkılarını seviyorum hani pembe veya mavi saçlı pek önemi yok onun :D vatan için verdiğiniz emeğe teşekkürler?
- +1 yıl
Siz sağolun varolun mutlu bir Cuma dilerim 🙂👍🏻
Soran+1 yılhayırlı cumalarr <3
Ergen diyenleri takma, bir müzik türü olduğunu bir türlü algılayamıyorlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılay evet yanii teşekkür ederimmm <3
+1 yılKısmetle ne alaka? Bende kpop u çok severim. İnsanın kısmetimi kapanio
13 Yorumla
Soran+1 yılbazı erkekler ergence görüyor yaa
- +1 yıl
Görsünler bana ne, ozmn benden uzak dursunlar.
Soran+1 yılişte uzak duracakları için kapanabilir demek istedm kısmet lksjdkljasdklsda yoksa bence de çok hoş şarkılar
+1 yılKanka k-pop fanı olmanla kismetinin kapanması ne alaka hahshddhdjdjdj
01 Yorumla
Soran+1 yılerkekler ergence görüyor ya.. yorumlara baksana hepsi uzak dur demiş lkasjdlkdasds
+1 yıl18 deyken bi ara hafif hayranıydım çok değil şimdi hayranı değilim atlatırsın herhalde geçmiş olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılLKJASDJDSAKJ hastalık mı bu
- +1 yıl
Yoh değil o düşüncede olduğun için dedim😄
+1 yılHayır alakası yok sevebilirsin ve buna saygı duymak zorundalar
07 Yorumla- +1 yıl
Sana saygı duymayanla işin olmasın
Soran+1 yıloyy haklisin askim saygi duymuyorsa zaten ne isim var onunla
- +1 yıl
Ben sorun etmiyorum doğrusu anime izleyenleri ve kpop fanlarını. Ortalıkta özgürlük diye bağırıp insanları zevkleriyle yargılamak çok saçma
Soran+1 yılevet ya sorsan herkes istediğini yapsın derler. sağ ol tekrar bebis icimi rahatlattinn
- +1 yıl
Ki k-popta gayet güzel bende çocukluk zamanlarımda k-pop dinlerdim 2n1 f (x) hyuna brown eyed girls vs
- +1 yıl
Rica ederim ne demek canımın içi. Bunlar çok normal şeyler dinleyebilirsin istersen tiktokta kullanabilirsin. Bunlar kimseyi ilgilendirmez
Soran+1 yılevet kendi zevklerimi kendime göre belirlemeliyim <3
Ben seni severdim ama kpop sevmem hatta bir kızı kpop hayrani olmasına rağmen sevdim o beni sevmedi
03 Yorumla- +1 yıl
Aga beee
Soran+1 yılaga beee yaktık
Seni sevdiğin şeylerle kabul etmeyecek varsa.. gitsin zaten
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diyosun öyle biriyle zaten işim olmamalı
+1 yılK pop olayı ne ya. Ben anlamadım bunları sevince noluyo ki. Biri açıklasın
03 Yorumla
Soran+1 yılay biz de bi anlasak. genelde liseli kızlar sevdiği için ergence görüyorlar çünkü küçük yaşlar sadece şarkıyı sevmekle kalmıyo grup üyelerine aşırı hayranlık besliyo. insanlar da bunu ergence görüyolar
- +1 yıl
Yani olabilir ergenlikte de bu kadar abartılacak ne var yani sevebilirler
Soran+1 yılmillet meraklı işte her şeye dil uzatmaya askldjaslkdjads
Bende K-pop seviyorum bp dinliyorum biasım Lisa boş ver bizi seven boyle de sever
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle seven böyle seevsin, ben stray kids sevdim :D
Kısmetle alakası olduğunu düşünmüyorum böyle şeylerin
04 Yorumla
Soran+1 yılerkekler ergence görüyo ve uzak dur benden diyo :D
Soran+1 yıloyy çok sağ ol çok doğru söylüyosun
+1 yılKısmetin kapanmaz ama kolay kolay da aynı şeylerden hoşlanan kafa birini bulaşmayabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılilla aynı müziği dinlememize gerek yok bana laf etmesin yeter
- +1 yıl
O kadarına da karışan biriyle zaten denemeyin.
Fan isen abartmadan fan olurusun abartın andan itibaren evet zor bulursun
04 Yorumla
Soran+1 yılyanii şarkılarını dinliyorum işte
Soran+1 yılay evet biliyorum onları sldsalkjdassd
+1 yılya kendine gore birini bulursun ya da kapandi say ahdhjfkd
01 Yorumla
Soran+1 yıleyvah sdkaslkfjg
+1 yılGeç tanıdık erken kaybettik
Allah rahmet eylesin
02 Yorumla
Soran+1 yıldeme deme :D
- +1 yıl
Hayat ölümde hak
Gizli Üye(25-29)+1 yıl25 yaşındayım ben de dinliyorum seviyorum bunlara ergen gözüyle bakanlar da m. alin önde gideni
31 Yorumla
Soran+1 yılbence de öyle, gayet de hoş şarkıları
Kro pop fanı mı 😂😂😂😂 ula senin dilin ne söylir essah mı diyorsun😂😂😂
00 Yorumlaistediğin yaşta istediğini yapabilirsin kuzum, ne sevdiğine ne sevmediğine ne okuduğuna ne yaptığına karışacak bir erkek değil, doğru dürüst karakterli sadık bir erkek seç, bunun asla ve katiyyen ne dinlediğinle ne dinlemediğinle alakası olmasın 💖
01 Yorumla
Soran+1 yıloyy çok sağ ol bebişimmm, doğru insan bununla ilgilenmez haklısın <3
+1 yılYorumlar sacmalamıs isteyen istediği yasta istediği grubu, kişiyi sevebilir "ergence" kalıbını doğru bulmuyorum.
31 Yorumla
Soran+1 yılben de doğru bulmuyorum, umarım herkes senin gibi düşünüyodurr?
+1 yılBende oyleyim ve 24 yaşındayım fan demeyelim de beğeniyorum film dizileri dans yaptıkları işleri kaliteli geliyor
00 Yorumlaİnsanların tercihlerinden kaderi değişicekse değişsin en azından azer müslüm dinleyip bileklerini kesen erkeklerden kurtulmuş olursun bende metal k pop yabancı pop dinyorum mutluyum
02 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha doğru en azından krolardan uzak dururuz :D önereceğin var mı k-pop şarkısı 1 tane en güzelinden
+1 yıleğer sırf kpop dinliyorsun diye senle birlikte olmuyorsa olmasın ne saçma bişey ben ortamda bilerek ben kpop fanıyım diyorum ki geri kafalılar bir aradan çekilsin uğraşamam onlarla
01 Yorumla
Soran+1 yılergence görüyo bazıları maalesef ama doğru kişi buna bakmaz haklısınızzz
+1 yılAlakası yok isteyen istediği müziği dinler. Kimsenin buna karışmaya da hakkı yok.
31 Yorumla
Soran+1 yılay bence de böyle olmalı <3
+1 yılOoo Lee Know. Yani bu çocukları göre göre etrafındaki erkekleri kalamar gibi görmeye başlayacağın için kısmetini baltalayabilirsin evet.
16 Yorumla
Soran+1 yılahahahaha Felix'e aşık oldum ya.. onun yüzünden kalamar gibi görebilirim evet
- +1 yıl
Çok sevimli bir şey Felix ama sesi voouv, çok şaşırmıştım ilk duyduğumda gerçi hâlâ şaşırtıyor.
Soran+1 yılay evet ben de ilk maniac şarkılarını dinledim klipsiz. Felix'in maniac diyişi beni fena yaptı ksdlasjdlads ondan sonra sardı zaten
- +1 yıl
BigBang grubunun Fantastic Baby şarkısını söylemişlerdi, o şarkıda bir boom shakalaka deyişi var ki o da çok iyi eheh.
Soran+1 yılayy youtubeda vardırr inşş hemen dinliyim
Soran+1 yılay tam o kısım varmış.. düştük yine pembe saçlarına kurban olduğum
Gizli Üye(30-35)+1 yılnickini yazda şuraya biryere yavşamayalım şimdiden soğudum
01 YorumlaErkeklerin kısmeti kapanır onlari dinleye izleye diğer erkekler sana kıro gelmeye başlıycak biraz zor aşık olur seversin
02 Yorumla
Soran+1 yılay çok doğru valla şimdiden kro gelmeye basladılar slklaksjdas
+1 yıl22 yaşındayım k-pop fanıyım kısmetim kapanmadı ama sen böyle saçma sapan şeyler düşünürsen bilemem...
02 Yorumla
Soran+1 yılay bilemedim ki yeni fanlık yapıyorum ya.. ergence görüyoruz dedi çevremdekiler ben de merak ettim
- +1 yıl
ergence değil bende k-pop fanıyım bir ARMY ama kimse ergence demiyor
+1 yılDinlediğin şarkı türü ile kısmet kapansaydi çakal dinleyenlerin hiç şansı olmazdı takma böyle şeyleri kafana
01 Yorumla
Soran+1 yılhahahahah çok doğru dedin
Ne alaka nasıl kafa yapısı bir insanı müzik zevkine göre yargılamak ya da sevip sevmemek saçma WKRWKDKLQFLWLDLWD
03 Yorumla
Soran+1 yılbence de saçma zaten ama yorumlara baksana uzak dur benden diyo erkekler :D ergence görüyolar
Soran+1 yılKLASJKKLDSKLJS cidden zaten uzak durcaz yani merak etmeyin
Kısmetin değil de sen hayal dünyasında o kadar mutlu huzurlu olacaksın ve kimseyi beğenmeyeceksin
00 Yorumla
+1 yılhani ergen diye dalga geçsem ergende değilsin
Yani saçma şeyler sonuçta 13 14 yaşında değilsin02 Yorumla
Soran+1 yılniye saçma ki ya şarkılarını dinliyorum kliplerini falan seviyorum
- +1 yıl
erkekleri dönme gibler aynı
+1 yılEntresan birsey kısmetle k-pop un alakasi niy bende bişi anlamadim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBeyinsiz oluşun resmiyete kavuşmuş , insallah sosyal medyada erkek düsmanligi yapip lpg hayranligi yapmiyorsun dur
02 Yorumla
Soran+1 yılçok kötüsün... yapmıom öyle şeyler
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim bu benim icin bir zevkti :))
+1 yılkpop fanları sınır dışı edilmeli
12 Yorumla
Soran+1 yılnedenmişşş
- +1 yıl
vatana millete hayırları yok
+1 yılbazı şarkılarını severim
11 Yorumla
Soran+1 yılben de öyle bazı şarkıları sevdimmm
Kız mı bunlar erkek mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılerkekler :D
+1 yılAllah kurtarsın
02 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah abim
- +1 yıl
Biraz k drama sonra çin Hindistan al ondan sonra yavaş yavaş Türkiye ye gel. Ama birden gelme
+1 yılTiplere bak alayı müptezel ya
04 Yorumla
Soran+1 yılhahahahaha tatlılar öyle deme
- +1 yıl
Valla sana tatlı olan bana acı geliyor damak tatlarımız farklı😂😂
Soran+1 yılöyle demek ki :D erkeksin bi de ondan olabilir
- +1 yıl
Benim teyzemin kızıda bunlara bayılıyor ne varsa bunlarda apaçi gibiler aynı
Bence bunla ilgisi yok yani olmamalı
01 Yorumla
Soran+1 yılbence de olmamalı ama erkekler ergence görüyor uzak dur diyor maalesef :D
k pop seven erkeklerde oluyor ama?
03 Yorumla
Soran+1 yılben çok denk gelmedim ve çoğunluğu ergence görüyo
Gec olmussun. Kime dusdun peki? Hangi grup?
02 Yorumla
Soran+1 yılStray Kids dinliyorum, Felix ve Hyunjin'e düştüm :D
+1 yılAman aman benden uzak ol mesela
04 Yorumla
Soran+1 yılniyeymis
- +1 yıl
Bide niye diye soruyor musun 😂
- +1 yıl
Kim ben mii?
Biz öyle olsak gay dersiniz ama
04 Yorumla
Soran+1 yılyoo demeyiz sakdjslkjadas