Kpop idolüne aşık oldum. Bu durumdan nasıl kurtulurum? Ve bu kore sevdasından nasıl vazgeçerim?

Çoğumuz artık kpop'un ne olduğunu biliyordur. Kore pop yani. Ben lise 2deyken; koreye gitcem diyip duran, dizilerini izleyen kızlar görürdüm. Hatta onlarla baya dalga geçmiştim. "Lan hepsi birbirine benziyor, neyini seviyorsunuz bunun? " derdim. Sonra bi kereliğine, nedir ki bu diye baktım. Bakış o bakış. Kore dizilerine, kpop gruplarına sardım. Bir baktım bu bataklığa düşmüşüm. Yine baktım, koreye gitmek ister, korece öğrenmek ister olmuşum.
Dalga geçerken, dediğim laf yakama uğraşmışta haberim yokmuş.
Doğru düzgün, bunları izlemekten, sınav senemde ders çalışmadım. İlk mezuna kaldım, yine çalışmadım. 2. kez mezuna kaldım, kalmış 7 ay. Hala bunlara bakıp duruyorum. Tamam dizilerdeki oyunculardan hoşlanıp bakabiliyoruz ama bu sefer de kpop grubundan bi şarkıcıya (felix) platonik olarak aşık olduğumu hissediyorum. Ne bileyim sürekli şarkılarını veya müzik kliplerini falan izliyorum, fotoğraflarına bakıyorum, takip ediyorum vs.
Ama artık geleceğimi yakmak istemiyorum. Görünüşümü sorarsanız bakımsız, kilolu, sıkıntıdan sivilcelerini sıkan, hiç arkadaşı olmayan, dizilere dadanmış bir otakuyum.
Lütfen bu bağımlılıktan kurtarın beni. Yardımcı olun ve bu platonik aşktan kurtarın.
Sahiden durumumu hiç iyi görmüyorum.
20'ye girmeme 1 ay kalmış. Böyle olmak istemiyorum.
Sizin düşünceleriniz neler?
Kpop idolüne aşık oldum. Bu durumdan nasıl kurtulurum? Ve bu kore sevdasından nasıl vazgeçerim?