Ben bir ünlüye aşık oldum. Geçer diye bekliyorum ama olmuyor. 7 aydır seviyorum, dua ediyorum, inşallah bakalım, rüyalar falan görüyorum. Biliyorum saçma gelecek ama benim gibi herhangi bir ünlüye aşık olmuş olan var mı ve ne yapabilirim? =(
Cevabın nedir?
Çok iyi anlıyorum. Normalde kolay kolay hislere kapılmam ama benimde başıma geldi. Yıllar boyunca hayal ettiğim her şey onda toplanmıştı. Bir basketbol oyuncusu bu ve işin kötüsü bu adam evli ve iki çocuğu var. O kadar can sıkıcı ki. Her istediğini bulmuşsun ama o başka bir kıtada i, evli güzel bir hayatı var. Ve sen evde oturup All Star maçlarında gecenin bir saatinde ekrandan izleyebiliyorsun onu. Pek bir şey istediğimden değil tek bir sarılsam yeter. Ama bunun bile imkansız olduğunu bilmek insanın moralini bozuyor. Yahu bir de yaş farkı var 10 yaş. Yani paralel evrenlerin birinde bile ona sarılmadığıma veya sarılmayacağıma çok eminim. Hayat boyle çok zor ya. Eskisi gibi en fazla 3 gun birisinden hoşlandığım günleri ozledim ben.
132 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıllisedeyken olmuşluğum ve coşmuşluğum var:) yapacak bir şey yok, hayatını gerçek bir aşk kaplayıncaya kadar o ihtiyacını sanalıyla doyurmak istiyor ruhun. bu kadar aklında yer ettiği için rüyalarına da giriyor elbette.
genel olarak zamanla geçen bir durum ancak eğer hayatını engeller hale geldiyse bir uzmanla görüşebilirsin. bu arada eklemem lazım, bu durum bağımlı kişilik yapısının da bir göstergesi olabilir...12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Hêwî20 Anlamadım?
Bende bir ünlü bayana aşık gibiyim adı Funda Kılıç. Başka ünlülerle arkadaşlık kurdum tabi onlarla bir olabilmek için önemli bir özelliğin olması gerek o zaman ilgi alabiliyorsun. Yalanım yok hangi ünlülerle arkadaşlığım olduğunu buraya yazmak istemiyorum. Fakat onlarda senin benim gibi insan sadece egoları herkesi yanlarında kabul etmiyor. Başta dediğim gibi yüksek bir özrlliğin olması gerek çok paran, güzel bir bölümde okumak vb. İstesem bulurum konuşurum fakat o insanların mideleri geniş olduğu için kabul edemiyorum. Sadece hayranım. Zamanla azalıcak seninki de benimki de ilerde gülcez geçcez :)
40 Yorumla
+1 yılBen Bir Yabanı Ünlüye Aşık oLdum. 'Keira Knightley'
Biliyorum Çok Saçma Ve Saçmanında Ötesi Ama Kendime Engel olamıyorum Ve onun Bütün Fotoğraflarını Falan Telefonuma Yükleyip Aşk Şarkıları Açıp Onun Onun Fotolarına Bakıyorum.
Bana NasıL Yardım Edebilirsiniz Lütfen Yardım Edin.
Onun Yanında oLmak İçin Nelerimi Vermezdim kii.
Bir Yandan Unutmakta İstemiyorum. :(910 Yorumla- +1 yıl
İmkansız aşk olduğunu bildiğin halde seviyorsan, vazgeçmeye çalışma. Ben yaklaşık 3 yıldır bir idolü seviyorum. Ve o fanlarına hayatını adamış biri, bu yüzden sevgisini hissedebiliyorum. Şuna eminim ki benim ona karşı hissettiklerim hayranlık değil. Onu herşeyimden çok seviyorum. Bence asla pes etme.
- +1 yıl
@INFINITE_jjonie ben de bir ısılı seviyorum ve ben onu 7 yıldır seviyorum. Ama geçmiyor aksine her gün daha da artıyor. Ne yapacagimi hiç bilmiyorum. Bu yorumu yaparken de onun sesini dinlemem de ayrı bir mesele...😖🤦♀️
- +1 yıl
@INFINITE_jjonie Çok güzel Motive etdin Ama Ona dokunamamak çok koyuyo insana be Artık 19 yaşına geldim hala gözüm ondan başkasını göremiyor of Dertleşecek biride yok utanıyor insan birine Söylemeye
- +1 yıl
- +1 yıl
ben de sizim gibiyim ve kimseye de anlatamıyorum bunu
- +1 yıl
- +1 yıl
@bebekçiçeği ben benji krola Asıgım yas farkı var.. Evd.. Kıta farkıda.. Ispanya madrıdde yasıyor.. Bense ıstanbulda yası 20 benım ıse 14 6 yas fark var.. Ama umıdım tam onunla tanısıcagım oda bewnı sevıcwk..
- +1 yıl
@bebekçiçeği kim sung joo unıq grubundakinden mi bahsediyorsun
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
27Cevap
Ünlüler kadar hızlı yaşabilecek misin? senle en fazla 1 ay ya da daha az birlikte olacak ve sonra güle güle diyecek. Sen de gülebilecek misiN?
Sevmek tanımadan resimle olabilecek birşey mi zannediyorsun? İç güzelligi dokunmayı görmezden gelerek sevmek dememelisin.yoksa daha yaşın ufak sanırım ileride öyle acı cekersin ki icinden " hadi ya bu da neyin nesi" dersin.60 Yorumla- Magazin konusunda 435 cevap paylaştı.
u +1 yılSen ünlü müsün peki? Ünlü birisinin uzun vadeli ilişkisi neredeyse hiç örneği olmayan bir durum. Ayrıca çok zengin değilsen, medyada yeralan birisi değilsen ve ünlü olmasan bile çok çarpıcı birisi değilsen bence şansını zorlama, imkansız. Çünkü o kişi ile sevgili olacaksan, ünlü kişinin ününe ün katma ihtimalin ve imkanın olmalı.
40 Yorumla Öncelikle merhaba.😃 Anlattığına göre yaşın bizlere göre daha küçük ama sana ufak bi öğüt vermem gerekirse bu “sevmeye devam et ama kaptırma”olur. Çünkü yakın arkadaşımda bundan yaklaşık 10 sene önce ünlü birinin hayranıydı diğer arkadaşlarımız ne kadar “işte o ünlü seninle ne işi olur , peşinde nice kızlar vardır “gibi cümleler kurunca bi benim arkadaşımı daha da gaza getirdi ve şu an yaklaşık 8 yıllık ilişkileri ve 3 yaşında bi oğulları var mesafeler ya da o kişinin şöhreti sizin için engel olmasın. Ama eğer evli biriysede unutup başka ünlülere bakalım 😂
62 Yorumla- +1 yıl
ya ben de anlatmak istiyorum :D onun bir şarkı grubu var fazla ünlü değiller 3 kişiler gitarist, vokalist, baterist. ve ben vokalistten hoslaniyorum.. Adı Melih, o 27 yasında ben 17.. hatta sarkı da söylüyorum kaderimiz aynı seslerimiz güzel. hayal kurmaktan vazgecmiyorum kac kere sarkısını söyleyip instagram hikayeme etiketleyip attım hep de baktı.. ama ulasmak cok zor, keske ulasılabilse..
- +1 yıl
Gerçekten ünlü biriyle mi evli şu an
- Magazin konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım Türk bir ünlüdür
Kavuşman daha kolay olur :)))))
Uzaklardaysa vay yandın ozaman esas beybii:))))))25 Yorumla
Soran+1 yıltürk canım öyle avutuyorum kendmi :D
- +1 yıl
Eh oda iyi tabı belkı bır gun bır yerde neden olmasın dimi :D
Soran+1 yılyanii umudum var :)
- +1 yıl
Ne diyeyeim valla ben artık bieşy diyemiyorum şekerim ama sen yınede dıkkat et :)))
Soran+1 yıl=))
Bende hep konserlerde, imza günlerinde bağırıp çağıran insanlarla dalga geçen biriydim.. Malesef sonunda bende hintli bir oyuncuya aşık oldum :( tabii yanımda görsem bile bağırıp çağırmam çünkü egom büyük! ama burdan söyleyebilirim dimi? I LOVE YOU #BarunSobti
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen ben de ayıpladim basima geldi
+1 yılBen hemen yan ülkemdeki bi kıza aşığım. Işin iyi yanı, dilini biliyorum, yaş farkı sadece 6 ve sadece yarı ünlü ama ginede çok güzel bi kız, çok güzel kızların ortalama erkeklerede baktığını biliyorum ama kim bilir kaç tane yakışıklı erkek var çevresinde, onlar duruken banamı bakacak?
Sabah kalkar kalkmaz o aklıma geliyor. Günde 2 saat fotolarına bakıyorum, ve onunla sevgili olursak yaşıcağımız anıları hayal ediyorum.
Gine de pes etmeye niyetim yok, ben diğer yanlarımı geliştirirsem ve iyi para kazanıp yaşadığı şehire gitme fırsatım olursa belki bi şekilde onu bulabilirim. Kim bilir belki bigün sevgili oluruz.20 Yorumla
+1 yılBende asla yadırgamam, ayıplamam ve küçük görmem bu konuda kimseyi, ergenlik çağlarının başından şu yaşıma kadar MFÖ grubundan Özkan Uğur'a deli gibi hayranlık besliyorum. şu an hayranlık diyorum. Ama 6-7 yıl öncesine kadar ooof dökmediğim gözyaşı, okumadığım röportajı kalmadı. Şimdiki sosyal medya o yıllarda olsaydı kesinlikle kendimi bi şekilde tanıtıp aşkımı haykırmıştım kendisine.90lı yıllarda sunduğu yarışma programını, oynadığı dizileri, filmleri soluksuz izlerdim, hala öyleyim. Allah sağlıklı uzun ömürler versin ona. Gönül abi seviyor işte, evli olup olmamasına, yaş farkına, imkansızlığına bakmiyor. Ve özkan beyle karakter olarak inanın çok benziyoruz, aynam gibi o benim. O hep iyi olsun. Gerçekten deli saçması, komik, abartı vs değil. İnsan sevebiliyor. Asla unutamayacaksın belki ama şiddeti azalır, gözyaşların diner zamanla
11 Yorumla- +1 yıl
Bende oktay kaynarcanın gençliğine aşığım işte 😕
+1 yılYa ben 1 senedir bir gitaristi seviyorum. Adam hakkındaki her şeyi biliyorum. O çok mükemmel. Ve ben onu sevmekten gerçek insanları sevemiyorum. Adam da 3 kez evlendi şu an 2 kızı var. Hayal etmek iyi gelmiyor artık. Biliyorum tuhaf ama ben ciddi aşığım. Tuhaf bir aşk acısı çekiyorum. Bunun sağlıklı olduğunu düşünmüyorum kdkdkf. Ama cidden üzüluorum. Hiç bir zaman gerçekleşmiyeceğeni bilerek hayal kurmak canımı çok acıtmaya başladı. Onu her gördüğümde canım yanıyor. Eski sevgililerini görünce garip ama aldatılmış gibi falan hissediyorum. Ne yapılacak gerçekten bilmiyorum. Sadece anlatmak istedim.
10 Yorumla
+1 yılBen de neredeyse 2 senedir kendimden 13 yaş büyük bir ünlüye aşığım saçma evet ama gerçekten çok seviyorum ve Bazen de küfür etsemde ona kızlarla görünce nefret etsemde yine de olmuyor 10dk sonra daha da aşık oluyorum ne yapsam olmuyor galiba hep seveceğim...
20 YorumlaYasinin 18 ustu oldugun emin misin ? Bu tip asklara platonik ask denir ve genelde ergenlik doneminde hatta ergenlik doneminin basinda yasanir. Cogu insanin basina gelebilecek bir seydir.Zamanla gececektir.Biraz daha sosyal olmayi dene.Gercek yasitin ve cevrendeki insanlardan birini sevmeye/hoslanmaya baslayinca gecicektir.
01 Yorumla
+1 yılBende ayşe özyılmazel nil karaibrahimgil ve daha bir çok ünlüye büyük hayranlık duymusumdur aşık denir ancak hiçbir ünlüyle bırak tanışmayı konuşamam bile utanmak değil onları ayrı birşey olarak görüyorum. Adını bilmiyorum Hani nil diyor ya O beni prenses peri sanıyor diye aynen öyle yani :)
00 YorumlaFacundo Arana, namı değer İvo (milagrosta) nasıl bir aşk vardır. Öyle böyle değil.
Sonra bi ara Oktay Derelioğlu'na da kapıldım. Tabi bunlar orta okul döneminde oluyor.
Sadece fotoğrafıyla yaşanan telepati yaparak aşk yaşanmadığını anlıyor insan :D00 Yorumla
+1 yılacık sözlulugumu maruz gör psikoloji az da olsa görmen gerekır die dusunuyorum herkesın hayatında hayranlık duydgu fakat ulasamacagını farkında oldugu bırılerı vardır daha fazla bunu dusunerek hayatına yon verme artık bir ömür boyu olacak hayat prensını bul derım...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSENI anliyorum. Bende bazi unlulere hayran kalabiliyorum. her an arastirmak filmlerini izlemek Mads Mikkelsen hayatimin her aninda sanki. Esimi de cok seviyorum onu kimseye değişmem ama eksik yanimi hayran oldugum o kisi dolduruyor. Esim onda. daha yakisikli ve iyi kalpli ama o adam cok farkli kendimi onda. alamiyorun.
20 YorumlaSürekli o ünlüyle alakalı işlerle uğraşma uzak dur:))Gerçeğini bulduğun zaman bakalım hatırlar mısın ünlüyü bir daha:))Bende 13-14 yaşlarındayken aşık oluyordum senin gibi,sonradan geçti.Seninkide öyle olur.
13 Yorumla
Soran+1 yılaynı setteysen işin zor tabi
Soran+1 yıltşkk edermm =) herşey için
+1 yılayy bende coni tipe aşıktım
valla gerçekten
yurtta net yoktu o sıralar
bizde hergün vcd ciye giderdik
benim yüzümden kızlar hergün adamın bir filmini izlemek zorunda kalırdı
karayip korsanları dışında pek güzel filmi yok zaten adamın
yani ona ragmen katlanıyorduk
sonuç :
onlarda herife aşık oldu
sonra bunu jetli takip etti odada kızlarla dövüş hareketleri çekiyorduk
geçer geçer zamanla geçiyor :))
sonra sende kendine gülüp geçersin
her anın güzelliği başkadır00 Yorumlao sevmek değil hayranlik. unluye asik olmadim ama platonik ya da obsesiflerim cok oldu. karakterini tanisan o kisinin sevmeyeceksin belki ama uzaktan ayilip bayilirsin ki bu da isikli dunyanin cilvesidir
12 Yorumla
Soran+1 yılpeki ne yapabilirim :(
Bence saygi duyulmasi gereken bir. konu. Unlu diye ayrim yapmamak lazim. Sonucta onlar da insanlar. Unlulerin de sevgilileri var ve sevgililerine aa o unluye asik oldu imkansiz dendi mi? Denmedi. Yani. bize. de denmemesi gerekiyo bence. Hersey Allah'in bir lafina, ol demesine bakar. Hersey oyle olur. Onemli olan seylerden biri Allah'a inanc digeri ise umut. Ayrim yapmayin bence. Size gore farklidir baskalarina gore farklidir. Ask dokunmak veya gormek degil, hissemektir bence
60 Yorumlabende hazal kayaya asıgım ya da hayranım . tam bende bilmiyorum. ama o benim herseyim gibi geliyo :(
10 Yorumla
+1 yılaynısını yaşıyorum ve belki yardımcı olur diye çare arıyorum... ben de LP ye tutuldum durduk yere ve o kadar saçma ki benden 20 yaş büyük ayrıca kadın ben de homoseksüel değilim değişik bi durum zamanla geçer inşallah sabah uyanıyorum istemsiz onun resimlerine falan bakıyorum normalde hiç böyle duygular da hissetmem
10 YorumlaBeyler ben bi kıza aşığım ismini söylemiyim serüvene başlamak üzereyim kız benden 2 ay büyük tamı-tamına 2 ay, bir ulaşma yollarını deneyeceğim aklımda uzun bi yol düşünüyorum çünkü Amerikalı bu kız ama şimdiye kadar gönlüme bu kadar güzel yatan birisi görmemiştim sanki ulaşmaya çalışırsam yapa bileceğimi düşünüyorum yayıncılık yolunda ilerliyorum aynı yarışmalara katılırsam belki dikkatini çeke bilirim bu arada Amerikaya gitmekte var planda bol şans dileyin beyler, hade Allaha emanet.
11 Yorumla
+1 yılBen yaklaşık 1 yıldan fazladır bir idol'e aşık oldum galiba. Galiba diyorum çünkü aşık mı oldum hoşlanıyor muyum bilmiyorum. Bir şarkı dinlesem aklıma o geliyor bir söz okusam aklıma o geliyor. 7/24 onu düşünüyorum. Onunla görüşmek benim için imkansız gibi ama onsuz da olmuyor. Kafayı yemek üzereyim. Lütfen bana yol gösterin.
01 Yorumla- +1 yıl
Selam istersen bu konuyla alakali konusabiliriz sen bana yaz chatten ben cvp veririm
Bende senin gibi bir ünlüye aşık oldum aramızda 4 yaş var ve yabancı her gün onla alakalı hayller kuruyorum. unutmak istiyorum ama olmuyor. her gün onun fotoğraflarını instagramda beğeniyorum. onu it filminde görmüştüm. ve ilk gördüğümde aşık olmuştum.
00 Yorumla
+1 yılBen de Murat Yıldırım a aşık oldum 2017 de hâlâ aşığım ❤️❤️❤️❤️ benn de çok üzülüyorum ama , sayfam var hatta, onunla ilgili editler yapıyorum fotogralarina bakiyorum bazen rüyalarımda görüyordum mutlu oluyordum ama gercek hayatta göremediğim için çok mutsuzum.
11 Yorumla- +1 yıl
Bazen sosyal medya hesaplarına giriyordu twitterda ona yaptığımız gonderileri beğenmişti o zaman öyle mutlu olmuştum ki , yarışmada sunuculuk yapmıştı işte oradayken ben aşık oldum, yarışmaya başvurdum beni cagirmadilar ama 😭😭😭
Ben 2017 yılından beri emircan iğrek adlı şarkıcıya aşığım. Başta hayranlık dedim ama yok 4 buçuk yıldır halaa aynı aşkla seviyorum. Onun konserinw gitmek tanışmak istiyorum. Asla onun bana karşı bir şey hissetmeyeceğini bilmek canım ı çok yakıyor. Ne yapmalıyım Bilmiyorum onu düşünmek çok güzel hep aklımda
00 Yorumla
+1 yılabla bunu sorun etmene gerek yok anormal bir durum falanda degil biliyorum belki yasımdan dolayı dogal gelicek ama yaklasık 6 senedir asık oldugum ünlüler var yenilerini de sayarsam 20-30 kisi söyleyebilirim tabii cogu hayranlıkta denilerbilr ama 4 tanesine uzun zamandır asıgım mesela bunu sorun etmene falan gerek yok merak etme
00 YorumlaMerhabalar, bu bir sorun mu bilemiyorum ancak bende yaklaşık 2 buçuk aydır bir ünlüye karşı bazı duygular besliyorum. Ama bana fazla imkansız gibi gelmiyor, İngiltere de 'law' okuyorum şu anda. Gerçekten yüzüne bakınca rahatlıyorum sanki uğruna herşeyi yapabilirim gibi hissediyorum. Tek sorunum yaş farkı. 18 yaşındayım ve yaklaşık 8 yaş var aramızda. En azında. biraz yakından tanıyabilsem duygularımı daha netleştiririm diye düşünüyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
8 yaş bişey değil merak etme.
Mesela ronaldo ile eşinin 9 yaş farkı varmış ve çok mutlular
+1 yılbende aşık oldumu sanıodumm bi 6 7 yıl önce olabilirm ama gerçek aşklar yaşadığında gerçekten canlı canlı acıyı mutluluğu tutkuyu bunları hissedince ztn onun aşk olmadığını anlarsın hatta keşke bi ünlüyü sevseydm de onu sevmeseydm bile diebilirsn o derece yani:)))ama dier ark larında dediği gbi ne kdr sana şimdi öyle gelsede gerçekten hayranlık hoşlntıdır..
00 Yorumlaal ben kanka olmazmı resim albümü var başarılarını hayatını herşeyi benden sorulur. fan page bile kurdum adına. ağlamışlığım bile olduuuu:))
01 Yorumla- +1 yıl
Ohooo ben 7 senedir belieber im her gün ilk günümmüş gibi seviyorum 💜
+1 yılBen de Jamie Dornana aşıktım ama artık bağlıyım. Aşkın ötesinde bişey yani. Sana önerim şu onu derhal bırak eğer ilerlersen ona şizofren gibi aşık olup intihar falan edersin. Yani aşkın ötesinde bağlılık olur ve bırakman nerdeyse imkansız olur.
01 Yorumla- +1 yıl
bende bir ara bayağo jamie ye aşıktım ama aerık fransısco ya aşığım
buna ask denmez.
sadece hoslanti seninkisi.
bi de kim bu unlu?02 Yorumla
Soran+1 yılboşwer ya bende kalsın :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende j ama bu hayalden vazgeçmeliyim onun bir sürü hayranı var bana mı bakıcak? O kadar kişinin içinden kendisi bir idol ve ben Türkiye'de yaşıyorum o ise yabancı çok uzak mesafe bile
01 Yorumla- +1 yıl
Nereden biliyorsun hayat bu yahu ne olacağı belli mi olur Tarkan da hayranıyla evlendi çocuğu bile oldu
senelerdir emma watson'a aşığım. taa çocukluktan beri. rüyalar görürdüm. çikolata almışım evlerine gitmişim beni annesiyle tanıştırıyor filan :D çocukluk işte, en masum duyguların aşkı.
00 YorumlaBende öyleydim ozellikle ergenlik zamanında bir ünlüye aşıktım ve sürekli onu düşünüyordum sürekli röportajlarıni falan izliyodum ama zamanla geçiyor başka bir uğraş bul ya da çevreni değiştir arkadaşlıklar kur
00 Yorumla
+1 yılİndila ve Camilla Cabello çok güzel ve tatlılar bir zaman sonra bıkıyorsun ama çok güzeller
00 YorumlaMerhaba, ben de bir idole aşık oldum. Ve yani sebebini bilmiyorum. Onun hakkında fazla bilgi okumamaya çalışıyorum ki eğer gerçekten karşılaşırsak ve öyle biri değilse hayal kırıklığına uğramıyım. Ama ben ne yapacağım bilmiyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne yapacağını ben söyleyim genç arkadaşım sürekli onu düşünmek yerine başka şeylerle uğraş ben bu uğurda çok iyi bir yazar oldum bak mesela üstelik hayatımdaki tüm olumsuzluklarla rağmen eğer dediğim gibi aklını başka şeylerle meşgul edersen eminim ne dediğimi anlayacaksın
merhaba.. ben bu konuda biraz daha şanslıyım.. aşık oldum ve onun için bir kitap yazdım. 10-15 gün içinde de aşık olduğum ünlü kadına kitap çıkartıyorum..."ünlü bir kadına aşık olmak"
02 Yorumla
+1 yılolm bende millie bobby browna aşık oldum ama arada 3 yaş var ya bide amerikaya felan gitmeyi düşündüm nerde olduğunu felan araştırdım ama hala bişey yapmadım bu arada İstanbul'da yaşıyom
02 Yorumla
+1 yılBende fazla ünlü olmayan bir fenomene aşık oldum bence de çok saçma ama seviyorum aramızda 8 yaş var. Umarım yakında geçer. Sende biraz bekle seninde umarım geçer.
00 Yorumla
+1 yılYaa hiç sorma... Bende yıllardır kendimden 9 yaş büyük olan bir ünlüye aşığım. Adı Burak Tozkoparan. Tanışmamızın bile imkansız olduğunu biliyorum ama onun için kesinlikle ölürdüm.
01 Yorumla- +1 yıl
Tedavisi yok ki bu platonik aşk hastalığının. En iyi ben bilirim.
+1 yılbende demet özdemire aşıgım ama yapcak bişi yok. ASD
10 YorumlaAşk değilde ssadece bir hoşlantı diye düşünüyorum. Bende Kaan Tangöze ye taparım her şeyim o :)
00 Yorumla
+1 yılAynısı bende kendimden 13 yaş büyük bir ünlüye 2. Senedir aşığım fotoğraflarını açıp duygusal şarkılar dinliyorum
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes aşkını itiraf etmiş. Bende edeyim bari😄 Çağatay Ulusoy
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de 2 gündür var yavaştan geçmeye başladı ama kendime yediremiyorum nasıl olur da varlığımdan bile haberi olmayan birinden hoşlanırım diye ama bi yandan da bakıyorum aradığım tüm özellikler onda. Garip bi durum umarım herkes atlatır.
00 YorumlaBen Mustafa Ceceli'ye Asigim Hemde Deliler Gibi Onun icin olume bile giderim kendi canimdan bile cook seviyorum omrumun sonunadek onu sevecegim
00 Yorumla
+1 yılBen eskiden Merve Bolugur ve ozge gurel'den hoslaniyordum ama artik burdan sonra oyuncu Ebru Sahin'e nerdeyse asigim.
00 YorumlaBence hiçte saçma birşey değil ünlüler insan değilmi bende bir idole cok fena vurulmus haldeyim 2 yildir gecer diyosun ama gecmiyo
02 Yorumla- +1 yıl
@blnmynbri seni anlıyorum hemde çok iyi umarım hepimizi sevdiğinize kavuşuruz
Senin ki hangi unlu cok merak. ettim cunku. ben 3 senedir. bu durumun icindeyim. Ve vazgecebildin mi ondan
00 Yorumla
+1 yılBende Sabrina carpenteri seviyorum amerikaya bike gittim o kadar aşığım ki yardım edin işim olsa kızı direk isteyeceğim
01 YorumlaBiliyorum ya nasıl hissettirdiğini bende Miley Cyrus 'a karşı birseyler hissediyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Benim de çocukluk aşkımdı o kız😂
Bende Funda Kılıç'a aşık oldum. Deli et beni şarkısı derin iz bıraktı bende
10 Yorumla1 ay falan bende takmıstım dılara buyukbayraktara :D
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyni şey bendede var ama ben 4 yildir unutamiyorum 😢
Bendede 8 yaş fark var, ben Belçika oda Almanyada yaşiyo istersen chatte konuşabiliriz bunla alakali01 Yorumla- +1 yıl
bendede aynı durum var dertleşmek istersen konuşabiliriz benim durumum da 1.5 yıl oluyor bırakamıyorum'da olmiyacağını da biliyorum üstüne stokladım ve bu durum yüzünden çoğu kızı reddettim
+1 yılBen de adımda gördüğün gibi ona aşığım. Imkansız diye bir şey yok. Inanirsan bir gerçeklesır.😉
00 Yorumlaşuan kafanı başka şeye yorsan daha iyi olur bence beğeni olabilir daha çok
00 Yorumlabende bir unluye asık oldum
00 Yorumla
+1 yılolurda gelip geçici bişey
12 Yorumla
Soran+1 yılgeçmedi işte 7 aydır :(
- +1 yıl
bi zaman sonra güler geçersin merak etme:)
+1 yılGerçek hayata dön, daha az tv izle.
10 YorumlaYoksa sen Feriha dizisindeki Cansu musun =D
01 Yorumla
Soran+1 yılbelki o yum belki değilim ne önemi var ki :D
- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?