AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
183Cevap
Ben şahsen gerek duymuyorum, insanın gözleri yeter güzel görünmeye şahsi fikrim
Bir insanın yüzü ne kadar çirkinse , dikkati başka çekmeye çalışır.
En kolayı da dekolteyle :D
Kesinlikle
@hera99 katıldığın için teşekkürler :)
Rica ederim:)
Vucudunu fazla abartılı sergileyen kadın ve erkeğe pek sempatik bakmam
Yobaz ve taş kafalı zihniyetler gözünde kadın onun istediği gibi giyinmezse ucuz kadındır
Basit değil daha çok ulaşılmazdır. Ulaşamayanlar basit gözüyle bakıyor.
Basit demeyelimde gerek yok yani günah ama takan yok
Yoo yakısıyosa giydirirm ama dekolte asırı olursa bakanların gözleri itinayla oyulut
Kıskanıyorsan giydirme eğer giydiriyorsan erkekler bunu bekliyo zaten bakarlar
@mrshermionegranger kıskanırım evet ama kısıtlayan yobaz bir insan da degılım bakanlarlada özel ilgi ile ilgilenrim bidaha dönüp bakamazlar
O bakmasa bu bakar bu bakmasa şu bakar heryerde öyle herkesle özel ilgilenene kadar açıkça kıskanıyorum giyme de sen de rahatla kız da rahatlasin gittiginiz yerde biri bakti endisesi olmasın
@mrshermionegranger en doğrusu yani ben öyle rahat insan degılım bakacak mıllet ben ole hıcbısey olamamıs gbı durcam ters bana
Muhtemelen çoğu hayır öyle değil dese de en az %70 tr için yani
Yanınyaxışanı var yakışmıyanı var. sahsən ben sevməm böylə kadınları.
Erkekler her haltı basitliğe bağlıyor, normaldir. Beklerim..
Sıcaktan acmadidgi kesin
İlgi çekmek için bence 😃
Kendine yakistirdigi icindir belki, 31 tahris olmus sikinizin odagi olmak istediginden degildir hani.
Offf sabah sabah 🤔
Şaka yaptım sadece
Hemen kızma 😃😂
İsteyen istediği gibi giyinebilir bize ne 🤔
Ayrica kadınlar kendi için yapıyor yalanına kendinizi inandırmak konusundan vazgeçin, inandırıcı değil😃😁 😚
Ne peki senin icin mi yapıyoruz serdaryum:D bu kadar onemsemeyin kendinizi, biz butun erkekler bizim icin kas yapar diyip gulunc duruma dusmuyorsak siz de bizim icin giyiniyorsaniz demeyin bir zahmet:D afedersin azcik iq
🤔😃😂😂
O kadar da değil çirkinim ben 😀
Bana değil kendilerine güzel gozuksunler yeter 🙈
Bence herkes önce kendisi için yapar daha sonra çevresine iyi gözükmek ister.
Bu iki cins için de geçerli.
Fakat bunun yanında özellikle iyi görünmek istedikleri kişiler vardır o konuya girmiyorum bile 🤔
Cidden böyle bir şey ile basit mi oluyorlar? Lütfen bu kadar düştük demeyin.
Her kesin dünyaya bakışı türlüdür... O yüzden her kes her türlü anlar
Kimisi için evet kimisi için hayır. Basit olan zihinleridir
Bu kıskananların uydurmasıdır, dekolte giyen kadın candır can. Toplum ona yollu der ama o en cesurudur.
Kesinlikle Türk erkeğinden bahsediyoruz, evleneceği kadını dekoltesiz seçer
Hayır, hele güzel olmuşsa tam anlamıyla göz alıcı..
Basit demiyelim de daha çok göğüslerine güveniyor diye düşünürüm
Severek giyerim, öyle düşünenler yanıma yanaşamayan eziklerdir zaten 💁♀️
İsteyen istediğini giysin memlekete yollu da lazim yoksa biz nasil. superlig e çıkalım
Ne zaman kurtulacağız şu dar kafalıktan?
Kim ne düşünürse düşünsün , kadın istediğini yapmalı.
kapalı veya açık. nasıl giyinmişse giyinsin, beni alakadar etmez. giyimle insanları yargılamam.
Bence alakası yok kadında göğüs var ki dekolte girebiliyor ve yakışıyor iddialı duruyor bence basitlikte alakası yok
Moda insanları istediği gibi soyunduruyor. Onlarda modaya boyun eğen insanlar.
Rihanna vardı nasıl deniz çakıra döndü bian soruda onu anlamadım
Evet diyen kizlara acıdım hemcinsim oldugu icin yazik ki ne yazik.
Öyle düşünen basit bence. Herkes özgür ve dilediği gibi giyinebilir.
Aksine onların ilgisini çekiyor. Ama ilgi çekilmek için yapıldığı doğru.
Her açık giyinen basit olsa , basit olmayan kadın neredeyse kalmaz.
tabii ki de taşır. erkek o kadinla bir gece yatar kalkar hadi yallak :))
Son çıkan kasık dekoltesi çok ucuz. Diğerleri zarif.
basitlik giyimden anlaşılır elbette ama dekolte normal artık dimi, sorun yok yani
Asiri olmamak kaydiyla giyerim ama erkekler icin degil kendim icin
asırı olmamak ne kadar mesala her yer meydandır bence
@evil16 bencede sence diyemiyorum
ahaa deme zaten:))
Abartı olmadığı sürece neden basitleştirsin kadını..
Saçma bir düşünce, kendini erkeğe göre dizayn eden kadın olmamalı.
dekolte büyüdükçe basitten karmaşığa doğru ilerliyoruz :)
Erkekleri bilmem de ben teşhircilik olarak görüyorum
Burası Türkiye. Burda ne yapsak yollu derler. O yuzden boşuna çaba sarf etmeyin. Kendiniz olun. Ne giymek isterseniz giyin. Başkalarını da umursamayın
Elbise ya da dekolte kime gore basit oluyor. Giyim zevklerine saygi duyun
Şu etek ölçüsünü namus baz alan kesim için öyle olabilir bence.
Edep yerine kadar aç dolaş o vakit. bir şey edebinde iyifir ne az ne fazla. Bir kadın edep yerini göterecek kısalıkta etek giyiyor göğüslerini sergileyecek şekilde dekolte giyiyorsa kusura bakma ama böyle bir insanın namuslu olması düşünülemez. Namussuzluk illa önüne gelenle yatmak değildir. Vücudunu abartı derecede yabancı insanlara sergileyip teşhircilik yapmakta namussuzluktur. Bu bir gerçektir diğer söylemler bahanefen öteye geçmez.
@BrightLight Kimseyi yaptığı için yargılayamaz ve namussuz belirleyemezsin. Kısa etek giyiyorsa namussuz, tahrik ediyor, tecavüzü hak etti diyen var. Şort giydi diye dövülen var. Üzgünüm ama senin gibi düşünen insanlar bu şekilde davranıyor.
Anlatmaya çalıştığım şeyi anlamamış birde üstüne almış alakasız konulara çekmişsin. Bana böyle giyinen birine nsmussuz diyemezsin demişsin ama o halde bende sana böyle giyinen birine namuslu diyemezsin diyebilirim madem. Kendinizi kandırmayın. İstediğinizi giyin tabii kimse karışamaz o konu ayrı.
Şu bir gerçek ki ben bejar ve bakir bir erkek olarak eş seçerken popoduna kadar kısa etek giyen ve dekoltesi göğüslerine kadar açılmış birini asla bir anne adayı görmem. İstediği kadar namuslu olsun.
Yani evet basit bir kadındır...
Kısa etek giyen birine namuslu ya da namussuz demedim, çünkü tanımadığım kişilerin nasıl biri olduğunu bilmeden namuslu namussuz demem mümkün değil. Tanısam bile değil de neyse. Sana sadece tanık olduğum bir olayı anlatmak istiyorum, bir kız düşün kapalı hani senin namuslu olması düşünülemez dediklerinden. Kız ailesinin baskılarıyla kapanmış ve kapalıyken yemediği halt kalmadı. Daha sonra açıldı, kapalıyken yaptıklarını yapmadı. Istediklerini giydi, ama kapalıyken yaptığı gibi şeyleri tekrar etmedi. Kapalı halinden daha iyi açık hali, inan bana. Yani demeye çalıştığım açık olup dekolte giydi diye namuslu ya da namusunu kaybetmiş olmuyor. Buna biz karar veremeyiz, belki benim tanık olduğum olaydaki kız gibi biri. Belki daha farklı şeyler yaşadı. Bunları bilmeden konuşmak doğru değil.
@BrightLight Bu senin tercihin ama ısrarla anlamıyorsun, uğraşmayacağım.
Bak sen beni yine yanlış anladın. Kapalı kızlar hiç bir zaman tercih sebebim olmamıştır keza ailemde de yok. Benim demek istediğim her şey kıvamında güzel. Etek mi giyeceksin diz kaoağı mesafesi normal bana göre, kalkıp kilodunun görüneceği eteği giyersen anormal.
@BrightLight Tamam ben de aynısını düşünüyorum ama giyene de namuslu olması düşünülemez demiyorum. Namusunu hiçbir şeyle ölçmüyorum çünkü o kişinin nasıl biri olduğunu bilmiyorum. Olay burada kopuyor, anladın mı? Anlattığım şey de misaldi.
Tamam. Hayırlı geceler. Kusur ettiysem affola. Berhudar olun. 🙄
@BrightLight Size de, ve lütfen eğer kırdıysam kusura bakmayın.
Hayır kırılmadım. Sohbet ettik sadece. İyi geceler. 🌻
Evet öyle görünüyor göğüs dekoltesi giyenleri de anlamıorum zaten
Bir de kendileri her yargını sergileyip başka kız azıcık bir diz üstü giyse eleştiren kızlar var onlar potansiyel kıskanç kasarlar
Her tarafını sergileyip olacakti
Hayır ama gerekli bulmuyorum rahatsız oluyorum niye dekolte açıyım ki
Hayir. Ama havaalanında %90 çıplak bedenle gezen bir kız da basit değilse ney o zaman?
Hayır. Erkeklerin gözleri mi kadını basit ya da kaliteli vs. Yapar? Bu kadar buyutmeyin:)
Yani ben sevmiyorum pek.. basit demek ne kadar doğru tartışılır ama.. benim sevgilimse dekolte giyemez.. dekolte giyen kişi sevgilim olamaz olmamalı ☺
Bakan erkeğin kalitesine karakterine bağlı kişiliği yerinde ise sorun yok ama basit erkek ise gördüğünün önemi yok zihniyeti basit
Bence bu erkeğin düşüncesine ve kadınlara olan bakış açısna göre değişir. Bir kadın yerine göre ve uygun bir şekilde giyindikten sonra neden basit olsun
Kadının wücudu o kadar dikkat cekiyorken dekolteli giyinmek hicte mantıklı diil tabi mesleginiz mankenlik diilse
Giyene saygı duyulmalı bnce ama sürekli de giyiyorsa bu da kendine güveni olmadığını gösterir
yazık karaketerı otrumamıs dıkkat cekmek ıcın bedenını kullanıyo
bir kere boynundaki bdsm tasması e zincir de var ve kasıtlı dekolte verilmiş sence biraz davetkar değil mi?
Hayir. Tasimaz. Kendine guveni tam ve guveniyor ki tasidigi icin giyiyor
Benim gözümde ki imajı. Bak beni gör beni burdayım, tepeden tırnağa hurdayım...
Oha abi sunu begenen bir kisi var ve o kisi KADIN😰😰 acimadim bile çöp ötesi
@Blanoir Hayırdır basit kadın kategorisindemisin :D
Yooo öyle peşin hükümlü değilim. On yargılı değilim.
Evet diyen beyler geçsinler bu ayakları görünce hiç öyle demiyorlar
Herkesin gozu farkli ben begenmem baskasi begenir 👍🙌
Hayır da sevmem öyle kadını eşime de yasak aileme de yasak kardeşlerime de yasak.
Bana neeee ne düşünürlerse düşünsünler çokta tın 😈
Profile fotosu kime ait, sizin mi?
Evet
Alkışliyorum o zaman hatta ayakta alkışlıyorum.. Cesur kadınlar bence gizli yasayanlardan daha takdir etmişimdir. Tepkileri dikkate alamayin herkes özgür destekliyoruz sizi..
Hayır ne alaksı var öyle düşünen erkek malın biridir dekolte kadına yakışan birşeydir kadını tamamlar
Hayir azdıklarından dokunamıyorlar ondan kedinin ciğere mır dediği gibi bunu diyorlar
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!