+1 yılBazı kadınlar fiziksel ve cinsel olarak üstünlük kurmak için diğer kadınlardan ayrıştırmak libido tatminini için aşırı abartıli dekolteli kıyafetler giyiyor. Benim gözümde kesinlikle cinsel ve fiziksel üstünlük kurmak isteyen basit kadındır. Duygusal olarak bir anlamı olmazlar sadece mastürbasyon ve seks oyuncağı olurlar. Acı bir görüş oldu bu sefer ama durumu anca böyle özetleyebildim.
67 Yorumla- +1 yıl
artı bir
- +1 yıl
@Sifirtoleraans nickine bayıldım sağol bu arada
- +1 yıl
Teşekkürler 😊
- +1 yıl
Bu arada gerçekten yobaz bir insan değilim o yüzden bazı kadınlar diye belirtmek bir amaç güttüm. Tabi o amaçta giymeyenler var onların sayısı cidden az. Çoğu kadında beğenilme amacında sitede örneklerini çok fazla görebiliyoruz. Eğer seks objesi olmayanlar kısmında ise zaten beni zekası ile hayran bırakmasını isterim. Yoksa giydiğin kıyafet pek anlam katmiyor kimseye. Açılıp saçılıp zeka seviyesi düşük kadınlar da çok fazla sözüm onlara idi görüşümde
- +1 yıl
Gayet açık net ve güzeldi görüşün ve yorumun.. 🙂 Teşekkür ederim, katılıyorum
- +1 yıl
@Sifirtoleraans teşekkürler
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Pek mutlu edici görüş olmadığı için en iyi görüş seçeceğini tahmin etmemiştim
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Hayır..30 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 899 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle düşünebilirler ne yazık ki, iğrençç bir bakış açısı.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen hayatım🙆
- +1 yıl
Eksileyen kendi bakış açısında boğulsun.
+1 yılBazı erkeklere göre evet.
24 Yorumla- +1 yıl
Sana göre peki?
- +1 yıl
Bana göre basit değiller 😄 aşırı abartılmadığı sürece
- +1 yıl
Katılıyorum💋👍
- +1 yıl
❤💋💋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
181Cevap
+1 yılDekolte yapan kadın basit falan deği direkt şey'dir adını söylemeyeyim.
Hani mesela yurtdışından olan bir kadın yapsa Ok,
Çünkü onların geleneklerinde var çıplaklık ayıp değil falan yeri gelse göğüsünü açıp gösterebiliyorlar. Hatta ben Türkiye'de poposu ellenen bu yüzden ağlayan bir kadınla alakalı, yabancı bir kadın arkadaşımın ne var ki bunda keşke benim elleseler diye dediğini duydum. İçleri dışları bir yani.
Fakat Türkiye'de ayy memem ayy g*tüm diye ağlayıp, sonra da o sözde mahrem olarak gördüğü memesinini kenarını açması ee tabi ki erkeklerde o izi bırakır. Olay meme falan değil karakterinin ucuzluğunda yani hem gösterip hem utangaç takılmanızda. Ayrıca bu göğüs dekoltesi erkeklerde ''kadın memesinin tamamını göstermek istiyor da gösteremiyor'' algısı oluşturuyor o yüzden göğüs dekoltesi yaptığınızda yanınızda bir erkek sevgili varsa sakın ha sevildiğinizi düşünmeyin. Cinsel obje olarak kullanılıyorsunuzdur emin olun.10 Yorumla
+1 yılBazıları basit der bazıları tam tersini söyler ama şöyle de bir şey var. Kendini bilen kadın kendini göstermek için böyle basit yollara başvurmaz. Bunu bazı kadınlar müslüman olmalarına rağmen kadınlıktan dolayı yaptıklarını söyleyebiliyorlar. Bu talihsiz açıklamayı yapanlar neyin kafasını yaşıyorlar bilinmez ama yanlış oldukları gerçeğini değiştirmez.
Her türlü dekolte giyip sonrasında açılmasın diye çaba gösterenlerin amacı ne sizce? Bu tipler için ne düşünüyorsunuz? ↗00 Yorumla
+1 yılDekolte insani basitlestirmez. Vücudu güzel tasiyorsa neden giyinmesin bir kadin. dekolte giyen kadinlari basit gören erkekler basittir. Ayni sekilde dekolte giyen kadinlara basit diyen hemcinslerin de muhtemelen ici gidiyordur öyle giyinmek icin ama mahalle baskisi, baba, koca sevgili engelinden giyinemiyorlardir.
51 Yorumla- +1 yıl
Harika ozetlemissiniz👍
Basit kadin imaji ne ya? Yemin ederim şu buram buram cehalet soruyu soranın kadın olması kadar acı bir durum yok. Siz kendinize saygi duymazsaniz baskalari zaten hic duymaz.
Sorunuza gelince, eger memelerinizin ustundeki kumas kadar paha biciyosaniz kendinize, ortunmeyin zaten o bahsedilen kumasa yazik.23 Yorumla- +1 yıl
@ThaViePhi @keiracuck 😘
+1 yılAşırı abartılı dekolte giyinip birde bunu doğru gibi savunan mantıkları anlamıyorum
Bana göre aklı zekası kişiliği ile beğeni kazanamayanlarin en kolayı ile bedeni ile etki bırakma çabası
Dekolte giymenin nesi güzel nesi normal tam bir rezillik hele birde bu sene İzmir de resmen bikini ile dolaşıyorlar sanki turizm bölgesi sanki yabancı turistler iyice saçmaladılar30 Yorumla
+1 yılBasitliği daha çok davranışlar belirler, kadının davranışı olmaaı gerektiği gibiyse ama dekolte giyiyorsa bu onun tercihi ve zevkine uygunluktandır, kimi çirkin , yüzüne bakılmayacak basit kadınlar dekolteyle erkekleri kendine çeker gerçekliği de var ki bunlar kalp denen organdan habersiz kiişiler..
Dış görünümden verdiği imaja bakmaktan çok kalbe yönelmek en iyisi20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendimde giyiyorum, alakası yok. Dekolte giymek, makyaj yapmak, kahkaha atmak bir kadını ‘basit’ yapmaz. Hayatında hiç bir meziyete sahip olamamış, erkekleri sadece araç olarak gören (maddi anlamda), hiç bir bilgi birikimi olmayıp, sadece dişiliğini kullanan, sırtını sürekli bir erkeğe dayama çabası olan kadın, kendi ayakları üstünde duramayan kadın evet ‘basit kadın’dır.
30 Yorumla basit biri olmasıyla hiç alakası yok nasıl sırttan göbekten bacaktan dekolte veriliyorsa kendine güvenen göğüsten de verebilir. bunu eleştirmek bu sebepten ötürü birilerini itham etmek kimsenin haddi değildir. nihayetinde o kişinin içini bilemezsin. ben bir kadına çok yakıştırırım. gözümde küçülmek yerine hoşuma da gider ayrıca. vücuduna güveniyor derim en başta.
10 YorumlaFatmagülün yengesinin dekoltesi halâ zihnimden gitmedi 😂😂😂 o şoku bir atlatsam detaylı bir yorum yapabilirim ama o psikolojik baskı ile evet kötü etki yaratir diyorum. Cidden ülkede tv de hep dekolte giyenler kötü rolde oynadı bilinç altimizda hep dekolte öcü algisi varr pis medyaaaaa
20 YorumlaBasit diyemem ama genelleme olarak şunu söyleyebilirim kendilerini beğenmeyen, kişiliklerine veya güzelliklerine ilgi gösterilmeyen kadınlar bir şekilde ilgi çekmeye çalışıyorlar. Bu da o yollardan bir tanesi. Bütün kadınlar için aynısını söyleyemem tabi
20 YorumlaHayır, göğüs dekolteli kıyafet giyen kadın imajını taşır.
Konuşmaya başlayınca İnstagramda bu kadar takipçim var, Merve kaltağının benden çok falan demeye başlarsa ya da ne bileyim Mangoda indirim varmış derse basit kız imajını taşır.
Kıyafetten tahlil yapmayı bırakın, istediğini giysin herkes.30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu bunu bilmem de. Sadece soruyorum gerek var mı böyle kıyafetler giymeye? Ya rahat da edemiyorsun ki zaten daha fazla açılacak mı rezil olacak miyim diye bütün gününü rezil eder o kıyafetler. Rahat giyinmek usturuplu giyinmek varken bir insan neden bunu kendine yapar? Ayrıca şık olmak dekolte vermek değildir bunu insanların zihniyetine kim soktu ya? Bir kadın vücudu zaten çekicidir onu açmanın manası nedir ulu orta yere?
40 Yorumla
+1 yılSanmıyorum. Kişisine göre ve giyene göre değişir.
*Gecen bol olsun.*30 YorumlaCinsel bölgelerini ön plana çıkaranlar "niye küpeme bakmıyor" diye sormasınlar veya devam etsinler yok Türk erkekleri zaten vıdı vıdıasadasd...
Basitlik olarak da kişiden kişiye değişir. Bence evlenilecek değil, eğlenilecek imajı veriyor.50 YorumlaEvet basit kadın imajını taşır. Biz erkekler cinsel organımızı belli edecek bir kıyafet giysek "ayyh oyy sapık" demesini bilirsiniz. Kadınlar erkeklerden daha sapık
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBasit kadın ne demek?
Dini hassasiyeti yüksek bir adam için o kadın Allah'tan korkmayan, kuldan utanmayan biridir.
Dini hassasiyeti olmayan erkek için ise özgüvenli, yani vücuduna güvenen, sevişilmesi muhtemel, zenginlik ile kolayca elde edilebilecek bir kadın olarak görülür 😀
Bazı arada kalmış erkekler ise bu kadınları diğer kadınlarla aynı görür. Fakat kendi kızlarına ya da karısına o dekolteyi asla giydirmez. Neden? Çünkü "Ben sana güveniyorum ama başkasına güvenmiyorum" yalanına sığınır😀10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana gore hangi bolge olursa olsun dekolte giyen kiz basit kizdir , evlenmelik degil eglenmelik kizdir o kizla asla ciddi düşünmem
Bu kizlar showcudur , dikkatleri surekli cekmek ister
Daha cok soyleceklerim var ama yutuyorum kalpleri kirilmasin😊😊70 Yorumla
+1 yılKadınlar erkeklerin nasıldar pantolon hiymesini kolu kısa gömlek giymesini itici buluyosa bizde bunu itici buluyoz a q hayırdır onlar insan da biz neyiz si. keriiim oyle ayağa
30 YorumlaDekolteli giyinenlerlerin geneli öz güveni olmadığı için dikkat çekmek için yapıyor ya da hoşuna gidiyor bakmaları.
Güzel kızların böyle şeylere ihtiyacı yok onlar kendini biliyor 😏🙂🙂38 Yorumla- +1 yıl
Çok dogru
- +1 yıl
Bence dekolteli giyinen açık giyinen kadının öz güveni vardır. Misal bdn şişman olduğum zamanlarda hep bir kazağın içine saklanırdım. Sonra kilo verdim kendimi sevmek için bir çok neden olduğunu düşündüm ve o kazağı üstümden attım. Söz konusu memeyse meme herkeste var, bir fark yaratmıyo. Asıl önemli olan öz güven.
- +1 yıl
Benim vucud ölçülerim de gayet güzel ama en fazla giydigim dizin bir tık ustu o da cok cok nadir özgüvenle alakalı değil şişko biri de giyebilir bunu
- +1 yıl
Valla seninki aile ile alakalı bence, eğer senin annen baban da herkeste bacak var dizinin 1 değilde 2 tık üstünde açınca sorun olmaz deseydi sende ben gibi düşünürdün emin ol.
- +1 yıl
Ailem ben istedikten sonra birşey demez yani herkes istediği gibi giyilebilir ama çok açık olunca biraz yanlış anlaşılıyor çevre tarafından
- +1 yıl
Bazı kızlar da kendileri nerdeyse anadan doğma giyip internete atarlar başkası azıcık açık giyinse eleştirirler bunlar da kıskançlıktan yapıyor bence
+1 yılerkeklerin gozune gore hitap etmeyi birakan kadinlar hem istedigi erkegi bulur hem de ozgur ozgyvenli kendi ayaklarinin ustunde olur kendi gozunuze hitap ederek yasayan kadinlar gucludur
32 Yorumla- +1 yıl
guclu kadin olmak zordur erkegin koltugunun altinda yasamak kolaydir agzimizin tadi bozulmasin ali riza bey
+1 yılErkekleri bukadar takmayın. 😂😂 biz düz mantık bukadar umursamayın bizii
60 Yorumla
+1 yılGiydiyi yere, dekoltenin duruşu ve görünüşüne göre değişir. AVM de bayağ dekolte goyen kadına herkes bedenini pazarlamaya çalışlyor gözüyle bakar. Her kesin dekolte giydiyi şık bir gecede normal karşılanır.
10 YorumlaBu bir kadını basit yapmaz. İnsanı zihinler ve davranışları basitleştirir.
60 Yorumla
+1 yılBen seyimi belli eden boxerla gezsem ne hissedersin ona gore dusun
51 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılBu tarz hareketlerin erkeklerin gözünde taşıdığı bir imaj uğruna yapıldığını sanmamakla birlikte böyle bir imajın bu şekilde elde edilemeyeceğine ve elde etmek için yapılan çabaların gereksiz olduğuna inanıyorum.
10 YorumlaEvleneceğim kadın listesinde asla yer almaz o kesin
50 YorumlaAklıma Hz. Adnan Oktar' ın şu sözleri geldi. "Kültürlü ve kaliteli bir toplumda kadına dekolte yakışır."
22 Yorumla- +1 yıl
Örnek verdiğin kişi 😂
+1 yıl"Her erkeğin hayallerini süsleyen kadın modeli " sevmem itici.
Kadın özeldir sergilememeli vücudunu.30 Yorumla
+1 yılCanı ister dekolte giyer canı ister giymez bir gün açık giyinmek o şekilde şık gözükmez ister bir gün hanım hanımcık basit kadın dekolte giyen kadın değildir
00 YorumlaÇok fazla , yok artık dedirtecek boyuttaysa bir erkeğe gerek Yok , ben bile basit bulurum..
Hiçbir kendini bilen kadın vücudu ile ön planda olmaya çalışmaz..10 YorumlaErkeklerin gözündeki "değer" neden bu kadar önemli? Dekolteyi taşıyabilen her kadın çekici ve güzeldir. Aşırıya kaçılmadığı sürece herkes dekolte giysin, kim karışabilir?
00 Yorumlabence hayır ya, evet diyen insanlar varsa da çıksın şu kafalardan insanları giyim tarzlarına göre yargılamaktan, önyargılı olmaktan vazgeçin artık yetti
00 Yorumla
+1 yılPazar gunu bu yuzden arkadasimla tartistim. Giyime gore bir kadinin namusu yargilanmaaaaaaaz!!!
80 Yorumla
+1 yılGösterişi göğüsü ile yapanlara yakışmıyor sadelik iyidir
40 Yorumla
+1 yılKadın yüz verirse; o dekolte yakışmıştır, hoştur, güzeldir. Kadın yüz vermezse; basittir, yoludur, âhlaksızdır...
20 Yorumla
+1 yılBen öyle düşünmüyorum. Hoşuma da gidiyor aslında açık giyinen ve çekici giyinen kadınlar. Basit derken neyi kastediyorsun bilmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılBırakın da isteyen istediğini giysin. öyle bir imaj taşıyorsa da bunu umursamadan giyen kadın, özgüvenli ve başkalarını takmayan kadındır
10 Yorumla
+1 yılAllah var su kadindaki gogusler bende olacak var yaaa... ortaligi yikmistim
23 Yorumla- +1 yıl
@Hepben21 neye yazik pardon? Bizde oyle bir gogus olmadigi icin imrenmekten baska napabiliyoruz?
Kendi adıma konuşuyorum çok absürt olmadığı sürece hayır ama abartı sekilde giyinenler gercekten kendilerini çok basitleştiriyorlar saati ne kadar diye sorasım geliyor
10 Yorumla
+1 yılBasit değil tam tersine asil kadındır benim için özgüveni yüksek güven verici kadındır ki bu durum da gayet normal insanları hor görmeyin kendine güvenen kadın iyidir
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir algı var maalesef ama aslında bence tam tersi olmalı herkes göğüs dekoltesi taşıyamaz, taşıyan kadın da basit olamaz haliyle.
00 YorumlaHayır dekoltesı var dıe ınsanlar basıt olmaz insanlara tanımadan çamur atmak ne kolay o dıyenlere sorsan Hepsı çok namusludur 🤣
00 Yorumla
+1 yılGünlük kıyafet olarak da böyleyse evet. Ama düğün gibi önemli günlerde abiye amaçlı giyiliyorsa sorun yok.
00 Yorumla
+1 yılUzaktan yakından alakası olmayan bir bilgidir. Dikkat çekidir ve arzulanılır orası kesin ama şu kadın adamın aklını başından alır bu arada :D
00 Yorumla
+1 yılSaçma sonuçta kimin ne giyeceğine veya neyi giymemiz gerektiğine başkalarının düşüncelerine göre karar vermeyiz tamam görünüşte nasıl bir imaj sergileriz düşünürüz ama sadece düşünce yani
00 Yorumla
+1 yılTürkiye'de evet, öyle.
Kusura bakmayın ama genelde türk erkeklerin aklı sadece cinsellikte olduğu için öyle.00 Yorumlaleyla çakır değil mi o.. sevdiğim karakterdi ama memesi hayalimdeki gibi değilmiş daha esmer bekliyordum
00 YorumlaOlan sergiliyor, amaç kime ve nasıl sergilediği, kadinlar herseyin farkinda kadinlar bu durumdan erkeklerden daha fazla mutlu merak etme sen..
00 Yorumla
+1 yılErkekler baklavalarini sergileyip yolda gezse bıle sorun olmaz ama kadın dekolte versin basit kadın olur.. Zeka diyorum eğitim diyorum..
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir. Kimi sevgilisinin alımlı gösterişli açık olmasını ister. Kimisi daha çekinik olsun milletin gözüne değil yalnız bana olsun der.
02 Yorumla- +1 yıl
Sanırım ben 1. Söylediğiniz gibi istiyorum
- +1 yıl
Tamam
Bu kadın da hep kızıyor gazetecilere. iffetten sonra böyle oldu
03 Yorumla- +1 yıl
Sarhoşken yakalanmış galiba bu fotoda
Başkası beni ilgilendirmez. Sevdiğim kadın giyemez nokta.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır bana göre millete saygısı olmayan tecavüze dvet çıkaran milleti tahrik eden kadın kesimi gibi görüyorum. Birde saygısızlık.
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@kybele tam olarak öyle. Peki sen çık dıları her yerde şeyi görünen adamlar olsun sen ne yaparsın kafabı çeviriyorsun şort giymiş alet belli oluyor göze çarpacak kadar. Ne yaparsın sen? Hem seni rahatsız eder hemse tahrik eder. Burda hepsi şortla atlet birde göbek açık saçma kıyafetler. Eskiden insanlar daha düzgün giyinirdi. Bir kot pantolon ve üstüne tşört güzel abartmayan elbisler giyerdi ama şimdi? geçen gün denk geldik külot tipi kot giymiş ortalıkta dolanıyor. Mağazada falan göbek dışarıda. Sahile gidiyorsun doğru düzgün oturamıyorsun bilenenyani yanında çocuk var etrafta kadınlar var kafın kocasıyla geliyor sütyen giymiyor eğiliyor birde çocukların o yaşta tanık olduklarına bak sen birde şahsen dışarı çıkmak tehlikeli durum.
He sen diyorsun adam direkmen tecavüzcü olarak doğuyor bilmiyordum ben öyle olduğunu. Sen demek daha iyi biliyorsun.- +1 yıl
Sen bir bacım cocugusun. bacım cocugusun ve bu hakareti annene ediyorum evet, cunku senin gibi bir yavsagi dogurup salmis bu dunyaya. Siklememis, saygi sevgi vermemis. Gerci verilicek bir yanini da goremiyorum ama yine de. Hadi simdir hadi ordan.
O begenen uc kevaseye de ayni lafim. Bosa gecen birer hayat sizinkiler, kendi bok baloncugunuzda curuk ve hastalikli ruhlariniz ve cevrenizde gebermeniz dilegiyle.
Cevap sahibi+1 yıl@Blanoirevet ortaya çıktı karakterinde. Milletin üzüntüsü üstünden prim yapıyorsun sen üzüldüğün falan da yok. İçinde ki insan tecavüzcülerden farkın yok.
+1 yılSahip oldugum kadinın baskalarinin sahi olmak isteyecegi kadin olmasi zor benim icin.. basitlikle ilgili degil.. her kadin ozel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır yani neden bu kadar abartılı bir dekolte giyer ki insan? Normalde kimin ne giydiği beni ilgilendirmez ama erkek olsaydım böyle bir kızla sadece tek gece geçirmek için takılırdım.
11 Yorumla
+1 yıleğer bu imaji taşıyorsa bence önce psikoloğa gitsinler, dekolteden güzel şey mi var yahu
10 Yorumla
+1 yılGiyene karışmam ama aşırı dekolte göze batar bence..
10 YorumlaO esnada beyinleriyle düşünebildiklerine inanıyor musun gerçekten😂
10 Yorumla
+1 yılKimi erkek için basit olur kimisi için seksi...
Kişisine göre değişir bence.10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılYaprak Dökümü’nde kadın harbiden yaprak dökmüş anlaşılan.😏 Kadının memeleri şaha kalkmış.👏👏👏
12 Yorumla- +1 yıl
Vay be.🤔
Bi’ cahil hissettim kendimi.
- Devamını Gör (254)
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar