• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Güzellik & Bakım

Dekolte giyen kadınlar, erkeklerin gözünde basit kadın imajını mı taşır?

beyazorkidem
beyazorkidem Takip Et
FenomenMaster Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
325
Yapay Zekaya Sor
#beyazorkidem😘
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
28 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Erkeklerin yalaka yorumlarını okuyunca çok güldüm hani belki düşürürüz hesabında bazıları ama sonuç elde var sıfır😁

Birincisi kadın eğer evde eşine giyiyorsa basit değildir evet çünkü eşi içindir.
    İkincisi kadın eğer evde kendi kendisine giyiyorsa aynaya bakıp ne hoş olmuşum diye bakıyorsa basit değildir.

Ama kadın dışarıya giyipte çıkıyorsa kendisi için giyinmiyordur ve kadınlar kendileri için giyinir diyen bu klasik yalanı ısrarla söyleyen kadınlar olacaktır ve a* sala* erkekler de olacaktır tabikide ama çok iyi biliyoruz ki alttan alta erkekler baksında ego kasayım modundadırlar bunu inkar etselerde bu böyledir helede evliyken böyle çıkanlar daha da vahim durumdadırlar gerçi vahim durumda olanlar kocaları oluyor ama neyse.

Yani dediğim basit olanlar kendilerini yorumlarıyla ve profil resimleriyle belli ediyor zaten.
    Profil fotosuna cinsel obje gibi kendisi sunan birisi ben rahat hissettiğim için yapıyorum diyebilirse cidden ayakta alkışlarım.
    Ve bu son eleştirim genel bir eleştiri şahsa özel değil.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• lord-of-zirtapozz
    lord-of-zirtapozz Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 59%
    +1 yıl

belli bir çevrenin görüşüdür. otobüse ince uzun bacaklı bir kadın bindiğinde genelde sadece bu çevre kilitlenir oraya. geri kalan umursamaz bile. kişisel tavsiyem pratik yapmaktır. dekolteli kadın konuşurken dekolteye fokuslanmamaya ve söylenenleri anlamaya çalışmalı. bir de bakmışsın karşındaki ne güzel konulardan bahsediyor.
    her dekolte giyen kadın karşındakini bedeniyle cinselliğiyle etkilemeye çalışır diye bir genelleme yapmak doğru değil. akıllı , hoşsohbet ve hava müsaitse ince giymeyi tercih eden bir kadın da olabilir. bedenini pazarlamaya çalışan bir kadın da olabilir. insana ait her özelliğin hem olumlusunun hem olumsuzunun bulunduğu unutulmamalıdır.

1
    0 Yorumla
  • Mihrimah126
    Mihrimah126 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36 , eic 74%
    +1 yıl

Dekolteli kadın basit ama basit dedikleri kadınlarla yatan erkekler kaliteli öyle mi. Dekolteli bir bayan değilim lakin her konuda kadınların böyle anket konularında aşağılanmasına karşıyım. Bunu anket konusu yapmak bile kadına hakaret. Erkekler peki, sakallıların çocuklara tecavüzünü izledik gördük. Çokkk takkeli başörtülü kadın gördük, çok bismillah diyerek yandan kadını süzen erkekler duyduk gördük. Herkesin kusuru kendine. Kadının dekoltesi basitse görmesin bakmasın arkadaş, biz niye kaslı erkeklere bakmıyoruz. Evliyim ve şükür eşim dışında bir erkeğe başımı kaldırıp bakmıyorum. Dekolteli ise madem kötülemeyin de bakmayın da. Basitliği kadınların giyimi üzerinde değerlendirmek ten vazgeçin.

5
    0 Yorumla
  • Aybükem78
    Aybükem78 Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 60%
    +1 yıl

Kadın özgür bir bireydir , kendisi için yaşamalıdır kim ne düşünür diye değil. Dekolte sever zevki böyledir ve hiç kimseyi ilgilendirmez. Dekolteli kadına pis diyen önce kendi pis fesat kalbine baksın suizan yaptığı için..

11
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

68

Cevap

198

Cevap

• nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 36
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.

Kadın erkekler için değil kendini iyi hissettiği sevdiği için öyle giyinir gadası onun için kimin ne dediğini pek bir yerlerine taktıklarıni sanmıyorum hem kimseye de böyle bir laf denmemeli gadası

4
    0 Yorumla
  • azbuka
    azbuka Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 55%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 505 cevap paylaştı.

Bizim türk kültür normlarına göre evet.
    Sadece müslümanlıkta değil daha müslüman olmadan öncede özellikle oğuz türklerinde bugünün ahlak kriterleri vardı.
    Mesela Türklerin kadın algısında bir kadının bedeni kutsaldır ve o kutsiyeti ancak kadının nikahlısı görebilmelidir eğer kadın kendini teşhir ediyorsa onun artık bir kutsiyeti kalmamıştır ve basit bir varlık olarak görülür kaale alınmaz.

Benim şahsi görüşüm bir kadın dekolte vererek kendini masturbasyon malzemesi yapmamalıdır gerek yok yani.

2
    0 Yorumla
  • infiniterelationship
    infiniterelationship Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 69%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 351 cevap paylaştı.

Dekolte kıyafeti giyen kadını basit görmek; bir kere kişinin ne kadar basit olduğu gösterir. Burada önemli olan burada kadının o kıyafeti ne kadar taşıdığıdır. Dışarıda görüyorum gerçekten giyen kadınlar ama taşımasını biliyor, kimisi de sapıtıyor yani basitleştiriyor bu bariz belli oluyor. Önemli olan taşımasını bilmekte. Özetle dileyen dilediğini giysin bence. Bu arada görsel çok güzel.

2
    2 Yorumla
    • beyazorkidem
      beyazorkidem

Teşekkürler

Yorumla
    • infiniterelationship
      infiniterelationship
      +1 yıl

Böyle güzel bir konu için asıl ben teşekkür ederim. 🙏

Yorumla
  • Chloé_
    Chloé_ Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 52%
    +1 yıl

Erkeklerin gözünde ne olarak görüldüğüm zerre umrumda değil, beni giydiğim kıyafetle yargılayacak insanın hiçbir düşüncesi benim için bir anlam ifade etmez.

9
    5 Yorumla
    • fangoria u
      fangoria
      +1 yıl

bravo aynen kuzum

Yorumla
    • ThomasStone
      ThomasStone
      +1 yıl

yuru be kiloi kim tutar seni 😉

Yorumla
    • Chloé_
      Chloé_
      +1 yıl

@ThomasStone Sen şey değil misin ya, Çılgın Sedat.

Yorumla
    • ThomasStone
      ThomasStone
      +1 yıl

nerden cikti bu cilgin 🤣

Yorumla
    • Chloé_
      Chloé_
      +1 yıl

@ThomasStone Benzettim 🙄

Yorumla
  • hayalimatmazel
    hayalimatmazel Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 41%
    +1 yıl

Bana basitlik geliyor , bütün erkeklerin ilgisini dekolte çekiyor sonuçta ve bunu bütün kadınlar da bilir.. kasıtlı gösteri değilse ne ki.. özellikle özgüvensiz insan gösterisi gibi geliyor bana kendine kişiliğine güvenmeyen , bununla ön plana çıkamayan hatunlar dekolte ile öne çıkmaya çalışıyor. Ve kadın duygusal anlamda da her vakit dikkat çekmek , ilgi görmek isteyen bir varlık.

11
    0 Yorumla
  • bade90
    bade90 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 43%
    +1 yıl

bu kadar dekolte bana basit geliyor açıkçası kadın dediğin hanım efendi olmalı teşhirci değil tesirci olacaksa esine olsun herkese gösteren kisi bana gizemli gelmez itici duruyor

12
    0 Yorumla
  • _Judge_
    _Judge_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 29
    +1 yıl

Kendini sergilemekse amacı evet basit kadın oluyorlar.

6
    0 Yorumla
  • sessizciglik85
    sessizciglik85 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 43%
    +1 yıl

Ne hıkmetse sozde basıt ucuz neden gıyerlerkı sunu dedıklerı ne varsa gozler fal dası gıbı acık bakılır bızde ben sırbıstandayım kadınlar bı baxır bı bustıyerle dolanıyor ya da mını sortla bız turkler harıcı donup bakanını gormedım hepsı uzun boylu ve manken gıbıler topulu ayakkabı goremezsınız yanı bıze gore gıyımlerı plajda gıbıler 1 yılı aşkın da burdayım gercekten kımsenın kımseye baktıgına sahıt olmadım

1
    0 Yorumla
  • FantasticBlue
    FantasticBlue Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 74%
    +1 yıl

Offf. Ya kimse kadınların nasıl giyineceğine karışamaz. Aksine dekolte ve seksi giyinebilen kadınlar daha çekici ve kadınsıdır. Standart giyinen kadınlar, göze monoton gelir, ileriye dönük ciddi bir his uyandırmaz. Kadınlar artık elalem ne der diye düşünmemeli, ne kadar kadınım? diye sormalıdır kendisine.

1
    0 Yorumla
  • talatcem
    talatcem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 43%
    +1 yıl

Bu özgüven ve cesaret işidir fiziği iyi olan da kötü olan da giyiniyor (: bazıları dikkat çekmek için giyiniyor bazıları çirkinligini örtmek için giyiniyor bazıları sevdiği için bazıları da yakıstırdıgı için (: ama davetkar göründüğü kesin çok masum olmadıgı da kesin (: gösteripte vermemek gibi mi 🤔 abartı olmadığı sürece son derece hoş o zaman fazla anlam da yüklenmemiş oluyor (:

1
    1 Yorumla
    • talatcem
      talatcem
      +1 yıl

Bence eig'i hak ediyor 😅 işin şakası bence artık zamanı geldi..

Yorumla
  • mutsuz_kaya
    mutsuz_kaya Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 45%
    +1 yıl

Evli birinin giymesini tasvip etmiyorum. Bir düğün bir balo harici mantıksız geliyor. Tanıdığım bir kadından örnek vericem bilerek her zaman giyerdi ki eğilince göğüsleri görünsün tahrik olalım. Oldumda 3 yıl ilişki yaşadım çocuğu oldu ayrıldık yine devam etti başkalarıyla yanisi onun içinde o.. puluk vardı sizinde varsa giyersiniz. Eşinize saygı varsa giymezsiniz net...

1
    0 Yorumla
  • JoNaThaN34
    JoNaThaN34 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 36%
    +1 yıl

hayır canım öyle düşünmeyiz 26 yaşındayım kız 24 ergen değiliz. her yerde dekolte giyilmez sadece yeni kız arkadaşımla çok kalite bir restorana gittik cumartesi günü biftek yedik içki içmiyordum 2 yıldır hatır için beyaz şarap içtim bir bardak bizimkide resimdekine yakın dekolteli elbise giymiş omzuna ince bir şal gibi birşey almıştı arabayla gittik. normal bir yerde o kadar açık giymezdi

1
    0 Yorumla
  • Oglcnoglcn
    Oglcnoglcn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl

Yoo alakası var vücudu güzeldir ufak bir dekolte açmıştır ve bu kedini güzel olarak gördüğü içindir aynada kendisi hoşuna gitmiştir kimse aynaya nasıl oldu diye bakmıyor mu kolye takarken yakışmış mı diye saat takarken yakışmış mı diye ya da gömlek giyerken 1 düğme açmak gibi gayet doğal bişry bizim erkeklerimiz öküz napalım

1
    0 Yorumla
  • cheekystaff
    cheekystaff Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 824 cevap paylaştı.

şaşırdım doğrusu çoğu kişinin evet basittir demesini bekliyordum..
    herkes hayır demiş ama nedense yolda dekolte giyen birni görünce hemen konuşmalar düşünceler değişiyor oda değişik.

bana gelince oldum olsı kendini bile kendi karrlarını toplumu umursamadan verebilen kadınları taktir etmişimdir. dekolte basitlik değil bir tarzdır. ne birini ilgilendirir. nede yorum yapma hakkı verir.

1
    0 Yorumla
  • AynrNew
    AynrNew Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 47%
    +1 yıl

yobazlar öyle görür bence ben hep dekolte gıyınırım ve gıyınmeyıde severım ama benım cevrem hep olumlu yorum yapar bu konuda

6
    0 Yorumla
  • Kara_biberim404
    Kara_biberim404 Takip Et
    Guru Yaş: 106 , eic 54%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 402 cevap paylaştı.

Erkeklerin gözünde ne taşır bilemem. Benim icin kisinin tavirlari onu basit ya da avam gosterir. Dekolteyi de nerde ve nasil giyeceğini bildikten sonra hic sorun yok.

4
    0 Yorumla
  • ALFA159QV
    ALFA159QV Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 98%
    +1 yıl

Kadınlarımız bize Allahın emaneti bizleri dünyaya getiren Annelerimiz, onları basit görmek kimin ne haddine, dili dini ırkı farketmeksizin hiç bir sebep kadınları basit görmeyi meşru kılamaz. Güzel bakmak istersen güzel görürsün...

2
    0 Yorumla
  • EemeraldD
    EemeraldD Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 42%
    +1 yıl

Dekoltenin boyutuna gore ve taşınma şekline göre degisir her dekolte kullanam basit olmaz kullandigi dekolteyi kaldiran var kaldiramayan var

3
    0 Yorumla
  • Reymistaryo
    Reymistaryo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 56%
    +1 yıl

Bir kız; akademik başarılarıyla, yüz güzelliğiyle, kararlılığıyla, güçlü olmasıyla, herkesin sevgisini kazanmış biri olmasıyla dikkat çekebilecekken neden dekolte ile dikkat çekmeye çalışsın?

3
    0 Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Hiç de değil kendine güvenen kadın imajı yaratır tabi dekolte tarzı ile orantılı olarak.. Bazıları tuzak şeklinde dekolte giymekte onu hemen anlıyorum.. Hiç dekolte giymeyip pantolonun altindan Külodu ve organın hatları görünenler daha vahim..

1
    0 Yorumla
  • nomorebets35
    nomorebets35 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 64%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.

kadını basit görme merakı kötü
    yaptıgı giydigi konustugu yasadıgi insanlar hic bir zaman etrafindaki basarıyı sevmez :)
    dekoltede elbette sehri yeri ortamina gore giyilir ve bu anlarda dikkat bile cekmedigi olur :)

1
    0 Yorumla
  • Megustas_13
    Megustas_13 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Bak canım, siz küçük kız çocuklarını erkeklerden koruyosunuz dimi, sapıklardan filan.
    Peki küçük erkek çocuklarını çıplak kadınlardan koruyor musunuz aynı şekilde?
    8 9 10 yaşındaki erkek çocuğunun 30 yaşındaki kadının memelerini görmek bırakılmasında ne suçu var?
    O çocuklar sizin gibi kadınlar yüzünden ilerde farklı şekilde sapıklaşıyor.
    Kızları koruyun, ama erkek çocuklarına herşey mübah öyle mi?
    Benim bir abim var vücudu çok iyi ve aşırı yakışıklı tshortunu çıkarıp gezsene kızlar bayılır dedim , hayır milletin karısı kızı var olmaz dedi.
    Aynı şeyi siz kadınlar düşünemiyorsunuz banane etkilensin diye düşünüyosunuz, 12 13 yaşındaki erkeklerin de size bakmasından utanmıyosunuz. Empati.

1
    0 Yorumla
  • Degasin19
    Degasin19 Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 33%
    +1 yıl

Erkeklerin düşüncelerinin canı cehenneme içinizden ne geliyorsa öyle Yaşayın hayatınızın merkezine bir erkeği bakın ADAMI demiyorum koymayın ✌️🙃

4
    0 Yorumla
  • Doggy_sen_ve_ben
    Doggy_sen_ve_ben Takip Et
    Xper 6 Yaş: 49 , eic 45%
    +1 yıl

Hayır hayır hayır hayır hiç bir zaman. En azından benim gözümde öyle bir izlenim asla olmaz. Dekolte giyen kadın, sexsi bir kadındır. Sexsi bir kadın ise, gerçek bir kadın dır. Her bayan kadın olamaz. Kadın olmak çok farklı bir şeydir. Bu benim kendi görüşüm.

0
    0 Yorumla
  • na-noow2
    na-noow2 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 40%
    +1 yıl

:D yıldız vardı üni de ona selam olsun :D sırt dekoltesi anlayışım biraz farklı benim :D bizim erkeklerin yanında bugun cuma enseni kapa dedim :D kız ters ters bakmıştı :D kızı sırt dekoltesi giydiğinde pişman ettim :D kızın boynuna parmağımı değdirdim yavşça aşağını elimi kaydırararak indirmiştim kız hopladı :D

0
    0 Yorumla
  • experienced16
    experienced16 Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 62%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 446 cevap paylaştı.

.

Kadın ya da erkek,

Ben bu konuda cinsiyet gözetmiyorum,

İnsanların kendini sergilemesi gibi geliyor bana,

Bazı kadınlar çok iyi biliyorum,

Evde eşlerinin yanında pejmürde dolaşırlar,

İki dakika markete gidecek olsalar,

Süslenir püslenir öyle giderler?

Bu nedir ya?

.

0
    0 Yorumla
  • spontone
    spontone Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 38%
    +1 yıl

Dekolte kadınların kadınlığını kullandıkları bir silah olarak görüyorum. Kesinlikle Güzel giyinmekle alakası Yok. kadınlar ne kadar aksini savunsada cinsellik burada birinci planda. Hatta ikinci ve Üçüncü planda da bu sebepler var Hatta ve hatta başka sebebi Yok.

0
    0 Yorumla
  • skyfall1120
    skyfall1120 Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl

erkeklerin gozunde ne imaji tasidigim hic umrumda degil beni bilen bilir baskasinin bakis acisi kendisini ilgilendirir

5
    0 Yorumla
  • NefesDicle
    NefesDicle Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 43%
    +1 yıl

Bana öyle geliyor. Aynı şekilde sürekli üstü çıplak foto atan erkekte

10
    0 Yorumla
  • Hüsen88
    Hüsen88 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47 , eic 31%
    +1 yıl

Basit kadın imajı oluşturmaz, hoş durur, fakat resimdeki gibi derin dekolteyse tahrik eder. Abazanlara yürüyen malzeme olursunuz. Yani akşama elizabeth var...

1
    0 Yorumla
  • depresifkleptoman
    depresifkleptoman Takip Et
    Xper 5 Yaş: 107 , eic 39%
    +1 yıl

Çok da gözümüze sokmazsanız sakıncası yok bence..
    Herşeyin fazlası zarar getirir..

1
    0 Yorumla
  • EvcilDana
    EvcilDana Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 52%
    +1 yıl

Basit ya da değil
    Kendi tercihi
    Bana ne
    Sadece çıplakligi itici buluyorum kadında
    Giyinik olmalı ki
    Ne var lan bunun altında diye merak edip peşine düşeyim

1
    0 Yorumla
  • Hsnyldz1234
    Hsnyldz1234 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 31%
    +1 yıl

Basit kadın tabiri karşı tarafın pis düşüncesi, herkes belli sınırlar içinde istediğini giyebilir, kılık kıyafetine göre insanları ayırmak çok ilkel bir durum.

1
    0 Yorumla
  • isparos
    isparos Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 60%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 907 cevap paylaştı.

Bizim millete göre öyle, dünyada geneline bak değil.
    Kafalar hayatlar.

4
    0 Yorumla
  • edaaalıı
    edaaalıı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Kimin ne düşündüğünü önemseyerek kendi yaşantımızı unutuyoruz. Hiç kimsenin ne düşündüğü zerre kadar umrumda değil 😋

5
    3 Yorumla
    • Hüsen88
      Hüsen88
      +1 yıl

Sen rahatsan sıkıntı yok zaten.

Yorumla
    • edaaalıı
      edaaalıı
      +1 yıl

Tabi rahatım bir şey mi oldu?

Yorumla
    • Hüsen88
      Hüsen88
      +1 yıl

Hayır bir şey olmuş gibi mi geldi soru?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

en açıklayıcı yorumu br yapayım dekolteli kadın basit görünebilir ama erkekleri de kendine çeker erkek kadının amacını anlar ama yinede hoşlanır çünkü bizde cinsel organdan dolayı ama bana göre bir kadın dekolteyi abartmadığı surece hoştur guzel kiyafetler giysin ama bedei gorunmesin isterim ben

1
    0 Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 83%
    +1 yıl

Kadının zarafetinden anlayan bir erkekse öyle görmez

3
    0 Yorumla
  • İlkeer06
    İlkeer06 Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl

Dekoltenin durumu çok önemli ama çoğunluğu evet.
    Kendini et paxarı gibi sergileme çabasında olan aşırı ya da göze sokar açıklıktakiler öyle geliyor.

2
    0 Yorumla
  • gonulpervanesi
    gonulpervanesi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Dekoltenin derecesine göre değişir. Eğer kadın aşırıya kaçmayan bir dekolte giyindiyse, ama bir erkek yine basit görüyorsa, o zaman o erkeğin kalitesizliği ve açlığıdır derim.

2
    0 Yorumla
  • mOLi_
    mOLi_ Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 33%
    +1 yıl

Ben gayet cesurca buluyorum ve saygımı kazanıyorlar. Tabi usulünce dekolteyi taşıyabiliyorsa bir kadın

1
    0 Yorumla
  • referee10
    referee10 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 32%
    +1 yıl

insanları giydikleri kıyafetlere göre sınıflandırmıyorum ;)
    Dekolte giyerse rahatsız etmeden bakıyosam o da erkekliğimden :)

1
    0 Yorumla
  • BenimHepUmudumVar
    BenimHepUmudumVar Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 69%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 877 cevap paylaştı.

Hayır desem abaza evet desem yobaz olacağım için herkes nasıl istiyorsa öyle örtünsün ya da açılsın diyeyim bari.

1
    0 Yorumla
  • grandcannon41
    grandcannon41 Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 548 cevap paylaştı.

Gelişmiş ülkelerde umursanmaz.
    Bizde ise kadın erkekle birlikte olmak isterse o kadın en iyi sıfatlarla anılır ama birlikte olmazsa hemen basit olur gözünde.
    O yüzden kadınlar etrafa takılmamalı.

1
    0 Yorumla
  • hepimun
    hepimun Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 38%
    +1 yıl

Tabiki hayır.. kim ne giyer neyi çıkarır kime ne... dekolte giydi diye kaşar baş örtüsü var diye mümin olunmuyor

1
    0 Yorumla
  • Gfb34
    Gfb34 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 54%
    +1 yıl

Taşıyabilen her kadın benim gözümde basit değil de daha çok asil gibi duruyor neden bilmiyorum ama bence öyle

1
    0 Yorumla
  • Crusader
    Crusader Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 43%
    +1 yıl

Dekolte seversin giyersin beni ilgilendirmez ama gerçekten de ilgilendirmez aşırı fazla dekolte giyen kişiyi eşim veya sevgilim yapmam.

1
    0 Yorumla
  • Ksmagduru
    Ksmagduru Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Dikkat çekecek şekilde açık giyinmek basitliktir bana göre

3
    0 Yorumla
  • 4N1_53M3NF4M
    4N1_53M3NF4M Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 72%
    +1 yıl

Evet. Bu verebilir/vermiştir imajı beliriyor akıllarında

2
    13 Yorumla
    • Hüsen88
      Hüsen88
      +1 yıl

Şu ana kadar aklıma hiç böyle bir şey gelmedi.

Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

@Hüsen88 he he gelmez zaten.

Yorumla
    • Hüsen88
      Hüsen88
      +1 yıl

Bir kadın dekolte giydi diye ben neden "off bu kesin vermiştir, ya da verir" diye düşüneyim ki. Gerizekalımıyım ben? Senin için öyle düşünüyorlarsa ve o imajı oluşturuyorsan ya etrafındaki kişileri değiştir ya da dekolteyi geç hareketlerine dikkat et derim.

Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

@Hüsen88 Len ben zaten dekolte giymiyorum. Ama dekolte giydiğim bırak dekolteyi dizde etek giydiğimde bile hayvanlaşan, korna çalan, hele bir de saçını kızıl renge boyatınca bile tuhaf tuhaf bakan erkekler dolu. Gözümle görmesem şahit olmasam tamam diyeceğim. Zaten bu sitede herkes Londralı he he.

Yorumla
    • Hüsen88
      Hüsen88
      +1 yıl

Sen dallamaların, bir tarafları elinde dolanan abazanların, magandaların olduğu mahallede yaşıyorsan bu beni onlarla aynı kategoriye koyma hakkını vermez sana. Bunu yaparsan senin o magandalardan ne farkın kalıyor ki. Sana he he avam.

Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

@Hüsen88 Ben seni o katagoriye koymadım. İlk yorumumu ortaya yaptım sen atladın yoruma ben ne yapayım? Ben Hüsen88 adlı kişi böyledir diye bir şey demedim. Demek ki gocunacak bir yer bulmuşsun ki gelip yorum yapmışsın.

Yorumla
    • Hüsen88
      Hüsen88
      +1 yıl

yav tamam annem ya senin eşşeğin mor olsun, hepimiz "offf bee motora bak, dekolte giymiş, ne verir bu beeeaaah" diyoruz.

Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

@Hüsen88 Ayrıca Türkiye'nin hangi şehirlerinde yüzde kaç oranında bir kadın istediğini giyip de güvenlice gezebiliyor? Ben İzmir'de yaşıyorum İzmir'de bile tam olarak mümkün değil bu. İzmir'de bile her yerde istediğini giyip de istediğin saatte gezemiyorsun. Kaldı ki Türkiye sadece İzmir İstanbul Eskişehir Antalya gibi yerlerden ibaret değil o şehirlerde bile böyle sorunlar var böyle yaklaşan erkekler var.

Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

@Hüsen88 diyorsunuz tabi.

Yorumla
    • Hüsen88
      Hüsen88
      +1 yıl

Yav öküz her yerde ne yapalım şimdi, bu hepimizi öküz yapmaz ki. Adam görmemiş napacan. Yanıyor herif anlasana, mantıklı adam kadına laf mı atar. Hele parmak falan. Bir erkek seninle adam gibi konuşup ana açılarak mı seni kazanır, yoksa off yavrum anam falan diyerek mi? Adam görmemiş napacan, aç ayı.

Yorumla
    • Hüsen88
      Hüsen88
      +1 yıl

Hala öyle diyorsunuz diyor ya :)))))))) Tamam lan bu güne kadar hayatımda hiç bir bayana laf dahi atmadım ama bundan sonra atıcam, "off anam yavrum bee mallara bak" falan dicem. "ayağına çorap olayım yavrum" "ağzına sakız olayım çiğne" falan dicem. Sırf senin gibiler için diyecem :)))

Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

@Hüsen88 Sen düşünmüyorsan bir şey diyemem. Aklından neyin geçtiğini bilemem seni tanımam etmem ama Türkiye'de atıyorum 15 erkek varsa bu 15 erkeğin 13 tanesi yüzde yüz içinden böyle düşünüyor bazıları öküz gibi bunu hareketlerle gösteriyor belli ediyor bazıları da yine böyle düşünüp "Yok ya ne lakası var? Ben... Kiiiim? Ben kalkacağım da bir kadın hakkında böyle düşüneceğim öyle mi? Kadınlar güldür ma çiçektir yav. Hem ben kadına doydum da çok kadınla birlikte oldum da yattım da ben okumuş tahsilliyim de zenginim de romantiğim de kadınların ruhundan anlıyorum da..." diyor. En tehlikeli olan da zaten bu aslında öyle düşünen ama çok iyi oyuncu olup bunu belli bir süre söylemeyen belli etmeyenler. O 15 erkeğin 13 kişisi bunlardan oluşuyor kalan 2 kişi de içinden hiç böyle düşünceler geçmeyen. Açık giyinen ya da dilediği gibi giyinen kadınların ona vermeme ihtimali olduğunu ya da vermemiş olabileceği düşüncesinde olabiliyor.

Yorumla
    • Hüsen88
      Hüsen88
      +1 yıl

Ben kadına doydum diyen zaten yalancı, bir erkek kadına nasıl doyar ya :) Diğer dediklerinde haklı olabilirsin nediyim bizim ülkede erkekler böyle %90 ı belkide ama inan düzgün insanlarda var. Herkes aynı olamaz.

Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı.

Hiçbir kadın dekolte giydi diye basit olmaz, sadece onları öyle gören basit zihniyetli erkekler vardır.

1
    0 Yorumla
  • SiiForte
    SiiForte Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Dekolteyi nerede giydiği önemli benim için. Özel bir davet vs. gibi şeylerde olabilir ancak gündelik hayatta her gün bu tarz giyiniyorsa basit kadın olur gözümde.

2
    0 Yorumla
  • Birivardıcoktan
    Birivardıcoktan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Ben bile neredeyse basit görüyorken erkeklerin kesinlikle basit gördüğünü düşünüyorum

10
    0 Yorumla
  • aycanayşe
    aycanayşe Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Neden basit oluyoruz ya kimene ben sevdiğim ici giyiyorsam basıtmiyjm hiçte bile

5
    0 Yorumla
  • Ersoy34
    Ersoy34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 106 , eic 42%
    +1 yıl

Alakası yok basit olmayı o kadar cok becerebilen insan ve secimler varken...

1
    0 Yorumla
  • Kralkarga
    Kralkarga Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 49%
    +1 yıl

Aksine cesur ve kendine güvenen bir kadın bunu yapar ve dikkatimi çeker

1
    0 Yorumla
  • everkeğii
    everkeğii Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Hayır ne alakası var , bu kapalı kızların kendini teselli etme şekli 😒

1
    0 Yorumla
  • MeIinoe
    MeIinoe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 110 , eic 36%
    +1 yıl

Abartılı dekolte benim gözümde bile öyle. Erkekler salya akıtır ama ciddiye almaz öylesini.

1
    0 Yorumla
  • sewen
    sewen Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 44%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.

giymekle bitmiyor tasımak önemli. kimi basit görünür kimi ulaşılmaz

1
    0 Yorumla
  • mehmet9007
    mehmet9007 Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 322 cevap paylaştı.

Eğer kendini teşhir edecek seviyede giyiniyorsa o kadının dikkat çekmekten başka amacı yoktur bu kadın da basit kadındır

1
    0 Yorumla
  • hakandaburda
    hakandaburda Takip Et
    Xper 5 Yaş: 107 , eic 67%
    +1 yıl

Yobaz ve türevlerinin gözünde basit kadın imajı taşır. Erkeklerin değil.

1
    0 Yorumla
  • M_U_S_A__
    M_U_S_A__ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 33%
    +1 yıl

Aşırıya kaçmışsa o dekolteden çok çıplaklıktır.. basit kız görünür..

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (206)
Devamını Gör(251)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Dekolte giyen kadınlar, erkeklerin gözünde basit kadın imajını mı taşır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Dekolteli giyinen kadınlar, erkeklere cazibeli mi geliyor? 39 cevap verildi
Göğüs dekolteli kıyafet giyen kadınlar, erkeklerin gözünde "Basit kadın"imajını mı taşır? 318 cevap verildi
Dekolte giyen kadınlar gerçekten ilgi çekmek için mi giyiniyor, yoksa bu büyük bir genelleme mi? 5 cevap verildi
Takım elbise giyen kadınlar erkeksi mi duruyor? 150 cevap verildi
Kadınlar obje değildir diyip objeleştiren kiyafetler giyilmesi neyle açiklanir? 24 cevap verildi
Tesettürlü kadınların dikkat çekici giyinmesinin altında yatan sebep ilgi çekmek midir? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşure sever misiniz, aşurede olmazsa olmaz malzemeniz nedir?
  • İlişkilerde yaş farkı önemli midir sizce ne kadar olmalı?
  • Sizin için en iyi mutluluk tatlısı hangisi, pastane usulü mi ev yapımı mı?
  • Gideni gitmeye mecbur bırakana ne demeli?
  • Kimler öğlen kahvesi içti?
  • Belgesel izlemeyi seviyor musunuz?
  • Ötenazi hakkında düşünceniz nedir, sizce hayatımızı keyfimize göre sonlandırmak doğru mu?
  • Çevrendeki herkes seni gerçekten tanıyor mu?
  • Bir mucize olsa ne dilerdin?
  • GTA6 oynayabilmek için PlayStation5 mi almalıyım yoksa seneye bekleyip bilgisayardan mı almalıyım?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨