AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
200Cevap
Kadının kendi seçimi kendi kararı banane dekoltesinden yahu
Dekolte ile her yerini açmak farklı. Her yerini açan çok açık giyen biriyle olmam. Çok kapalıyla da olmam. Ortası iyi.
Hayir basit gormem ama bir kere baktiysam bir kere daha baktirir yani.
Neden eksilediniz dekolteyi sevmiyor olabilirsiniz ama bu eksilemenizi gerektirmez.
Eğer sensen asla basit sayılmazsın ama diğerleri basit vede abartılı gelir gözüme
Basitlik sırf giyim ve kuşamdan olmaz. Davranışların da bir etkisi var.
Örneğin, geçenlerde otobüste kadın kısa kot şort giymişti. Sırf benim gözüme sokma amacıyla karşıma geçti.
Ben karşımdaki kadının her zaman karakterine, hayat görüşüne , kendine güvenine ve iletişim gücüne bakarım gerisi kılık kıyafet vs açık giyinmiş, kapalı giyinmiş onun kararı beni alakadar etmez.
Dekolte giyen kadınla, dekolte yakışan kadın arasında ciddi fark var. Yani bir kısım kadında basit dururken diğer bir kısımda ise efsane olabilir (:
Dogruya dogru bazilari sahiden gozumde basit kadinlar.
Elde edene kadar kraliçe elde edince basit olur, net
tam. tersi cesur kadınlar her zaman öndedir.. basit kadın hareketleriyle ve karakteriyle kendin gösterir
Hayır. Asla. Temiz bakımlı seksi kaliteli doyurucu tatminkar samimi aşk dolu mutlu eden hatat doku missss 😘😎🌸🍃
Dekolte giyipde gösterip vermeyenler de var illa herkes vercek degilya 😅😅 tatmin etmicek seniz tahrik etmeyin ama
Basit kadın imajı vermez. Ama neden giydiği önemli egosunu tatmin etmek için mi erkeğini tatmin etmek için mi?
Doğru düzgünde giyinsen açıkta giyinsen kişinin kafa yapısı basitse seni çok kolay basite indirger
O yüzden kimin ne dediğinden ziyade benim ne hissettiğim önemli kıyafetim rahat hissettiğimdir
genel kıyafeti önemli. çok güzel bir kıyafetle göğüs dekoltesi basitliğin aksine çok güzel bir görüntüye sebep olur
dekolte yüzünden basit gören erkeklerle işiniz olmasın zaten
Hayir basit degil cürretkardırlar daha özgüven sahibidirler
Niye basitlik olsun ki? Anca vasıfsız erkek öyle görür
Dekolte ayrı. Basitçe teşhircilik farklı. Aradaki ince çizgiye bağlı
Bayanlar kendinize gelin,
Çocukları siz yetiştiriyorsunuz.
Ve erkek olduklarında size karşı geliyorlar ise hata sizin!
Keşke duygularımıza hakim olabilsek ama olamıyoruz nefsimize sahip olabilsek dekolte benimde hoşuma gidiyor ama işin özü öyle deiyil
Bır kadını tanıyıp konusmadan dekoltesı ya da mını etegıyle kategorıye koymam kendı kısılıgı onemlı
Aga tamam giymeyin demiyoruz ama anlamadığım bir şey yakıştığı için mi giyiyorsunuz yoksa bizler bakalım diye mi hayır bakınca Abaza oluyor sonra erkekler nedense 😒
Elbette, fiziksel olarak dikkat çekmek için uğraşan çok etrafta.
Haddi aşan dekolte ise aynen basit bir kadındır kendisinin kullanılmasına müsade ediyordur
ben dekolte giyen kadını. asla basit görmem
cesaretinide hayran kalırım.
Bence seksi bende giyet8m ve seksi olduğumu düşünüyorm
Giydiğini kendine yakıştıran her kadın ne istediğini iyi bilen kadındır
Obje olarak görülüyor böyle giyinenler haberiniz olsun...
Basit diyenlere aldırış etme dekolte giyinmeye böyle devam et seviyoruz ailecek destekliyoruz biz seni tutuyoruz:))
Dekolte giyen kadın değil de, dekolte giyen kadının erklerin gözünde nasil gorunuyorum diye merak eden kadin basittir. Insan kendini bilmeli.
Şimdi o dekolteden dekolteye değişir. Etek dekolteesi ile göğüs dekoltesi arasında fark var. Ben göğüs dekoltesi olan kadına bakmam. Neyi sergileme ihtiyacı duyuyorsun ki derim.
hayır taşımaz fiziği güzel bir kadın dekolte giyince ayıla bayıla bakıyoruz hoşumuza gidiyor😃
Bir kadın dekolteli sadece kocası için giyinmeli sadece kocasını cezbetsin
Hayır yüzbin kere hayır diyen kadın Kendine güvenen cesur bir kadındır
Kadının duruşu ve dekolteyi nasıl taşıdığı önemli burda. Ulaşılmaz da görülebilir basitte
Ciplakligini veya kadinsi hatlarini gozler onune surenle , bunu yapmayan bir olur mu?
Aşırı makyaj yapanlar taşır sadece. Özgüvensizdir. Aslında basit düşünen erkek "çok makyaj yapmış heralde çok çirkin" gibi düşünebilir
Aslında en masumları o tatlılardan çıkar.. Kapalıların çoğu sevgiden yoksun bencil ve şirret oluyor
Hayır yeri ve zamanına göre gayet te hoş bir durum
Hayır ama genelde Yüz güzelliğine güvenmeyen kadınların taktiğidir bu
Yani hepsi değil tabiki bazıları sever giyer. Bazılarıda aranır giyer.
Pek dekolteli kadın görmüyorum. Nedense sadece mini giyen var birde tayt . Kadın degillerimi yoksa bunlar🤧😞😞
Benim gözüm de giyip basit durmaz karakter bunu belli eder
bir insan nasıl giyinirse önemli değil arkadaşlık ve dostluktur
Seksi kadın imajı taşıyor
Kendine güveni olan ve taşıyabilen kadındır
Hayır ama mercedes amblemi gibide ben burdayım diyen dekolte biraz iç gıcıklıyor 😊😊😊
biraz öyle bir imaj çizer. ama davranışları daha önemli
Bence hayır, hatta dekolte giyen kadın vücuduna güveniyordur ve bende buna bayılırım.
Herkes yakışanı giysin gerisi kimin ne düşündüğü çokta önemli değil. Basit olan onların düşünceleri.
hayır tam tersi seksi olduğunun fiziğine güveni olduğunun bir göstergesidir dekolte kadında
Hayır bence kimsenin gözünde basit görülmemeli bu. Ama bazilarinin zihniyetine bağli
Ne alakası var ki? Bence bu biraz da bize bağlı, yani dekolteyi nereden verdiğimize 💁🏻 ama kesinlikle basitlikle bir alakası yok
Evet Türkiye de taşır
Benim Görüşüm Tipte Kaybetitiğni Başka biryerşeri Gösterek Kazanıyor Dekolte Süsü Verip Dikkati Orya Cekmeye Çalışıyor, bu yüzden dekolte süsü vermeyen kadın +1 herzaman öndedir
evet arkdaşlar dediğim kişiler beğenmemeye başladı bile zoruna gidiyor heralde :D
Zihniyet bu sekilde evet
Ziyneti gorunen kadından ne eş olur ne ana..
Evet bu algı yüzünden çoğu kez istediğimiz gibi giyemiyoruz
Kimi giyer basit olur, kimi giyer asil olur. 💅
tadında olan herşey güzeldir.. birde güzel olanın tadındaysa bambaşka yemede yanında yat..