Topuklu ayakkabı kadınlara çekicilik katmıyor olay farklı. Erkeklerin görsel olarak en çok beğendiği hayvan at'dır, bilinçaltlarında vardır tüm erkeklerin. Dişi at'ın güzelliği erkekleri etkiler fakat hayvan olduğu o şekilde düşünemezler tabi ki, erkeğe göre en seksi hatlar at'ta mevcuttur. O nedenle fiziğini aşırı beğendiği kadına at gibi derler. Bir kadına at gibi demek o kadının alacağı en iyi iltifattır fiziğiyle alakalı. Burda topuklu ayakkabının üretilme amacı, kadınları erkeklerin gözüne at gibi göstermektir boy uzatmayla falan hiç mi hiç alakası yok boyunuz uzasın diye tasarlanmadı, tamamen sizi At profiline sokmak için tasarlanmıştır topuklu tarafın ince olması da sizi At gibi yürütüyor zaten, yani erkeklerin gözüne adeta dişi bir at gibi gözüküyorsunuz bu yüzden beğeniyorlar
Mesela soruda koyduğun fotoğraftaki gibi tabanı düz topuklu gibi birşey 10 cm veya 15 cm ne kadar olursa olsun boyunuzu uzatsa da yine de hiçbir erkeği etkilemez , erkekleri etkileyen şey topuklu ayakkabının at'ın ayağı /nalı şeklinde olmasıdır.
@Fleurdamour Öyle zaten, bir erkeği en çok tahrik eden unsur topuklu ayakkabıdır, kadını at gibi gösterdiği için, hiçbir fiziki özelliğiniz olmasa kıvrımlarınız göğüsünüz poposunz küçük olsa bile topuklu ayakkabı giyin erkeğe seksi gelirsiniz.
Resimdeki gibi olmayacaksa. Gayet güzel bir duruşa sahip oluyorlar. Giyen kişi bağlı olarak değişkenlik gösterir ama her şekilde bir artısı var. Duruş önemli 😏🙂
Yasasin spor ayakkabilar insan neden rahatsiz bir ayakkabyla kendine eziyet eder ki tamam topuklu giyinir ama herkes boyuna gore zarif durani secer ve ozel gunlerde giyer
Anlamıyorum nasıl rahat edip yürüyorsunuz zaten minnacik ayaklarınız var. Ayaklarınız acımıyor mu? Yazik size cidden boyu uzutma niyetine kendinize eziyet ediyorsunuz. Eh hadi normal topuklu yinede bir sey diğeri iyice sıkıntı
Belli bir uzunluğa kadar hoş, çekici duruyor ama fazlası çok abartıya kaçıyor. İtici gelmek değil de " bunu kendine yapan erkeklere neler yapmaz " diyoruz😂😂
buna benzer olay yaşadım bir genç kız hayvan gibi topuklu giymiş mal emekleye emekleye yürüyecek az kaldı tam önüme geldiğinde düştü yere son anda tuttum ayyy uyy kusura bakma özürdilerim diyo bende giymezsen böyle olmaz dedim güdü felan gitti :D
Ayağında topuklu ayakkabı varken ayak filmi çekilen kadının filmini gördükten sonra mazoşist olduklarını düşünüyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
stiletto çok güzel bir şey. siyah parlak çorapla ve güzel bacakta muhteşem görünüyor. hatta diz hizasında giyen bir kadında görmüştüm. direkt orada zi. kesim geldi.
En İyi Cevaplar