Topuklu giyen kadınlar daha kendini öz güvenli hissediyolarmış buda duruşu ve yürüyüşü farklı oluyormuş.

Topuklu giyen kadınlar daha kendini öz güvenli hissediyolarmış buda duruşu ve yürüyüşü farklı oluyormuş.

Topuklu ayakkabılar bacaklara ve kalçalara daha farklı bir görünüm kazandırıyor u da haliyle daha seksi görünmesini sağlıyor. E dikkatimizi de çekiyor tabi.
Görseldeki gibi ince topuklu ayakkabılar kadınsılığın simgesi ek olarak yazın bu şekilde açık ayakkabıda bakımlı ve temiz bir ayağın olması bir çok erkeği etkiliyor. Şahsen ayak fetişi değilim ama topuklu ayakkabı güzel ve bakımlı ojeli ayaklar beni etkiler. Doğal olarak topuklu giyende de diğer kıyafetlerde kadınsıdır. Günümüzde kızlar bakımsız ve erkek gibi giyindiği için topuklular dikkat çekiyor. Tümü bakımlı olsa bu kadar dikkat çekilmez tabiki.
Ben de çok seviyorum her ne kadar günüm hayatta giymek ve iş sebebiyle giymek çok mümkün olmasa da bayılırım keşke bir de güzel yürüyebilsem bunun hakkını veren hemcinslerim var onları tebrik ediyorum giymek mesele değil de yürümek mesele diyelim
Sevmiyorum mecburiyetten özel günlerde şıkıdım şıkıdım olmak için kullanırım o ayrı ama günlük severek kullanacağım bir şey değil.
Cevap
28Cevap
İnce topuklusunu sevdiğimdir, enterasan bir şekilde dolgu topuk ayakkabılarla yürüyemezken incecik topuklu stilettolarla ceylan gibi sekiyorum efenim. Bı alışıldı mı düz ayakkabıyla yürüme becerisini kaybetiğini farkettiren ayakkabı diyorum.
Bn normal topuklu giyemiyorum ince topuklu giyenlere de şaşıp kaliyorum ama ağrı yaptigini ve zorlandiklarini duymuştum. O yüzden kadinlarin güzellik icin zorluk cekmeleri sacma geliyor bu kadari yapılmaz
Minyon olunca daha mı rahat oluyor 😂
Ben her türlü ilgi çekerim diyorsun yani 😂
Bencede giymelisin ya çok fark yaratır
Spor ayakkabısı ve topuklu ayakkabinin hissettridigi sey elbette farklı. Topuklu ayakkabi estetigi diye bir sey var bence.
10 cm topuklunun üzerinde ayağında converse varmış gibi gezen çekicidir elbette
kalça çıkığı var gibi yürüyenlere sadece gülüyoruz
bosa uretecek halleri yokya. isvicreli bilim adamlari buna da calismistir
bazen denk geliyosun burada ve profilini gordukcede aklima takilmaya basladin. konusmamiz mumkunse 5 dakika sesli konusmak icin vakit ayirabilirmisin. merak ettim tanismak istiyorum seninle
Tabiki olmaz
belki sesimi duydugun an aklin fikrin karisacakti. neyse selametle.
aaa bak topuklu olayı çok acayiptir, En son siyah iç çamaşırlı ve uzun topuklu giyen bir hatun mest etmişti beni :D Herkese de gider :D
Evet. Topuklu ayakkabı kalçayı daha estetik gösteriyor erkekler bunu seviyor
Topuklu ayakkabı sevmemiz bizi sapık mı yapıyor sizce 😂
Evet uzun sürede yorduğu kesin ama giymekten asla vazgeçmem :)
Ne kadar topuklu mesela
@Bigboyyyysss Ortama, giydiğim kombine göre :)
Maksimum mesela
@Bigboyyyysss Neden ki? 5 cm de olur 10 cm de...
Ne kadar uzun o kadar seksi çünkü topukluda ya
@Bigboyyyysss Yok böyle bir genelleme :) Kombine uymaz ise seksi de olmaz
Hm nasıl yani neye göre giyğosun
Topuk sesini sevdiklerini duymuştum spor ayakkabı giyiyorum topuklu ayakkabı ağrı yapar
Valla ben giyince kendimi çok rahatsız hissediyorum
Ayak fetişi olarak evet çok seksi görseldeki ve bakımlı
Özellikle türbanlılar böyle geziyor
Bazen topuk sesi duyunca at ile o avradı özdeşleştiriyorum. 😂
Allah allah benim dikkatimi hiç çekmiyor kesin bende bir tuhaflık var 😄
Valla benim hiç dikkatimi çekmiyor ve gereksiz buluyorum ama zevkler tartışılmaz kuşkusuz
Vücudun daha dik durmasını sağlıyor ve bacaka boyunu uzun gösteriyor
daha kadınsı daha feminen ve Dişil enerji ortaya çıkardığını düşünüyorum Stiletto tarzı ayakkabıların.. Herkese yakışmıyor tabii ki..
Kadın eşittir para hayat da böyle zaten onun için boş ver et gitsin
Ben minyon kızlardan hoşlanıyorum açıkçası, ayakkabılarin yüksek topuklu olması veya topuksuz olması beni etkilemez
Evet bence bu yüzden dikkat çekiyor. Etkileniyorlar sanırım.
Topuklu giyenler garbime gdiyor sanki düşecek gbime geliyor
Evet topuklu ayakkabı çok hoş duruyor kadınların ayağında
Bayılırım. Hemen her gün kullanırım, Allah bilir ya belki o yüzden belim melim ağrıyıp duruyor bu yaşımda.
dişil enerjisi yüksek kadınların tercihi
Herkese yakışmıyor ki bazısı komik oluyor
Alakası yok ya
Tastamam öyle.
Duruşu bile değiştiriyor, kesinlikle seksi
Olabilir ve topuklu sevmem ✍🏻🫶🏻
Yok artık daha neler
Yüksek giyip yürüyebilen 😂
Kalçayı çok iyi gösteriyor
erkeklerin karaktersiz olmasından kaynaklı
Çıkardıkları ses yüzünden 😀
Çok hoşuma gidiyor