"Topuklu ayakkabı giyen kadınlara bayılıyorum" cümlesini sık sık erkekler tarafından duyarız. Topuklu ayakkabı erkeklerin gözünde gerçekten bir artı mıdır?
Topuklu ayakkabı giyen kadınlar erkeklere daha mı çekici geliyor?
Benim sevdiceğim tam aksine dikkat çekiyor diye hiç sevmiyor ve giymemi istemiyor ama bnde çok sık olmasa da özel günlerde falan ya da aşırı olmayan topukluları giyiyorum😅
@Mahmut000 bu siteyi biliyor evet, kndime dair bir şey paylaşmıyorum abuk sabuk sorularda yokum fikrim olan konularda yorum yapıyorum. Sitede herkesin beyni belden aşağı çalışmıyor, senin fikrin o yöndeyse o şekilde ilerlersin değilse efendice bakınırsın.
Ben severek giyiyorum.😍 Topuklu ayakkabılarla daha feminen, yavaş ve dik yürüdüğümüzden olabilir. Topuk sesi de ayrıca çekici bence. Görsel olarak bana bile çekici geliyor. Nasıl bir ayakkabı diye dönüp bakarım istemsiz..😌
Topuklu ayakkabı giyen kadınların havası neden değişir diye bir konu açmıştım geçenlerde cevabı buradan şimdi sizden aldım teşekkür ederim @Mademoiselle88
her kadına yakışmıyor. ama yakışana da bir daha bakasım geliyor. ne yapalım, erkeğiz. yakışmayan giymesin arkadaş, bu nedir, çoluk çocuk topuklu giyiyor. topuklu giyecek kadın biraz olgun olacak, endamı olacak.
Ya bacakları zaten çırpı gibi olan kadınların topuklu giymesi yürüyen kürdan etkisi yaratıyor bana göre. Uzun boylu kadınlar dışında topuklu kadınlara yakışıyor
Herkese de yakışmıyor. Bu bir gerçek. Kimilerinde kalçaları daha dolgun ve dik gösterirken, kimileri ayakta bile durmasını bilmediği için absürd bir görüntüye neden oluyor.
Topuklu ayakkabı giyen kızlar , muhtemelen boylarını uzatmak için ve çdaha fazla dikkat çekmek için kullanıyordur. Benim için evlenilecek kız sınıfına girmediği gibi itici bir izlenim bırakıyor. Şahsen ben yanımda topuklu ayakkabı giyen birisini yanımda taşıyamam. Sevgiler.
İster itici gelsin ister cekici erkekler icin giymiyoruz şahsen ben giydigimde kendimi daha guzel ve guclu hissettigim icin giyiyorum. Herseyi de erkeklere baglamayin yahu :D
Topuklu ayakkabı fiziği daha dik ve düzgün gösterir. Kalçaları ortaya çıkarır. Yakışır kadına, ben çok severim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayatımda hiç topuklu ayakkabi giymedim giymemde mis gibi spor ayakkabilarim varken ne gerek var heryere giyerim ben onları güzellikten çekicilikten önce rahatlığım önce gelir
En İyi Cevaplar