Topuklu ayakkabılarla yürümek, kadınların duruşunu ve kendine güvenini artırıyor ve kadının yürüşü farklı oluyormuş. Kendine güveni gelen kadınlar, daha alımlı ve seksi yürüyormuş. Kızlar, karşı cinse alımlı görünmek için topuklu giyer misiniz? Topuklu giyen kadınlar o yüzden mi erkeklerin dikkatini çekiyor?
Ne kadar aptalsiniz ozguven ariyosaniz biraz bilgi edinin biryerlerden, mesela kutsal kitabimizdan. Sizi yaradanin size sizin nasil degerli olacaginizi, bu konuda verdigi ornekleri, davranislari okuyun vucudunuzu one surmek yerine.. en azindan boyle sacma dusuncelerin sacma oldugu gercegini anlayabilecek seviyeye gelip daha ozguvenli hissedebilirsiniz.. sonra neden mutlu degilim neden erkekler hep ayni, sunu unutmayin sizin o cok istediginiz sadik erkek varya asla sizi fiziginizle degerlendiren kisi olmayacak. Siz nekadar kendinizi teshirden kacinirsaniz okadar degerli ve ozguvenli olursunuz bunun pesine dusun bence. Birakin bu topukluyla ozguvenli olma dekolteyle etkileme gibi anlik zevklere hitap eden bos hareketleride daha kalici kalpte yer edinmenize yarayacak davranislarin pesine dusun. Sizin topuklu giyip etkilediginiz bir tipi baska biri topuklu ve daha guzel! bir gogusle emin olun daha cok etkileyecek bunu adiniz gibi bilin. Bunlari yaparak elde ettiginiz tiplerle uzun sureli mutlulugu bosuna hayal etmeyin.. ya da sadece o anlik ozguveni hissettiginizi dusunuyosaniz o topukla, bu bos tatminlerle oyalanin ne diyim, aksam eve girincede cikarmayin topukluyuda evdekilerde sizi ozguvenli gorsun somurtan biri yerine. Onlarda hakediyor bunu disardakiler kadar dimi.. yoksa topuk gitti ozguven bitti olursunuz evde huzursuzluk cikar mazallah!
Bacaklar daha bicimli durdugu icin oyle o. Babet giyip deneyin mesela, bacaklariniz uzun da olsa duz duruyor. Odun gibi biraz. Sonra da bir adet topuklu ayakkabi giyin, farki gorun. Topuklu giydiginizde o bacagin kaslari belirginlesip, daha kadinsi bir gorunum verecektir. Bir de, kisa boylu olanlar topuklu giydigi zaman daha cok dikkat cekebiliyor. Cunku Turk kadinlarinin boy ortalamasi biraz dusuk. (Yermek icin soylemedim ama oyle)
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
129
Cevap
118
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bismillahirrahmanirrahim Mümin kadınlara da söyle: Gözlerini (harama bakmaktan) korusunlar namus ve iffetlerini esirgesinler. Görünen kısımları müstesna olmak üzere, zinetlerini teşhir etmesinler. Baş örtülerini, yakalarının üzerine (kadar) örtsünler. Kocaları, babaları, kocalarının babaları, kendi oğulları, kocalarının oğulları, erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kendi kadınları (mümin kadınlar), ellerinin altında bulunanlar (köleleri), erkeklerden, ailenin kadınına şehvet duymayan hizmetçi vb. tâbi kimseler, yahut henüz kadınların gizli kadınlık hususiyetlerinin farkında olmayan çocuklardan başkasına zinetlerini göstermesinler. !!!»»»GİZLEMEKTE OLDUKLARI ZİNETLERİ ANLAŞILSIN DİYE AYAKLARINI YERE VURMASINLAR «««!!! !!!»»»(DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKECEK TARZDA YÜRÜMESİNLER)«««!!! Ey müminler! Hep birden Allah'a tevbe ediniz ki kurtuluşa eresiniz. // NUR-31 //
bizler gördüğümüz şeyleri hissedebilir ve yaşayabiliriz. bunu siz kadınlar pek anlayamazsınız. yüksek topuk bir kadına zerafet katar duruşunu değiştirir yürüyüsünü değiştirir. kadının zarifi herzaman daha güzelder. çünki güzellik kadına aittir ve kadınsı olan güzeldir. sen hiç bir erkeğe güzel denildiğini duydun mu.
@Churly yakışıklı bu ifadeyi biraz acalım erkeğin yakışıklısı fiziki şekille değil duruş tavır söz konuşma gibi etkenlerin birbirini tamamlaması ile oluşmakta. zira hiçte fiziki olarak yakışıklı olmadığı halde kadınlar tarafından beğenilen erkeler ok sayıda mevcut. gerçek yakışıklılık budur ki sizde bunu biliyorsunuz ki karizmatik dediğimiz erkekleri seçebiliyorsunuz. ilk görünüş erkek te sadece ilk intibadır. devamını getirmez. fiziki olarak yakışıklı ama pısırık lakayt bir erkekle hangi kadın devam eder.
@Tutkuluhisler Yumuşak hatlara sahip sıcaklık ve şefkat hissi uyandıran. insanı daha serin duygulara salan kabalıktan uzak zarif narin olan. Güç güven dayanıklılık gibi hisleri değil de daha göze hitap eden daha huzurlu daha neseli hisleri uyandıran. Birde örnek vereyim merhaba diyip tokalaştığında elini kavrayıp sıkan kadın kadınsı olmayan kadındır. Zarif ve hafif bir şekilde tokalasan kadın kadınsıdır. Topuklu ayakkabı giyerek kibar ve küçük adımlarla yürüyen kadın kadısıdır. rasgele bir ayakkabı giyip üstüne geniş bol bir pontolon giyerek koca koca adımlarla yürüyen kadın esasta kadın olsada kadınsı bir kadın değildir. imalat hatası gibi bişeydir o.
Giyiyordum artik giymiyorum. Hemen hepsi ilgi çekiyor ve ses çıkarıyor. İşte bu yüzden. Ve en onemlisi su ayette yazanlar: "Saklı zinetlerine dikkat çekmek için, ayaklarını da vurmasınlar. Ey müminler! Hepiniz toptan Allah’a tövbe ediniz ki felaha eresiniz."(Nur, 24/31)
Bir de bir tane karşı cinsiniz olsun tüm ilgiyi ona verin. Ilgiyi dagitmayin ki yuvalar dagilmasin, harama girilmesin. Allah, herseyden haberi olandır.
topuklu ayakkabı giymek omurganın daha dik durmasını sağladığı için göğüs ve kalçaları daha çıkık kadının bacak boyunu daha uzun gösteriyor bu yüzden çekici bir duruş sağlıyor. ama tabii topuklu ayakkabı ile normal bir şekilde yürüyebilmek te her kadının harcı değil
topuklu ayakkabi giyen kadınların kaslari cekildigi için cinsel arzuyu tetikliyormus. bunu bir kiz arkadasima sormustum evet oyle oluyor demisti. bu dogru mu aslinda onu merak ediyorum. bir nevi afrodizyak etkisi yani.. ?
Bir ayak fetişisti olarak dokgun yuvarlak geniş ve güçlü topuklara bayılıyorum. Bu güne kadar öptüğün yaladığım emdiğim topukların sahipleri bundan o kadar etkileniyorlar ki asla vazgeçemiyorlar. Bu bambaşka bir haz. Bunu yaşamayan bilmeyen kadınlar bence çok şey kaybediyor...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bir hava boy pos endam geliyor tabi daha çekici olur. Mesela elbise giyiyorum boy 1.60 topuklu giyiyorum baya yüksek ama. Boyum 170 oluyor kendimi daha iyi hissediyorum elbiseyi daha iyi taşıyorum vs vs o yüzden çekici geliyor. Tabi yürümesini bilende.
Bana göre topuklu giymek bir yapı meselesi yani sürekli ön planda olmayı seven 1 numara olmak için zirveye oynayan, her zaman zafere gitmeyi hedefleyen kadınlar daha sık giyer hali ile topuklu vücut hatlarını sertleştirdiği için daha belirgin ve daha Seksi bir durum ortaya koyar
Her kızın hoşuna gider bir erkeğin ilgilisi çekmek ya da istediği kişinin ilgilisi çekmek. Erkekler topuklu ayakkabı giyen kızlara daha çok ilgili duyuyorsa bizde kendimizi daha güzel hissediyoruz ve o yüzden giyiyoruz.
Ne hemcinsim için giyerim, ne de karşı cins için.. Bile bile eziyet edemem kendime. Hayatım boyunca hiç giymedim, giyme ihtiyacı da hissetmedim. Ki dikkat çekmek gibi bir amacım da yok, bunun için çabalamam.
ya herseyi neden erkeklere bagliyorsunuz onu anlamadim topuklu giysen soyle cekici olursun kirmizi ruj erkekleri etkiler banane abi erkeklerden ben herseyi kendime saygim oldugu icin yapiyorum erkeklere guzel veya cekici gelmek icin degil
yürüyebilirse helal olsun diyorum genelde düzgün yürüyenini görürsem durdurup tebrik ediyorum çoğu penguen gibi gidiyo :D :D :D yemişim alımlılığını yürümeyi öğrensin öyle giysinler aga :D :D :D
Yüksek topuk, kadının ortalama boyu ile erkeğin ortalama boyu arasındaki fark kapansın diye icad edilmiştir. Ancak zaman içinde erkeklerin seks sembollerinden biri haline gelmiştir.
Ben kendimi iyi hissetmek ve hemcinslerime kendimi guzel göstermek için tercih ederim. Hoşuma gidiyor. Ama fantazi malzemesi olmasi hic hoşuma gitmiyor.
bazı erkekler daha güzel ve uzun bacaklar seviyor bildiğimiz (sütun) karakter meselesi tercih edersem giyebilirim dikkat çekme konusuna gelince o erkeğin zevkine bağlı
Ben topuklu giymeyi severim ama dikkat çekmek için değil. Başka bir hava katıyo bence ta ki yürüyene kadar :D ben beceriksizim o konuda ondan yaşasın spor ayakabıları diyorummm :))
Topuk boyu çok yüksekse kalça kıvrımları daha belli oluyor. Bu da kadınların hoşuna gidiyor. Zaten kadın kendisine bakılsın diye yüksek topuk giyiyor. Hoşuna gidiyor.
bakın özgüven veren tek şey kilo vermektir ince beldir gögüste kalçada öne çıkar o zaman ama topuklu ile bilakis ayak ağrısından özgüvensiz hissedersin
Ayrıca topuklu ayakkabı için bir şart daha söylemem gerekirse o da fiziksel anlamda boy olacaktır. 160 bir kadının giymiş olduğu topukluyla 170 kadının giydiği arasında çok fazla fark olacaktır.
Topuklu ve dar pantolonlar veya kısa etekler giyince , boyları ve fizikleri de uyumlu olunca harika görünüyorlar. Dediğin tabirde evet çok "seksi ve çekici " oluyorlar.
En İyi Cevaplar