AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
Topuklu ayakkabı 👠 sesi benim içimi gıdıklıyor. 🙈🙈🙈
Kesinlikle! Ama 1.50 ve altı ya da 1.78 ve üstü olan kadınlar kesinlikle giymemeli.
Boyum kısa olmasına rağmen özel gün haricinde giymiyorum. Ayak sagligim daha önemli.
yürüyebilenlere seksi tabi. Babet giyince de tatlı olunuyor
Topuklu ayakkabı popoyu dik tuttuğu için seksi gösteriyor ve yürüyünce kalça daha hareketli duruyor tüm olay bu
ben bayan olarak uzun boylu kizlara topuklu yakistirmiyorum kendim kisa boyluyum :) ama topuklu ayakkabilar daha cok kisa bayanlari cekici gosterir bu benim dusuncem.
Evet doğru ben düz ayakkabı giymem kışın bile topuklu bot Giyerim
Yerine gore.. ama topuklu ayakkabilarim bir tik daha fazla :)
Kendi adıma söyleyecek olursam, evet. Şahsen benim dikkatimi fazlası ile çekiyor. Gerçekten de çok çekici ve alımlı oluyorsunuz. 👠
Hiç bir faydası yok, hatta zararı var. İlerde ayaklarda problemler çıkıcak
Kendimi bildim bileli topuklu ayakkabı giyiyorum, evet kendimi daha kadınsı ve seksi hissediyorum erkeklerin arkamdan bakmalarıda ayrı bir zevk veriyor doğrusu😄
farklı bir havaya giriyorum orası dogru 😂 lakin sneakerlarimi hiçbişeye değişme
sevgilim topuklu ayakkabı bacakları güzel gösteriyor der ondandır belki
Çok doğru !!
Sihirli gibi topuklu ayakkabı 😂
Bide mini bı elbise giydim mı 💣💣💣
hayatimda sadece bir kere topuklu giydim onda da şekilden şekle girdim ama spor ayakkabılarimlada dikkat cekiyom 😂😂😂
sen birzahmet giyme :)))
niye
erkek gibi yuzun var
her kiza yakismas
kadin ruhu olacak
bunu ilk defa senden duyuorum
kadinsi degilsiniz kusura bakmayin
ne demk nede olsa daha kücügum
topuklu giyen kadın ilgimi net bir şekilde kaybediyor
yani topuklu ayakkabi popoyu daha dik ve sıkı gösterir bacak boyu uzar çekici gelebilir
Kadınlar kendu hemcinslerine daha güzel görünmek için süslenir. En güzeli olmak ister.
Topuklu giyince kadının kalçaları %35 daha büyük ve sıkı görünür buda o kadını çekici yapar
Gönül kimi severse , güzel de odur dikkat çeken de minnak kardeş. : )
Topuklu ayakkabı giyen kadınları o ayakkabıyı inatla vuruyormuş gibi çıkardığı sesler aşırı itici geliyor ya :D Resmen ben burdayım bana bak dedirtiyor :D
topuklu ayakkabı bacak fiziğini değiştiriyor bu durumda erkeklerin dikkatini çekiyor
Ben sevmiyorum mesela yüksek topuk herkezin çekmez bence
ayagını o şekle sokabilen her canlı saygıyı hakediyor :D
oha bilmiyordum :D ama çok hoşuma gittiği için giyiordum demek özgüvenle alakalı durum muş :D
Ben bunlarla koşabiliyorlar mı, onu merak ediyorum.😊
Kimse için sağlığımdan taviz vermem çok zararlı ancak çok çok özel günde
Bana spor ayakkabı giyenler daha çekici geliyor açıkçası
Evet stiletto takılan bayanlar daha çekici duruyor bu bir gerçek
Düğünden düğüne 😂 valla rahatıma düşkün bir insanım 😄 birini etkilemek istersem zekami önüne sunarım öncelikle😅
evet ya cok dogru. ben topuklu giydigimde kendimi daha havali hissediyorum daha kendime güvenir sekilde yürüyorum nedense
Topuklu ayakkabı güzel de Allah rızası için iri kemikli ablalar giymesin kadının boyu 1.75 10 cm topuklu giyiyor kemikler iri gulyabani gibi dolaşıyor ortalıkta şöyle ince kemikli bebeklerim bol bol giysinler
bir kadını güzelleştiren elbise yüksek topuklu ayakkabı ve hafif makyajdır gerisi hikaye :D bide buna uygun saç tabi bilmiyosa buda onun kezbanlığı
Bir kadını kadın yapıyor. Evet çekici yapıyor. Fiziğini iyiden çok iyiye çıkarıyor. Ben buna hep çok dikkat ettim ve öyle bir doğruya vardım.
giyiyorlar devamlı, ondan sonra sacrum oraya buraya giriyor. omular oynuyor. ondan sonra hastaneleri mesgul et dur
Daha hoş gorunuyor bende begeniyorum seksi oluyor 😆
topuklu giyerim arada ama aşırı yüksek değil karşı cinsi etkilemek icinde değil
Topuklu giyen kadınlar o yüzden erkeklerin dikkatini çekiyor
Severim. Ama ozel zamanlarda tercih ederim. Gunluk kosturmalarda rahatlik favorim
onlarla yurumesi cok zor ama ya 😔😕 en rahati spor ayakkabisi
Topuklu ayakkabı giymeden çıkmam dışarı o derece düşkünüm ve özgüven kattığı doğru
Bir süre sonra hevesi geçiyor ama genelde dediğiniz gibi.
Yürümeyi beceren hemcinslerim giysin lütfen, bazen görüyorum çok gülünç gözüküyor..
Bence evet, alımlı ve seksi görünüyor.
Toplu giyen kendine güvenen kadınlardır çogunlugu. her kadın giyemez bence yürüyüs sekileri degişiyor acemi olanların 😊
Fazla erkeklerin dikkatini cekmesinler bedelini gozyaslariyla oderler.
eger bir kadın uzun bir zaman topuklu ayakkabı giymisse ve evlendigi kisinin fetis oldugunu bilmiyorsa erkek icin direk bosanma sebebi :D
ayak seklini cok fena bozuyor
Yayvan, sönük kalçaları dik gösterdiği için bakıyoruz. Topuksuz nenem gibisiniz.
Benim başkası beğenecek diye kendimi tehlikeye atmak istemem topuklu ayakkabı giyemiyorum
Ben giymiyorum ya rahatlık önemli erkeklerin ne düşündüğü umrumda değil
Topuklu giyince muhtemelen daha alımlı olmuyorumdur
yok be... topuklular in tek amacı kızlar in boyları ni uzatmasi...
155 ten 160 oluyor😂
5 değil en az 10 cm etkisi var ben bizzat denedim 😂
Cok etkisi yok abartılıyor topuklu 170 175 boya yakışır zaten 180 civarı olur 160 giyse168 filan oluyor o da iyi değil
boş ver yaa...
kesinlikle doğru. ne kadar çirkin olsa da yüksek topukla biz erkekleri etkiliyor
bir ayakkabı giyiyor diye biri dikkatimi çekmez öyle
Topuklu ayakkabı giymeyi sevdiğim için giyiyorum ben kimseyi etkilemek için değil. Ama cidden insan daha alımlı oluyor.
Topuklu giymek kalcalari daha da yukari kaldirip her bayani az da olsa zariflestiriyor.
oooo bak sen
Erkekleri bilmem ama ben kendimi daha iyi hissediyorum topuklu giydiğimde
Topuklu ayakkabı vazgeçilmezim. Güveni arttırdığı da aşikar.
ben kısa olduğum ıcın gıymeyı düşünüyorum ozellıkle
bir an ciddi olamazsın diyesim geldi tabiki onlar çekici babetlerimle ben çekici olacak değilim 😂
Eğer kadın ise babet de aynı etkiyi yapar malzeme olayı