Pek çok erkeğin topuklu ayakkabı giyen kadınları daha çekici ve seksi bulduğunu söylemek abartılı bir yorum sayılmaz. Peki erkekler neden topuklu ayakkabıyı bu kadar çekici buluyor?
Erkekler neden kadınlarda topuklu ayakkabı görmek ister?
Erkeklerin en kadın'sı gördüğü canlı dişi bir At'dır.. Gözümüze çok seksi gelir fakat insan olduğumuz için at'a karşı o tür düşünecek halimiz yoktur :) sadece at'ın özelliklerini keşke kendi cinsimizin karşı cinsin'de de olsa diyecek kadar beğeniyoruz Dişi bir At'ın sahip olduğu fizik erkeğe oldukça simetrik gelir ve erkekler simetrik ve kıvrımlı şeyleri oldukça çekici bulurlar. Şimdi bir kadın topuklu ayakkabı giyince ayağında nal olan bir atı anımsatıyor erkeğe, ve topuklu giyinmesiyle birlikte kalçasıda yukarı doğru çıkınca gözünde at'a benzeyen bir insan profili oluşuyor eeee güzellik olarak en beğendiğimiz hayvan at olunca, kendi cinsimizden olan bir karşı cinsimiz o özellikleri taşıyınca inanılmaz çekici geliyor hatta bu yüzden at gibi kadın deriz en çok beğendiğimiz fizik o'dur çünkü. ve Topuklu ayakkabı'da, erkeklerin at'ları sevdiğini bilen bir üst akıl tarafından kadınlara uyarılmış kadınları erkeklerin gözüne at gibi gösterme amaçlı yapılmıştır zaten piyasada kadınlara moda olarak üretilen herşey erkeklerin fantazilerine göre şekillenmemişmidir? Boy uzun göstermeyle falan alakası yok öyle olsa altı dümdüz düz topuk yapılırdı zaten, direkt olarak kadınları at'a benzetmek istenilmiştir kadınlar mağdur'dur onu söyleyim bir kere :D
Kadınsı model olması en önemlisi. Estetik ve şık öncelikle. Kadınlar kıyafetleri ile daha özel olduğu için topuklularda özel modellerden biri. Her kıyafetle şık olması , farklı giyilmesi topuklu ayakkabı ile giyilen aksesuarların detayı , elbise , etek , pantolon altında kadınların dişilğini zerafetini tamamlaması...
Kadını güzel gösterdiği için erkeklerin kimisi kadın topuklu giysin ister. Kimisi de fazla abartı bulduğu, kıskandığı ve topuklu olmadan da kadın zaten çok güzel olduğu için giymesini istemez erkeğin karakterine bağlı.
Birincisi artık dişiliğin sembolü olmuş halde. İkinci olarak popoyu daha güzel gösteriyor.
Benim için fark etmez ama hatta sport ayakkabı veya bot giyen bir kız daha çekici geliyor. Topuklu ayakkabı giyen kadınlar sanki zeki değilmiş gibi geliyor. Genelde sığ tipler oluyorlar zaten.
Çünkü topuklu ayakkabı giyen kadın kendine güvenir özgüvenlidir daima dik yürür topuklarının tıkırtısı bile müzik gibi gelebilir topuklu ayakkabı giyen bayanlar candır ayak fetişisti olarak beğeniyorum hatta ilerde evleneceğim eşim olan kişiye dolap alıp içini ayakkabıyla dolduracağım. :)
Çekici oluyor ve bu benim hiç hoşuma gitmiyor neden? çünki etrafımdaki 100 erkekten 10u bakarsa o on kişiden 1 i kesin off ne gayarım buna falan der içinde buda hoş olmaz yani illa ki bakanlara saldırıcaz normal değil giymeyin ya bu Italyan harıtasına benzeyen ayakkabıyı.
yok ben ıstemem.. ben zekı kadın ısterım! zekasıyla one cıkan.. vucuduyla degıl! ki topuklu ayakkabı kadının omurgasını mahveder zaman ıcınde.. e bunu bılmıyorsa zekada yok, bende:)
Topuklu Ayakkabı giyince kadının kalçaları daha belirgin şekilde belli oluyor arka yine doğru kıvrım oluşuyor. Sanırım bu detaydan dolayı bir çok erkek çekici buluyor.
Valla file corap, stiletto, mini etek denince benim icin hayat durur. Nedenini bilmiyorum seviyorum iste. Ama kadin dedigin zarif ince olmali, tombiş ablalardan hic etkilenmem.
Çekici olan aslında topuklu ayakkabı değil topuklu ayakkabıyı giyen kadın giyince duruş değişir göģusler ve kalça daha ön plana çıkar ve kadın daha seksi daha çekici gelir
En İyi Cevaplar