Her yere topuklu gidilmezde spor tarzlarda var mesela beyaz yuksek kalin tabanli modeller var onlar cok cekici bide kalin tabanli uggler var onlarda cok iyi kışın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
ugg veya aşırı uzun burunlu stilettolar çok çirkin. birde kocaman ayağı olup babet giyenler garip geliyor.
aşırı şatafatlı olmadığı sürece spora ayakkabı gündelik olarak uygun ama spor ayakkabının da çok acayip çeşitleri var geçen gördüm leopar desenli kötü görünüyordu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Erkekler ayakkabıya dikkat mi ediyormuş, hayret ilk defa duyuyorum
Bence de garip ben karşı tarafın ayakkabılarına çok dikkat etmem
topuklu stiletto ya da sandalet topuklu. topuklu cizme oldukca uygun
Ben hep spor ayakkabı takılırım onlarca orijinal ayakkabım var ne diye topuklu giyineyim rahatı varken
kendini dusunuyorsan elbette. seni kim tutar ama topuklu cok Seksi bir ayakkabi
Her yere topuklu gidilmezde spor tarzlarda var mesela beyaz yuksek kalin tabanli modeller var onlar cok cekici bide kalin tabanli uggler var onlarda cok iyi kışın
ugg veya aşırı uzun burunlu stilettolar çok çirkin. birde kocaman ayağı olup babet giyenler garip geliyor.
Babet bende sevmem spor ayakkabı peki
aşırı şatafatlı olmadığı sürece spora ayakkabı gündelik olarak uygun ama spor ayakkabının da çok acayip çeşitleri var geçen gördüm leopar desenli kötü görünüyordu
Çok kötü...
Babet sevmem asla kadinda
Spor ayakkabı?
Zaten gunluk hayatta spor dugunlerde topuklu giymiyormusunuz
Günlük hayattan bahsediyorum zaten
Ayak sagligi onemli bence ben takilmam
mesela hangi erkekler
Bilmem çoğu kişi ilk ayakkabısında bakarım diyor
yoo ben hiç bakmadim ayaklarina ya yüzüne ya ellerine ya poposuna bakmisimdir :D
Ellerine niye bakiyon