Bir erkek olarak söylüyorum nolursunuz güzel narin ve zarif kadınlarımız lütfen ama lütfen kendinizi böyle aşşalıyacak düşürecek basit kılacak şeyler giymeyin bize değil kendinize saygınız varsa bu giyim tarzlarından vazgeçin ve özenmeyen siz bizim için çok özelsiniz ve kıymetlisiniz kendinizi teşhir etmekten vazgeçin 😐
2215 Yorumla- +1 yıl
Pardan kiyafetle sayginin alakasi ne cozemedim ya da asaglanmanin vs sen asil bunu diyerek asagliyosun bence bide bunu beğeniyor Allah askina ya ya da basit kilmak ne yani bunu giydi diye basit kildi kendini igrenc kadin vs mi oluyo noldu yani kendini aynada bakmis begenmis mutlu olmus bu kiyafetin icinde ve gayette poz vermis ben burda bir hata vs goremiyorum asil basitlik ne biliyomusun senin gibi kisiler yuzunden kizlarin kadinlarin kendini saklamasi icinde olan giymek istedigi seyi etraf ne der diye giyememesi asil basitlik eziklik bu bence herkesin kendi dusuncesi var dimi kac yasina gelmis kisiler istedigini giyince basit vs oluyosa herkes basit olsun lutfen
- +1 yıl
Ben nerde kadını aşağıladığını anlamadım o giyimin.
Ayrıca kadın kime neye göre kıymetli? - +1 yıl
- +1 yıl
@Varlam aynen ilerde kisitlanip istedikleri seyleri yapamadiklarinda pisman olucaklar ama gecmis olucak diye korkuyorum resmen onlarin salakligi yuzunden ulkede rahat kalmadi resmen sokakta kiyafetinden dolayi kac kadin dovuluyo eziliyo hayir bide olayin aciklikla ilgisi var saniyolar ona deli oluyorum ulan sokakta yeni dogmus bebegine kadar taciz edenler cirit atiyo su gorusleri savunanlar yuzunden hala kadinlar kapanip gizlendikleri zaman saniyolarki laf atilmiycak
- +1 yıl
Evet üç kişi doğru anladık, 14 kişi yanlış anladı.
Sebebine gelince, sebebi şu. O 14 kişi gerizekalı'. Ondan.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence evet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa çok özel davetlerde bir iki kez giydim ama zor
34 Yorumla- +1 yıl
ay ciddi misin hangi modeldi? nasıldı dolaşırken felan anlatır mısınız biraz
Cevap sahibi+1 yılÇok özgüven gerektiriyor ya, ve hiç takmamalısın frikik vermişim falan umursamamalısın. Kesinlikle sorun oluyor
- +1 yıl
O aman tam benlik diyebilirim :)
Cevap sahibi+1 yılTavsiye ederim, heyecanlı 😉
+1 yılBen giyerim
124 Yorumla- +1 yıl
Benim gibi düşünen birisi
- +1 yıl
Gidip Urfa'nın ortasında ya da abiye elbiseyle sokaklarda dolaşmayacağıma göre sıkmaz,
- +1 yıl
@pocomotoist e yakışacağından eminim 👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
- Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılGiyene helal olsun gadasi
00 Yorumla
+1 yılGiyilir tabi şu önümüzdeki birkaç gün kimse secimden ötürü dikkat etmez ama sonrasinda cinsel istismar
Taciz tecavüz ve buna bağlı linç olaylari gündeme siyaset gibi oturur.
Bizim toplumu aşar bu
Birakin bu tür gösterişvari şeyler avrupaya kaldin. biz türk halkı olarak geçmişimizi izleyelim.
Toplumumuzun buna hazır olduğunu sanmıyorum.50 Yorumla
+1 yılŞuna çıplak gezmek istiyoruz desenize. O bez parçası da olmasa üşütürsünüz mazallah yoksa tamamen çıplak da gezersiniz. Edep yahu!
60 Yorumla
+1 yılHerşey bitti kasıkları dekolte etmek kalmıştı, asla giymem.
40 Yorumla
+1 yılBence giyilmesin. Şu düşünceden dolayı giyilmesin diyebiliyorum. Çünkü çok estetik değil gibi aşırıya kaçıyor bu kadarı tamam sık giyiniliyor güzelde çokta abartmayalim. Bu kadar da avrupayi olmaya lüzum görmüyorum. Tam dekolteye alıştık normalestirdik derken kaşık çıktı lütfen giymeyelim.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖzel davet vb. giyinmeye müsait yerlerde (mesela mezuniyet töreninde giyilemez) giyilebilir bence. Ben çok denemek isteyeceğimi sanmıyorum. Çirkin durduğunu düşünüyorum.
37 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Giyilir tabiki ama tepkileri gozardi edicek biriyseniz cunku insanlarimizin agzi biraz gevsek oldugu icin malesef gerek bakis olsun gerek sozlerini esirgemekten mahrum birakmiyolar
37 Yorumla- +1 yıl
@Mehmetbke tabiki tam olarak ona diyorum bunu giyende ne var pardonda kiyafet giyindi diye hosuna gitti giyindi diye ahlaksiz ya da laf yemesi falan mi gerekiyo acaba isteyen istedigi sekilde giyer isterde ciplak gezer bakmiycak arkadasim donup bakmamayi laf etmemeyi öğrenecek elin gavuru diyolarya o laf atanlar o elin gavuru bile dusunebiliyosa isteyen istedigini giyebilir ben bakamam diyebiliyosa musluman ulkede bunu diyebilicek tabiki de tamam musluman ulke ama donup konusamaz anliyomusun dininemi yonlendirmek istiyo gidicek kibarca uyaricak dinini anlaticak dinindeki güzellikleri anlaticak bunlari soyluycek orda burda gordugu kisilerin arkasindan vs ay bu ne boyle biz müslümanız vs diye soz soylemeye hakki falan yok
- +1 yıl
Madem dini kattın şimdi şu var tabiki dediğinde haklılık payın var yanlız şunu söyliym bir müslüman olarak elin gavuru gibi sizi basit görmüyoruz siz bizim için değerlisiniz ve bizim dinimizde kadın baş üstündedir. Ha birde rica etsem benim görüşümede bakarmısın ne demişim 😐
Yani giyim konusunda herkes yakışanı giymeli ama kaşık dekoltesi artık çok üç nokta ve şahsi görüşüm çirkin bir görüntü ortaya çıkan ki bu kadar da özümüzü kaybetmememiz gerektiğini düşünüyorum..
30 Yorumla
+1 yılLütfen onu da giymeyin, ne olur artık kendi bedeninize bir saygınız olsun da bazı şeyler kapalı kalsın oranız da kapalı kalsın ne olur
105 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Varlam Saçmalık kardeşim, insanın kendi özbenliğine kendi bedenine duyduğu bir saygı olmalı. Kaşık göstermek isteyen göstersin ben sadece bunun doğru olmadığını söylemek istiyorum saygı çerçevesinde düşüncemi söylemek de en doğal hakkım ve sen karşıt düşüncelere saygı duyamayacak kadar sığ ve gericisin
+1 yılModayı modayı bırak hoş değil yani biraz edep olur başkası giyer asla karışmam veya yargılamam ama ben giymem.
20 YorumlaDene sonuçlarını yaz. Hatta şöyle biraz kendi yorumunu kat; Kıyafeti boşver iki yaprak koy önüne arkana öyle gez 😌
50 YorumlaModa & Stil konusunda 359 cevap paylaştı. Giyersin giymesine ama sonra o kasıklarının başına neler gelir bilemem 😄
30 Yorumla
+1 yılGarip olan ne biliyor musun. Garip olan böylesine abes ve insan hayatına gram faydası olmayan bir konunun yüzlerce cevap alması. Acınası bir durum.
41 YorumlaBu ülkede bu düşünce yapısı olduğu sürece giyilemez..
20 YorumlaTürkiye ile ne alâkası var?
Siz zannediyorsunuz heralde Amerika'da sokaklarda böyle geziyor. Yok öyle bir şey. Bunu giyenler hep ünlüler. Bizi ünlülerin de bunlardan kalır yanı yok.20 YorumlaYani bu ulkede pek mumkun degil 😁zaten şikta durmuyorr 😀
20 YorumlaBence iğrenç duruyor ayrıca Türkiye giyeni naparlar bilmiyorum çok komik olurdu 😂😂 Hele ki adanada giyen birisi olursa amcaların tepkisini falan merak ederdim.
22 YorumlaMalum adamlar görseler kalpten giderler. 😂
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnneme kasık dekoltesi modasını gösterdim sen ileride moda diye popona pırasa sokup gezersin dedi. Ne diyebilirim ki mümkün...
60 YorumlaOndan sonra türk erkekleri bakıyor. s. s dersiniz. Bir erkek malzemeyi belli edip böyle dolansa topa tutarsınız :D
42 Yorumla- +1 yıl
Adamsın 😂😂
+1 yılTürkiye de el ayak saç dekoltesi bile ağırken ne kasıgı
20 Yorumladeniyosan dene 10 dk sonra polistesin eee bacım ne var şey amirim kasıklarıma baktı kızım zaten baksın diye giyosun bir özel yeriniz kaldı açmadığınız
30 YorumlaValla ben istesem giyerimde, giydikten sonra ancak 10 adım atabilirim 😂Kapıda 3 abimden biri görür ve odama geri gönderir.
10 Yorumlavalla hoş bir görüntü giyen ünlülerimiz vardır elbet
10 Yorumla
+1 yılolur olur fkrkdldl
20 Yorumla
+1 yılHayır, bizim toplum ahlakımıza aykırı.
125 YorumlaYani kıyafetin karakter ve meşreple alakalı olmadığı yerlerde giyebilirsin. Yoksa tabii saçma sapan yerlerde giyersen ya ellerler ya ırıspı ilan ederler.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 366 cevap paylaştı. Sorulması gereken asıl soru bu değil bence. Bunu giyebilecek hatun var mı? bunu giyince neler olur? giyilmesi uygun mu? soruları sorulmalı öncelikle :D
00 Yorumla
+1 yılGiysen ne olacak ki? Çekici değil. Baksana sağdaki hatun bacak dekoltesi yapsa bacağı çok daha çekici duracakken boş yere çekiciliğini düşürmüş.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayir giymem bu kadark fazl bence cok acik giyinen biriydim. ama bunu asla giymem modayi abartiyorlar bunu masis yapiylrlar yakinda ciblak gezidrecekler
10 YorumlaDamacanaya tecavüz edilen bu ülkede böyle bir dekolteyle var sen halini düşün
20 Yorumla
+1 yılGiyilebilir de bu yerlerde fazla hoş karşılanmaz ama yabancı ülkelerde olabilir
30 YorumlaBen denemeyi isterim diyen herkes denemesin mümkünse. Hele 1.70in altındakiler hiç denemesin. Dekoltenin de bir adabı bir yakışanı var.
11 Yorumla
+1 yılBence henüz hayır yani toplum buna hazır değil. Şort giyen tacize uğruyorsa bunu giyen ve bir davete giden orda Allah korusun tövbe kötü şeyler olur
10 Yorumla
+1 yılÇüş töbeler olsun bir rüzgar esse allah muhafaza kadının özel yerleri görüncek. Asla giymem ıyy
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇıplak gezsin daha iyi sexyliği geçmiş iğrenç gözüküyor
20 Yorumla
+1 yılBen dekolte giyen çok görmüyorum açıkçası. Ayda bir denk geliyorum o da her ay değil. Kasık dekoltesi ise, sanmıyorum.
00 Yorumlatabi siz giyin sonra türk erkekleri abaza dersiniz idam dersiniz hadi bunları geçtim siz bunları giymeğe yüreğiniz yiyor mu
00 Yorumla
+1 yılKapalı giyinen bayanlara bile laf atıldığını cansız mankenlere bile taciz edildiğini düşünürsek Rus ruleti oynamak gibi bişey olur
00 Yorumla
+1 yılÜfff sen giyin bizim türk erkekleri seni parçalasın sonra lan zaten millet abaza ölüyo toptanmı kudurtacaksın
00 Yorumlasonra neden böyle söylüyorlar demiyeceksen giyebilirisn.
10 Yorumla
+1 yılZannetmem oscar tarzı olaylar zor topa tutarlar adamı malum abazası bol ülkenin.
10 Yorumla
+1 yılyerine göre değişir. İzmir de rahat rahat giyersin kimse de. küz gibi bakmaz
10 Yorumla
+1 yılTabiki giyilir özel davetlerde özel gecelerde faln artık ülkemizde böyle şeyler abes görülmez diye düşünüyorum ya da fazlamı iyimserim :)))
00 YorumlaBu dekolte için uzun bacaklara sahip olmak lazım, manken fizikliysen giyebilirsin yakışır, uzun bacaklarda güzel duruyor
00 YorumlaEn zarif duran sırt dekoltesi, bu hoş değil, çıplak gitsinler daha iyi 😕
10 Yorumla
+1 yılAbazaların dikkatini üstüne çekmek istiyorsan, giyebilirsin tabii ki.
10 Yorumlaben estetik bulmuyorum durusunu saygı duyuyorum sana ama bu ülkede biraz zor ya giymen :)
10 Yorumla
+1 yılDaha göğüs dekoltesine alışamadık
Kasık mümkün değil00 Yorumla
+1 yılBenim canım minnet de gitmezler Yaw daha sorta bile alisamamis ülke 😂😂
00 YorumlaGiyilir ama çok dikkat çeker. Abazanligin kol gezdiği bir ortamda cesaret ister.
00 YorumlaBize durust ol sana durust olim.. Sence giyilmeli mi?
07 Yorumla- +1 yıl
kişi istiyosa giyer. bu da kimseyi alakadar etmez.
- +1 yıl
@FearlessSoldier cok dogru, ama bunu anlayamayan gericiler var.
Hiç sanmıyorum düşünmeyin mümkünse lütfen bugün bu konu beni gerçekten çok üzdü.
00 Yorumla
+1 yılKendall bu resimde abasına çok benzemiş. g. tü benzemesin😂
00 Yorumlagiyilebilir, bebeğiniz ile mutlu bir hayat dilerim efenim.
00 Yorumla
+1 yılGiydiğin yere bağlı. Tutupta Elazığ halk pazarına gidersen, yırmacı ensene kadar çıkarırlar.
11 YorumlaModa & Stil konusunda 671 cevap paylaştı. Dekolteyi giyebilcek bayan uzun ve fit ve olmali sila ve serenay sarikaya
10 Yorumla
+1 yılUygun bir davet olursa neden olmasin giyerim
60 YorumlaBelli bölgelere giderse kıyafetin amacına ulaşır :-)
00 YorumlaCok zor. Tatil beldelerinde, plaj cevresinde falan giyilir anca.
00 Yorumla
+1 yılGiyilebilir.
İsteyen istediğini giyer.
Hür ve özgürdür20 Yorumla- Devamını Gör (206)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar