Gizli Üye(18-24)+1 yılKesinlikle yürek ister. Yaşadığım bir durumdan bahsetmek istiyorum. Ben muhafazakar bir ailede büyüdüm. Bir gün heves ettim, ilk defa dışarı elbiseyle çıkmaya kararı verdim. Kırmızı, hiçbir dekoltesi olmayan, kısa kollu, dizimin altında biten bir elbise. O gün eve gidene kadar o kadar laf yedim, kendimi o kadar kötü hissettim ki... Yer yarılsa da içine girsem dedim. Eve geldiğim gibi o elbiseyi ve aldığım diğer tüm elbiseleri rafa kaldırdım ve hiç giymedim, giyemiyorum. Ben sırf elbisenin renginden bu kadar laf yerken kaldı ki soruya koyduğun görseli giymek mümkün değil bu ülkede. Evet giyebilirsin ama sonucuna katlanmak zorundasın. Belki sadece laf yersin belki tecavüz edilirsin belki ölürsün..
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tabiki yürek ister :d Kediden, köpekten etkilenen bir toplumda nasıl açık giyinebilirsin ki :) Azınlık olsa da bazı erkeklerimiz koruyucu davranıyor, rahatsız etmiyor vesaire onlara aynı muameleyi yapacak kadar nankör bir insan değilim. Fakat herkesin kafa yapısı aynı değil. Bütün vücudunu kapatan tesettürlü kadınlarımız tecavüz edilirken, koluna bacağına salyalarını akıtarak bakan hayvanlar olmayacak mı sanıyorsun :)
30 Yorumla
Selam,
Türkiye de değil de hangi şehirde olduğuna bağlı. Mesela yazlık il ve beldelerde insanlar hem açık giyiniyor ve haliyle bu normal karşılanıyor.
Ama Batıya gittikçe evet yürek ister.
Mallum açık giyinince tecavüz tacize uğrayınca tahrik ettiğimiz için suçlu sayılıyoruz.30 Yorumla
Yaz akşamları gördüğüm tarzlarda bir kombin. Cesaret ister mi bence evet ister ama giyinenleri görebiliyorum. Yeni nesil bu konuda daha özgüvenli. Yakıştırıldığı ve yerinde giyinildiği sürece şıklık katacaktır. Benim tavsiyem daha plaj deniz kenarında tatilde kombinlendiğinde hoş duracaktır.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
Herkes istediği gibi giyinebilir kimse kimseye karışamaz , ama Avrupa’ya özenmeyelim , Avrupa’ya özene özene bu hale geldik.
Açık giyinebilir bir kız kimse karışamaz.
Ama bence bu ülkede galiba giyilmez, çok pis sapık insanlar var , kötü şeyler yaşatıyorlar laf atıyorlar o yüzden son zamanlarda yaşananlarında göz önüne alırsak dikkatli giyinmekte fayda var.32 Yorumla- +1 yıl
Açık giyinmek zaten Avrupa'ya ozenmek demek 🤣🤣
+1 yılKeşke bu tarz soruları ve bakireliği tartışmıyor olsaydık.
Eminim ülke daha güzel halde olurdu.
Bırakın isteyen istediğini giysin ya. Hem kendi sevgilisine giydirmeyip hem de giyenlerle aldatan şerefsizler yüzünden iyice bağnaz olduk.84 Yorumla- +1 yıl
Bakır bir adam neden bakire olmayana baksın 😀
- +1 yıl
@JAPANMOTORS O da onun problemi kardeşim.
- +1 yıl
Nasıl yani kardeş 😀
- +1 yıl
@JAPANMOTORS Bırak da bakan kişi düşünsün diyorum. Herkesin kendi hayatı, kendi kararları.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo burda (alanya) tangayla dolaşıyor turistler. Bikiniyle sokakta yürüyor çoğu. Türk insanını hayvanlaştıran tek şey meb verdiği sözde eğitim saçmalıkları.Çocuklara ves vese verir gibi dayatıyor öküzmüş gibi bir sınıfa 60 çocuğu koyup ves vese verince erkek de kız da öküz oluyor. Ne cinselliği biliyor ne karşılıklı saygıyı ne vatandaşlığı vergiyi biliyor.Öle saman gibi yetiştiriliyor çocuklar.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYurt dışından biriyle konuştum burda da kadınlara laf atanlar oluyor demişti ama kimse ciddiye almıyormuş havlasin dursun diyorlar yani ama bizim Türk kızları laf atan olunca kendini ön plana atmak için mi artık bilemiyorum ama ortalığı ayağa kaldırıyor
211 Yorumla- +1 yıl
ordaki adalet sistemiyle burdaki farklı olduğu için olabilir keşke laf atmayla kalsa sende geri kesimdensin demek ki
Cevap sahibi+1 yılHayır gerçekten bizim toplum bir şeyleri o kadar abartıyor ki tecavüz vs bunlari yapanlara lafım yok ben sadece laf atma üstünden gittim sen bu soruyu tecavüz icin mi sordun da hemen onu vurguluyorsun?
Cevap sahibi+1 yılAyrica laf atmayla kalmıyorsa birisi devletimiz var adalete de güvenmiyorsan git derdini bastakilere anlat burda boş yapmak çok gereksiz bence.
- +1 yıl
adalet mi var 🤣🤣🤣 göstereyim ben sana adaleti tecavüze uğrayıp ceza almayan bir çok kişi var uzaklaştırma kararı alıp öldürülen binlerce kadın var HANİ ADALET NERDE O ZAMAN
- +1 yıl
madem laf atmayla kalıyor neden ülkede bu kadar cinayet tecavüz var
Cevap sahibi+1 yılKim dedi laf atmayla kalıyor anlamak istedigin yerden anladin bunlar ülkenin genel sorunu onu biliyorum ilk yorumuma sende geri kesimdensin demen seni insan olarak turkiyenin en güzel kesiminden olduğunu gösterdi zaten daha fazla konuşma
- +1 yıl
her neyse anlıycağın yok zaten
Cevap sahibi+1 yılUlan saçmalık , senin dediklerine ben de katılıyorum tecavüz olaylarına kadına şiddete laf atma konusunda biraz abartıyor olabilirler diyorum bak mesela senin gibi nasil da abartıp tecavüz cinayet olaylarına çektin konuyu hey allahim ya bizim milletimiz niye böyle
- +1 yıl
bu yüzden laf atanlara karşı hasassız zaten onu diyorum napacağı belli mi bunların
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yıl5 kişi dis like atmış
+1 yılNe kadar paran olduğuna bağlı.
Fakir ameleler sınıfındaysan giyemezsin.
Paran varsa istediğin gibi giyinebilirsin ama 👍30 YorumlaModa & Stil konusunda 396 cevap paylaştı. Bir boxer turu atayim bakalim, tepkileri ne olacak 🤔
10 Yorumla
+1 yılYani aslında yürek istememeli ama bazı bölgelerin toplumları ve gerizekalılığı seni hayatından edebilir yerine göre değişir üzgünüm ama bu böyle keşke bu kadına saygıdan daha derin bi problem insana saygıdan geçiyor insana saygısı olmayan toplumların cinsiyete saygısı olmasını bekleyemeyiz
10 Yorumla
+1 yılister tabi ister şort giydi diye t e c a v ü z eden ve haklı bulunan çok insan var tahrik indirimi kravat indirimi o indirimi bu indirimi derken salıyolar bigün başımıza gelmiceni bilemeyiz ister yürek yemek gerek arkan sağlam değilse
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnsanların sınırlarını aşma hadlerine vereceğin tepkiyle de alakalı... Birkaç ay denizlide yaşadım şort giymiştim kırmızı ışıkta arabalı bir grup laf atmıştı ben bunu tehdit sayarım, aynalarını kırmıştım. Bu insanlar hak hukuk bilmezler. Yani senin çıplak bedenden tahrik olmayıp seçici bir insan olman karşındakinin sana göre kriteri olmayan biri olabileceğini değiştirmiyor. 18 yaşındayım hala bedenimle ilgili soru işaretlerim var. Hatta insan olmakla alakalı. Sen kendi fikrinle yaşarken başkası saldırgan eylemlerle yaşıyor olabiliyor yani. Kimi insanların önce akıllarını başlarına alıp kriter sahibi olmaları gerekiyor. Yani cesaret işi olmasa da riskli bir durum. Kimi insanlar hadlerini bilmiyorlar
00 Yorumla
+1 yılburada çıkamazsın mesela, benim yaşadığım yerde. dindoşlar gelip seninle giyinmen için konuşabilir bile
10 Yorumla
+1 yılŞehirden şehirde değişir her ülke için böyle tek türkiyede değil. Batı kısımları normal karşılar ama doğuda tip tip bakarlar cins cins. Hatta gece karanlıksa sokak boş falansa türlü türlü ahlaksızlıklar bile yaparlar
20 Yorumla
+1 yılYoo Ege bölgesinin çoğu böyle giyiniyor. Sorun olmaz bence hatta bana açık giyinmemi söyleyenler olmuştu
46 Yorumla- +1 yıl
Daha çok kapalı giyinenlere şaşırıyorlar Egede. Bölgeye göre değişir.
- +1 yıl
Sen nasil. giyindin
- +1 yıl
annemde sürekli kapalı giyinmeme kızıyo elimden gelse yazın bile hep uzun giyinirim de mâlum hava aşırı sıcak🤣
- +1 yıl
@SosyoPsikopat Bana da açık giyin diyen akrabalarım var. Ama ben şort ve göbeği açık kıyafetlerle rahat edemiyorum yapım bu.
- +1 yıl
ayn
- +1 yıl
Nerde yasiyosun ki
+1 yılBurda çıkıyorlae ama ben bile hoş karşışamıyorum çünkü çok rahatız hissettiriyo... cidden çok rahatsız böyle üstler nasıl giyiliyor... keşke bende rahat bulup giyebilsem. İnşAllah rahat rahat giyebileceğim günler gelir
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılYaşadığın yere göre değişir İzmir Antalya Mersin vs buralarda sorun olmaz mesala
50 Yorumla Super miniyi giyip memelere özgurluk diyecek olanlar bakmasinlar diyor... lan ruh hastalari ! Acik ve iddiali elbiseler dikkatleri ve bakislari uzerine cekmek icin var... rahatlik isteyen pijamayla dolasir zaten.. 😃
012 Yorumla- +1 yıl
BAŞKASININ ÖZGÜRLÜĞÜNÜN BAŞLADIĞI YERDE SENİN ÖZGÜRLÜĞÜN BİTER
Bir insanın istediğini giymesimi özgürlük
Bir insanın sırf açık giyindi diye gözleriyle taciz etmesimi - +1 yıl
@Yalanadoydum anlatmak istedigimi a layabildinmi? Zaten acik ve iddali elbiselwr tum dikkatleri bakislari uzerine cekip ilgi odagi olmak icin giyilir! Daracik taytta sexy görunmek icin spor salonunda squatlar yapilir popo gögus operasyonlari bunun icin vardir hani... kadinlar acik sexy ve iddali elbiswyi zaten bana naksinlar beni arzulasinlar bana dipleri dussun gözleri kamassin herkesin diye giyiyor 😒
- +1 yıl
Ben kısa etek sevdiğim icin giyiyorum ayrıca yakıştırdığım için crop giyiyorum çünkü hosuma gidiyor ayrıca kızlar sizin icin değil kızlar için süsleniyor
- +1 yıl
- +1 yıl
genelleme yapmayın her eçık giyinen için biz kendimiz için giiniyoruz
- +1 yıl
@dertkralicesi Kesinlikle bu salklarda kendilere süsleniyoz sanıyor bilmiyorlarkı hemcinslerimiz bizi kıskansın kendi yansımamıza bakıp gururla durarlım diye giyiniyoruz
- +1 yıl
@Yalanadoydum hemcinsin seni "ne kadar guzel olmus butun ilgi onda! Herkes ona meylediyor beni gören yok lanet olsun!" Diye kiskaniyor gerizekali... gercegi söyleyebilecek cesareti olan her kizin bildigi bi gercwgi kivirma konusun son derece yeteneksizsin! Senin biseyi sevdigin icin yapman asil amacini yok etmez bunlar bunun icin var! Söylediklerimin cogu kendi fikrim dwgil sordugum sorular karsisinda kizlardan alinmis cevaplardan devsirme bunuda bil! Hemcinsinden utan cok zoruna gidiyorsa!
- +1 yıl
Ne kadar bilimsel konuştuğun kullandığın canım kelimesinden belli
- +1 yıl
İyi olduğumu idda ettiğimi hatırlamıyorum bu arda yeni fark ettim canım degil *canım olucaktı
- +1 yıl
Ben niye canım yazınca düzeltmeye alıyor
- +1 yıl
🙄🙄 G. e. R. i. Z. E. K A. L. I
Aksine oldukça cesaretli bir kadınmış diyenler dısı uf yavru gibi ithamlarda bulunanların kardeslerini annelerini merak ediyorum.
Ayrıca oldukca cesaretli bir hanım efendisiniz 💜10 Yorumla
+1 yılasla değil fiziğine güvenen iyi duracağını düşündüğü her elbiseyi giyer kadın çok ta yakışır bi salın kadınlarımızı artık ne isterlerse yapsınlar yaftalamaktan vazgeçin
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye'nin her yerinde değil ama bazı yerlerinde Evet
10 Yorumla Batı uç kesimlerde giyilmesinde sıkıntı olmaz, ya da belli bölgelerde belirli ilçelerde sıkıntı olmaz.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYürekten çok akıl ister bu fotoğrafta ki giyinmekse bilemedim tatil beldesinde neyse de saçma yani herkes istediği gibi yaşasın
20 Yorumla
+1 yılAçık giyinmek denmez ona, dekolteli giyinmek denir. Dekokteli giyinmek de seksi giyinmek anlamındadır. Hangi ülkede seksi giyinirsen giyin eğer etrafında erkek varsa yanaşacaktır.
01 Yorumla- +1 yıl
Yani buradan sonuç olarak ne çıkarıyorsun
+1 yılOnu geç, "ben Müslüman değilim" dedin mi tepene biniyorlar artık
40 Yorumla
+1 yılBulunduğun şehirde bulunduğun semtten semte değişir bu
30 YorumlaTürkiye'ye geldiğimde açık giyinmiyorum aç hayvan moduna giriyorlar çünkü
34 Yorumla- +1 yıl
Kullanıp atmak için yoksa evlenmek için değildir onlar 😀
- +1 yıl
@JAPANMOTORS Aç hayvan dedim zaten fark ettiysen. Türk erkeklerinin bir kısmı kadına senin tabirin gibi eşya muamelesi gösterdiği için yabancıyla sevişir, yabancıyla evlenirim.
- +1 yıl
Yok ben olanı söyledim açık saçık kadınlara erkeklerin bakış açısı malesef böyle 😀
- +1 yıl
@JAPANMOTORS Evet, o yüzden türkiyede böyle giyinmiyorum zati gerek yok
Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence bu ülkede özellikle kadın olarak yaşamak genel anlamda yürek ister
30 Yorumlasemtinden semtine değişir. geçen suadiyede oldukça transparan bi pantalonun içine siyah tanga giymiş bi hatun gördüm. gayet sallaya sallaya yürüyordu :))
00 YorumlaYok istemez yürek ya sadece 598459 tane psikolojik ve sözlü hatta fiziksel tacize maruz kalacaksın çok değil herkes üstesinden gelebilir.
10 Yorumla
+1 yılGel Antalya ya herkes bu resimdeki kız gibi giyiniyor Ağustos ayında çık konyaaltında dolaş bikinili bile markete gidip gelen var 😂😎
115 Yorumla- +1 yıl
oha
- +1 yıl
@SosyoPsikopat gerçekten öyle. Yolun düşerse bu tarafa Ağustos ve Temmuz ayında git bi konyaaltında markete vs gir şortlu üstü çıplak erkek ile bikinili kadın görürsen hiç şaşırma bazen küçük avm perde bile oluyor
- +1 yıl
😳
- +1 yıl
evet öyle, Alanya'da yıllarca kaldım doğru. En gıcık olduğum şey de turistlerin ıslak mayoyla halk otobüslerine binebilmesi.. Biz yaptık mı indiriyorlar ama
- +1 yıl
yuh ama yani
- +1 yıl
@XSirenHeaDX çok şükür arabamı kullanıyom hacı zaten burda otobüs fiyatları uçtu bi bilet 3.65 çekiyor.
- +1 yıl
nerede Antalya mı? ben son 5-6 yıldır Güzeloba'dayım.. valla hiiç bir yere gitmiyorum 😅bilmiyorum otobüs fiyatlarını😅
- +1 yıl
@XSirenHeaDX zaten gidemeyozki yasaklardan bi yere 😄😂
- +1 yıl
@SosyoPsikopat Boşuna Alanya'ya grnç turist gelmiyor, bildiğin seks turizmi.. öyle bakarsan iğrenç bir yer
- +1 yıl
Allah'tan evhamlı bir erkeğim😅
- +1 yıl
zorlanıyorum yani yassahlardan😂
- +1 yıl
@XSirenHeaDX valla hacı seks turizmi demişken yani ortam onu gerektiriyo aslında turizm denmez alan dazı berme razı buraya gelen rusların çoğu o iş için geliyor, bende çok takıldım ruslarla, ve onlardaki sıcak kanlılık samimiyet ilgi ve alaka hiçbir Türk kızında yok bilmiyom hiç takıldınmı ama gerçekten yüz güzelliğini bi tarafa bırak ilgileri sıcakkanlılıkları samimiyetleri gerçekten çok yüreği okşayacak cinsten, şayet evlenecek olsam ki evlenmicem 😄 türk kızıyla hayatta evlenmem ruslarla takıldıktan sonra 😄😎😂
- +1 yıl
valla 15 yıl acenta rehberiliği yaptım. 3 dil var 7/24 çalıştım vaktim olmadı öyle şeylere ama rus rehber tanıdıklarım var, ilgililer evet bayağı. Ama bu fiki fiki anlamına da gelmesin. bir ara resepsiyonda çalıştım ana kız gelmişler Türk, ruslarla başa baş gittiler eğer o konudan bahsedeceksek. Tatile gidrn yapıyor. Zira Rusya'daki erkek sayısı hayli az o da var 😅
- +1 yıl
@XSirenHeaDX öyle tabi hacı türklerdende kazanı kaynayan var, ama bizim işte Türk kadınlarında muamele olayı yok yani karşıdakini nasıl memnun ederim karşımdaki nelerden hoşlanır gibi düşünceli ve ilgili haraket etmezler bu yüzden aldatmada boşanmaya eksik olmaz hiçbirzaman. 😎 Rusyada erkek sayısının azlığından ziyade oranın erkekleri kadına değer vermiyor ilgi ve alaka göstermiyor böyle birşeyde var. 😎
- +1 yıl
aynen, az geniş bir konu 😅
ben gereksiz bulanlardanım. kadınlar kendini afişe ediyolar gereksiz ortamlarda gereksiz kıyafetler giyerek. zengin koca avına çıkanlar falan...
10 Yorumla
+1 yılYerine ve zamanına göre her şeyi giyseriniz kardeşim siz sanıyor musunuz ki Amerika'da her yerde millet şortla gezebiliyor
10 Yorumla
+1 yılşehirden şehre o şehrin muhitinden muhitine fark eden bir durum bu
aslında bir çok ülke için öyle :)10 YorumlaBiz kadın cinayetleri haberlerini normallestirdigimiz sürece, yürek ister..
20 Yorumla
+1 yılülke abaza dolu normal yani xd hem her yerini açmaya ne gerek var
27 Yorumla- +1 yıl
Sensin abaza
- +1 yıl
Doğru söze ne denir, abazasınız tabi görmemişler sizi dışarıda öküzün tirene baktığı gibi bakarsınız mön mön.
- +1 yıl
@NataliaPortman sizin seviyeniz bu kadar işte.
- +1 yıl
Gerçekler maalesef
- +1 yıl
Türkiye de biraz açık giyinene or... mualemesi yapılıyor.
- +1 yıl
sen niye alındın ki sapık mısın
- +1 yıl
topunuz aynısınız lan
Ac da cik bi gorelim yurek mi istiyor dalak mi bobrek mi 😀
27 Yorumla- +1 yıl
Izmirde sorun olmuyodur bence
- +1 yıl
@kardanadam28 izmiri bilmiyorum ama sivasa gelmeyi deneyebilir 😀😀
- +1 yıl
Sen süvasta misin :))
- +1 yıl
@kardanadam28 evet. Ve boyle giyinen birini gorsem ben bile laf atarim😂
- +1 yıl
Kadiinin dusmani yine kadin yani :D
- +1 yıl
@kardanadam28 dusman degil de ovgu maksatli. 😀😀
- +1 yıl
Sen nasim giyiniyosun aceba :)
- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılTürkiye’nin hangi şehrinde yaşadığına bağlı sanırım
20 Yorumla
+1 yılAyol burada bikini giyip gezen var kimse bişi demiyor. Alıştı artık çoğu yer, özellikle öğrenci bölgeleri
01 Yorumla- +1 yıl
Nere ora
Gizli Üye(25-29)+1 yılAntalya da yaşıyorum batının ana şehri giyemiyorum giyince başıma gelmeyen kalmıyor hala Avrupa’laşamadık
36 Yorumla- +1 yıl
Hehe Avrupa'yı geçti yeni nesil kadınlar 😀
Cevap sahibi+1 yılKadınlar geçti de erkekler bi türlü geçemedi maalesef
- +1 yıl
Neden geçsin neden bu kadar genişliği ozeniyo siz kadınlar. 😀
- +1 yıl
sen niye bu kadar sataşıyorsun lan isteyen istediğini giyer sana mı kaldı
- +1 yıl
giyinmekle genişlik olmuyo ayrıca ben öyle giyinmiyorum ön yargılı yaratık
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat bebeğim boşversene cahille laf dalışına girilmez kendini yorma
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstanbul beşiktaşta yaşıyorum asla rahat edemiyorum. illa taciz eden oluyo lafla değmez giymem artık şort mini falan. anca yazlık yerde.
318 Yorumla- +1 yıl
Bende yedim 10 sene Beşiktaş da oturdum ne tciz oldu ne birşey herkes açık saçık rahat
Cevap sahibi+1 yıl@JAPANMOTORS sen kadın değilsin nerden bilecen bi sürü kişi laf atıyo
- +1 yıl
Yok ben öyle birşey görmedim kız arkadaşlarım da var Beşiktaş da 😀
Cevap sahibi+1 yıl@JAPANMOTORS hadi be ordan söylemiyoruz çünkü. şort giydiğim zaman en az 10 kez laf yiyorum yemin ederim. hatta daha fazla.
Cevap sahibi+1 yıl@JAPANMOTORS sor bakalım şort giyince kız arkadaşlarına laf atan garip sesler çıkaran oluyo muymuş olmuyo muymuş. asla hiçbi erkek arkadaşıma söylemedim bunu sizin adınıza utandığım için
- +1 yıl
70 lik dedeler laf attıysa bilemem ben görmedim kardeşim 😀
- +1 yıl
Osmanbey nişantaşında şortla alışverişe gittim yasaktan önce. bi sürü lafla taciz eden oldu aşırı rahatsız oldum. yok bu şehirde asla şort giyilmez bu kadar yobaz, suriyeli, arap varken. ben de ancak yazlıkta giyerim valla. Erkek olarak sen bilemezsin tabi çünkü erkek arkadaşlarımızla anlatmıyoruz böyle şeyleri günlük yaşamımızın bi parçası oldu çünkü maalesef
Cevap sahibi+1 yıl@JAPANMOTORS hayır gençler asılıyo genelde
Cevap sahibi+1 yıl@nurr_988 aynen bi b*k bildiği yok konuşuyo
- +1 yıl
g*tünden uydurma ya sanki kızsında bilcen
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat aynen ne taciz oldu ne bi şey herkes rahat diyo sanki kadın kendisi biliyo gibi konuşuyo hahahah
- +1 yıl
bende şişlide oturuyorum nişantası beşiktaş 1 km uzağımda ama bende rastlamadım
tanışmak ıcın masasına gıden ya da sahılde yanına gıdıp konusmaya calısanlar gordum ama ole yoldan geçene laf atanlara hıc denk gelmedım
Cevap sahibi+1 yıl@HedefimizPara siz denk gelmediniz diye olmuyo mu saçmalamayın
- +1 yıl
Ben gözüm gibi bilirim oraları sabahlara kadar da gezdim sokaklarda zaman zaman hiç görmedim diyom haddini iddia ediyon 😀
- +1 yıl
sen görmüyorsun diye yok olmuyor
Cevap sahibi+1 yıl@JAPANMOTORS lan kartal heykelinin orda g*tüme şaplak atıp kaçtılar a mq sen neden bahsediyosun sen görmüyosun biz sesimizi çıkarmıyoruz diye olmuyo mu sanıyosunuz? olmuyosa neden dünyanın en çok taciz tecavüz olan ülkelerindeniz? neyi kanıtlamaya çalışıyosun? bar zo ya
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat hala yok olmuyo diyo inatla tam bir m*l ciddiye almamak lazım
- +1 yıl
ayn
+1 yılİstediğimi giyiyorum. Dönüp bakanada ne bakiyon abicim ilk defa mı karı görüyorsun diyorum. Net
10 Yorumla
+1 yılaçık giyiniyorum ama insanların bakışından rahatsız oluyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Hangi sehir
- +1 yıl
Şehirle alakası yok ülkenin zihniyeti sorunlu bu arada İstanbul kadıköy
- +1 yıl
Izmır biraz daha iyi ama bu konuda sanki
- +1 yıl
Bunun şehire değil insanlıkla ilgili olduğunu düşünüyorum
İsteyen giyer tabi yaşadıgı yer yobaz çomar dolu olamayacak😎
10 Yorumla
+1 yılYani benim şu profil fotoğrafımla bile göz tacizine uğradım sürekli. Açık giyinmeyi sen düşün artık.
10 Yorumla
+1 yılbence sizdeki bu açık giyme hastalığı nedir onu bir sorun ve mümkünse cevabınıda siz verin.
11 Yorumla- +1 yıl
bence kızların birbirini kıskandırma çabası 🙄
hayır giyinende var soyunanda hatta şova dönüştürende var para kazananda
10 Yorumla
+1 yılAçık giyinmenin + bir avantajı yok. Sadece abazaları daha fazla abazalaştırırsınız o kadar
10 Yorumla
+1 yılŞehire göre değişebiliyor giyen çok var. Çıkarım tabi ki.
10 YorumlaGiyen giyiyor bu duruma yürek mi ister diye sormanı saçma buluyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılevet yürek ister sokakta gezerken iğrenç 'abaza' diye erkeklerin bakışlarının üstünde olması iğrenç bir şey,üstelik taciz edilmeyeceğinin garantisi bile bu ülkede!
00 Yorumla
+1 yılBenim gibi süt kızlar varken kimse senin gibi kara ve sarkık memeliye bakmaz merak etme😋
00 YorumlaÇıkmak ayrı mesele, gerekliliği tartışılır. Aldığın riske değer mi? Ne sebeple? Gerek var mı? sorularını tartıp karar verilmesi gerekir.
10 Yorumla
+1 yılResimdeki sensen ve bu tarz cıkarsan..
Seni nasıl elde ederim diye düşünmeye başlarlar.00 Yorumla
+1 yılBen kapri short ustsuz cikabiliyorum. Cikabilirsiniz.
00 YorumlaHerkesin kendi tercihi benim kitabıma ve bana uymaz orası ayrı giyenede bişi demeye hakkım yok kimsenin yok. Herkes evinin önünü temizlesin
00 YorumlaHayır çıkmam bir defa çıktım gelince peşime takıldılar
00 Yorumla
+1 yılcok gördüm giyeni baktımda kimsenin bisey dedigi yok ama özel ramzan günlerinde yapmasınlar yeter
00 Yorumla
+1 yılNeden bu kadar açık giyineceksin ki özgürlük mü bu 😄
04 Yorumla- +1 yıl
İstek arzu bizim tarzımız
- +1 yıl
Giyin o halde
- +1 yıl
Far görmüş tavsana dönmeseniz etiği o boyda giyiyorum zaten üstüde giyerim
- +1 yıl
Öyle bir derdim yok bana ne istersen aç gez
+1 yılgece 2.00 da tekinsiz bir mahalleden geçmek ve otobüste tekmelenmek dışında sorun değil
00 YorumlaMuhite göre değişir. Tatil bölgelerinde çok rahat dolaşırım.
01 Yorumla- +1 yıl
Nasil yani
+1 yılDünyanın her yerinde gündüz vakti böyle giyinmek cesaret ister. Ama fotodaki kimse yakışmış 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyo herkes rahatça giyinebiliyor ama erkekler bön bön bakıyorlar
20 Yorumla- Devamını Gör (131)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat