AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
Yok ben giyinirim kimsede bir şey diyemez
Ama sen kanadadasin 😊
Çok bakan var ve bu çok rahatsız edici, ama yine de başkalarına göre hayatımı yaşayamam. Ne giydiğim kimseyi ilgilendirmez o yüzden devam:)
Heryeri açmaya meraklıyım diyon yani 😀
Sanane? Açarsam ben açıyorum sana ne? Burası arabistan değil, burası TÜRKİYE ve her birey özgürdür ben nasıl istediğim gibi giyinebilirsem sen de istediğin gibi giyinebilirsin eğer rahatsızsan da arabistana gidebilirsin!
Burası Türkiye Cumhuriyeti Heryer camii kubbe Arabistanda da aynı şekilde belliki bilgin yok Türkiye çoğunluk Müslüman
Olabilir türkiyenin çoğu müslüman olabilir peki bu benim yaşamamı mı etkileyecek? HAYIR! Sırf çoğunluk müslüman diye sizin zevkinize göre kendimi kısıtlayamam yallah Arabistan’a
Yürek falan istemez. Kendi bedenim ne istersem onu giyerim, kimse de sesini çıkaramaz. Unutmayın insanların hak ve özgürlüklerini kısıtlmadığınız sürece istediğinizi yapabilirsiniz.
semt semt değişir
Üsküdar da neler var aklım çıkıyo
Türkiye de bu zamanda açık saçıkların sayısı hayli fazla sen eski nesilde kaldın herhalde
Yürek değil büyük yrk ister.
Yaşadığın yere göre değişir bence. Oranın insanı alıştıysa sıkıntı yok
Vallahi sırf bunu yapmak için Ukrayna'ya gideceğim. Abim gitti çok medeni bir yer diyor, sende gel diyor.
Eksi atan kişi Yurt dışına gidemeyen kişi :D
Eksi atan kişi beğenmeyen kişi
@Sarıkerem Eksi atan kişiler Orta Doğuda insanları kırbaçlayan sistemin zihniyetinde ki kişilerdir ofmcveığ
Türkiye'de çok zor hele ki bu devirde imkansız gibi 😎👍
Yürek istemez de açılıp kendini sergilemeye gerek var mı tartışılır
Pick me
Yooo neden istesin bugün ekmeğe göğüs dekoltesiyle seksi gidip gelen gördüm gayet normal
Aynen açıklığı medenilik yaptınız bide üstüne açık giyiniyorum yürekliyim vb algılarını da alın üstünüze tam olsun.
Giyemez miyiz?
@Anyadres giyiyorsunuz işte giyemezsiniz diye bir şey mi var? eksileyenler de herhalde sokakta popona kadar şortu çekenler ben milletin poponu görmek zorunda mıyım?
g* tüne kadar popo diye düzeltmiş site
Görmek istemiyorsan arabistana git biz senin gözlerine göre yaşayamayız
@Anyadres arabistana niye gideyim sen avrupana git burası benim ülkem bende penisimin ucunu gösterip dekolte diye gezeyim ortalıkta bakalım hoşunuza gidiyor mu?
Bak görüyor musun? Ben sana arabistana git diyorum hoşuna gitmiyor, Sen bana avrupaya git diyorsun hoşuma gitmiyor. İkimizde türküz ikimizde türkiyede kalmak zorundayız o yüzden rica ediyorum giyimimize karışmayın
@Anyadres giyiminize karışabilen mi var ki çık bi dışarı bak yüzlerce açık giyinen kız var kimse bir şey diyor mu? ben sizin gibi giyinsem sapık diye döverler bu arada Arabistana gitmek hiç zoruma da gitmedi istersem giderim.
Bulunduğu konuma bağlı gönül isterdi ki her yerde her kadın rahat olsun ama maalesef ülkenin durumu ortada
Hayır bence alakası yok giy çık yoksa bu ülke ilerlemezz
Soyunarak mı ilerler bir ülke 😀🤣🤣🤣
Baban bakıyorsa bilemem ben gevşk tipleri sevmem.
Rahmetli bir insanın arkasından böyle konuşamazsın. Eğer zekan benimle tartışmaya yetmiyorsa başka değerleri buraya katamazsın
Köyde eşofman giyiyorum dayılar g*tüme bakıyor ne diyorsun sen ne açık giyinmesi :d
Hahaha dayılar kudurmuş :D
@melahatablacom G*t de sağlam hak veriyorum
O zaman yavrum hepsi senin mi? nfwcfjşfc
Gerçi artık erkeklere de tecavüz ediyorlarmış artık. Abim ben bile gece dışarıya çıkarken tedirginim der.
@melahatablacom Abin biraz abartmış da sizin adınıza dikkatli olmak lazım zihniyetler çok bozuk. Cinsel açlığın Afrika'sı burası. Kadın olmak diken üstünde yaşamak ya
Yok ben burada da duydum erkekler zor durumdaymış o konuda
@melahatablacom Biz sizin alternatifiniziz o konuda öyle düşün
Ya var ya ne iğrenç insanlar var ya neyse
Her yerde değil ama genelde yürek ister.
Giyiniyorlar zaten knk
Yaşadığın yere göre değişir gelipte benim yaşadığım yerde giyersen mesela fotodaki gibi çokta iyi şeyler olmaz
Hayır çünkü bazı erkeklerimiz kızlara laf atmaktan sorumlu onların meslekleri bu. Uğraşamam o yüzden daha kapalı dikkat çekmeyen kıyafetler giyerim.
İstediğim şekilde çıkarım kime ne
Yaşadığın yere bağlı birazda.
Bölgeye, şehire, semte göre değişir. Batıda normal çoğu yerde.
eğer doğu vilayetlerinde yaşıyorsan isteyebilir ama ben batı vilayetinde özgürce giyinebiliyorum
Git Karadeniz de giy sıkıyorsa 😀
bu yurek isteyen halmi
yürek istemez giyen giyiyor
sivasta yaşıyorum kalın bi tayt giysem bile uzaylı görmüş gibi bakıyolar:(
Sivasta Müslüman çok bence
sivasın bir yobazı çoktur , bir de cahili ne diyon 🤣🤣🤣
@Sedeaaa Erkek halimle tip tip bakan çok Kızları bile düşünemiyorum
Sivasta müslüman yerine abaza çok abi. Karı gördün mü ağızlarının suları akıyor. Göbeğim çok az görünse ilk defa görmüş gibi bakıyorlar. Ne bakıyon aw sal ağ göbek işte ananda da var.
Tamam da kardeşim o abazanlar tipik Müslüman ya da varoş da olabilir hayatının merkezinde hiç Açık Kız görmemiş hiç Kız ortamında bulunmamış hiç cinsellik yaşamamış hep kapalı Kadınlarla yan yana dura dura yobazların laflarına maruz kalan hayatını kısıtlı bir şekilde tutucu bir şekilde yaşamış muhafazakar Ailede büyümüş tipler onlar tabi abazanlığın bahanesi olmaz bu tipler var ya bu tipler bunlar yattığı Kadınla bile yollu damgası verecek tiplerdendir bunlar sonradan görmedir kesinlikle bunlarla sevgili olunmaz ne arkadaş olunuyor
Özgür bir ülkede yaşıyoruz. İsteyen istediğini yapar.
İstemez neden istesinki zaten giyorlar yetefince zćık
Yok Kızlar fazla abartıyor bunu kendini savununan kimseyi takmayan herkes giyinebilir
Kendini ac kopeklerin arasina atmis olursun
Ne kadar kabasın
Ben Edirne'de yaşıyorum inanın yanımdan çıplak geçseler umrumda olmaz
Kendine yakışanı giyceksin ne olursa olsun... kasmayın kendinizi lutfen
Hayır ne alaka, herkes istediği gibi giyiniyor zaten. Fotoğraftakinden de fazla açık olanlar var.
Giyinen de var şimdi yalan yok. Ama fiziği güzel olana yakışıyor bnce
Ne hale getirdiler güzelim ülkeyi :(((
yok çıkamam her yer sapık kaynıyo nerdeyse
Orasını burasini açan sapk değil he kafaya bak 😀
@JAPANMOTORS ne demeye çalışıyosun
zaten öyle giyinmemen gerek herkes herşeyi görürse özel ne kalır
@SosyoPsikopat zaten öyle giyinmiyorum , en azından burda
ben öyle giyinsem utanırım ya xd
@SosyoPsikopat ben de en son ortaokulda okul göstersinde giymiştim , o zamandan beri giymiyorum
Çıkarım
Herkesi oldugu gibi kabul etmek zorundayiz
İç çamaşırıyla da gezmeyin yav
Gelişmemiş bir ülkede evet
Giyinirim kimde de ağzını açıp tek kelime edemez
Emin misin
muhite göre değişir, nişantaşı vs dert olmaz
Yerine göre iddalı giyinip çıktığım oluyor
yoo ben giyiniyorum akjdfh
Yalnız bu cok iyi sorunun cevabı ise evet
G. t ister, g. tu olan da açıyor zaten
Bence Türkiye yaşamak yürek ister.