50'lilerde kadınlar günlük hayatta da giyiyorlardı bu sözde fantezi iç giyim olarak anılan iç çamaşırlarını. Sizce Türkiye'de böyle kareler görebilecek miyiz? (Not: Ben de giyiyorum)
Günlük hayatta jartiyer giymenin moda olması sizce Türkiye'de uygulanabilir mi?
Yapmadığınız bir o kaldı sevgili bayan :) neden neden karşındakini erkeği gitinisinle taciz ediyorsun niye zor duruma sokuyorsunuz bazi arkadaşlarımız harbiden abaza he siz buna modernlik diyorsanız o ayrı yakında erkeklerde giymeye başlar sizi takip ediyoruz tcok renkli arkadaşlar giremeyen başladı bakın o kardeslerimizede yanlış örnek oluyorsunuz hem her şeyden ötede sen bir annesin anne olabilecek bir varlık nekadar kutsal allah vergisi ya da inancımız her ne ise iyi bir toplum istersen kadını egitirsin oda evlatlarını eğitir kötü bir toplum isterse nde su an bize kıldığı gibi çeşitli paket ürünlerle kadınların hormonel dengesini bozarsin sonra sevgili arkadaşım senin yaptığın gibi medyadan internetten bazı şeyleri mubah gibi gösterirsiniz sonra aktarmaları ve ihanetler başlar ya benim güzel kardeşim o bacak herkesde var ama bazıları bazılarından daha çok ne diyeyim salınıyor kendini goşa her bayan agda yapmayi bilir emin ol :D
Türkiye öyle bir hale geldi ki her görülen moda oluyor. Ama herkes özgür değil midir? Başkasının ne giydiği bizi ilgilendirmez.. Aylarca özgürlük diye bağıran insanlar "Jartiyer Girme" diyorlar. Özgürlük olduğu için sıkıntı yok. Zararı olmadığı için moda olsada umursamam olsada umursamam.
Isteyen giyer isteyen giymez milletin namus bekçiliğini yapmak hiç bir erkeğe kalmamış ki bu ülkede şimdiye kadar jartiyer giyilmediği halde dahi tecavüz oranları ortada siz kadınlar şöyle böyle giyiyor diye tecavüz arttı demek yerine biz iradesiz aklı fikri sadece bel altına çalışacak karakterde erkekleriz diyorsanız tacizde artar, suçta artar.
yabancılr bunu üslubuna uygun sevimli yapabiliyor ama bizde çogu kisinin bunu abartıp genelev kaçkınları gibi görüneceğine eminim. üslubuna uygun , yakıştıran giysin tabi
Gün geçtikçe her şey normalleşmeye başladı zaten dünyanın çivisi kıyamete kadar çıkacak, tam çıktığında ise o çivi kıyamet kopacak Allahın tahammülü kalmayacak çünkü böyle kullara bu işler moda diye başlar zaten. Ben moda diye kısa paçalı pantalon almadım mesela. Önemli olan zihniyet tabi de yurt dışındaki kadınları da biliyoruz :)
Bacım kafası örümcek ağı bağlamışlara kabul ettirmen lazım öncelikle bunu. Maalesef bu ülkede fotoğraflardaki gibi bir şey giydiğinde direk tecavüze davetiye çıkartmışsın gibi algılanıyor. Halbuki giyimi, davranışı, kahkaha atması bir insana bu gözle bakılmasını gerektirmemeli. Umarım sorunsuz ve huzurlu şekilde giyebilirsin.
Bence giyme. Türkiye'den bahsediyoruz. Cinsel açlığın Afrikası! Direkt giydirirler gelinliği tecavüz edip, öldürür bir kamyoncu sonra TEM'de bir yol kenarına atarlar.
En son iş yerimde kızcağız giyiyordu. Öküzün biri özür ona yine özür tecavüz etmeye kalktı. İyi ki ordaydım. İndirdim herifi. toplum bırak jartiyere mini eteğe bile hazır değil. Ama yine de çok estetik.👍
Mini eteği tahrik unsuru kabul eden ülke jartiyer giyene ne yapmaz? Keşke yapmasa, yapmamalı ama yaparlar ve mahkeme seni asla savunmaz. Önce şu erkekleri insana çevirelim bence. Sonra daha güvenli giyersiniz
Kadınlar kendilerini daha çok açmak yerine kapatsalar nasıl olur? Illa ki türbana girsinler demiyorum ama bu kadarda açılmak saçmalık bence. Insan şunu giyerken utanmalı diye dusunuyorum...
Sonra da erkekler her şeyden tahrik olur dersiniz... Her şeyden tahrik olmak abazaların işi.. Her erkek de abaza değil.. Asıl siz tahrik edici giyinmeyin...
jartier düşünmedim o kadar ince bacaklarım yok ama zaman zaman fantazi kostümü olarak satılan vinil vamp kıyafetleri günlük kamufle olarak giyme düşüncesi aklımdan geçiyor çünkü gerçek ruhum bu
Yav ne alakası var 50lerdeki jartiyerle. O zaman coraplara elastik malzeme konmuyordu mecburiyetten takiliyordu sadece corabi yukarda tutsun maksatlı. Nasıl her seyi carpitabiliyorsunuz aklim almiyor
En İyi Cevaplar