Ortamı bilmiyorum o yüzden emin değilim.
Giyilir mi bilenlere danışmak istiyorum.
Deli gibi bakılmasını istemiyor hele ki taciz edilmeyi hiç ama hiç istemiyorum, sinirlenmek isteyeceğim en son gün olabilir.
Dümdüz kalın askı dizden 1 karış üstte gündelik siyah elbise giyilir mi?
Giyilir mi bilenlere danışmak istiyorum.
Deli gibi bakılmasını istemiyor hele ki taciz edilmeyi hiç ama hiç istemiyorum, sinirlenmek isteyeceğim en son gün olabilir.
Dümdüz kalın askı dizden 1 karış üstte gündelik siyah elbise giyilir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ankara'da sokakta öpüsüyorlar, biraksalar islerinide sokakta görecekler. Kisa, askili kimse ilgilenmez, fizigin cok iyiyse, kisayi fazla abartmazsan kimse ilgilenmez korkma
Vallahi yenimahalle de önümde araba durduran mı dersin, yanımdan geçerken bağıra bağıra şarkı söyleyen mi, yürüdüğüm zaman çok affesersiniz ancak öküz gibi bakan mı vs... Say say bitmez
Doğal olarak sorgular hâle geldim
maalesef Türkiyede heryerinde var, eger mahalle semte göre kadin uygun giyinmezse, oranin Magandalari, kadini giyimi icin , istekli , yollu zanediyor, seks icin erkek ariyor zanediyor. Igrnec bir olay, onun icin eger hoslanmiyorsan, cinselligi ön plana cikartmayan giyim tercihin daha dogru olacaktir
Basit bir tayt ya da elbise giymekten bile çekinir hâle geldik 😢
Pantalon giymekten sıkıldım vallahi ama elden de bir şey gelmez
Taytta basit degil, yani belki Türkiyedekiler farkinda degilsiniz ama tayt normal sokakta giyilecek birsey degil. Türkiye'de İstanbul'da gördüm, günlük giyim gibi tayt giyiyorlar, yani herseyiniz ortada, araya girmis, öyle geziyorlar.
Sevdiğim o ama ve giyiyorum, uğradığım tacizin haddi hesabı yok
Bundan sunu anliyorum, oldukca iyi, cekici, seksi bir fizigin, görünümün olmali, birde tayt falan giyince, davetiye gibi oluyor demek. Yoksa bukadar taciz en yogun tacizcilarin oldugu yerde dahi olmaz.
Kötü bir fiziğim yok ama harika da denemez
Yaşadığımı anlatıyorum maleseff
Ankara yobaz bir yer değil ki? Herkes istediğini özgürce giyebilir, bende Ankara’da yasiyorum istediğimi giyiyorum. Her yer sehir de var öyle bakan tipler. Hic takma sert ol yeter.
Vallahi yenimahalle'de yurtta kalıyorum.
Böyle bir bakış, bu tarz tacizlere ilk defa maruz kalıyorum. Tüm günüm kafayı yiyerek geçiyor
Cok şaşırtıcı bir durum. Ben Kızılay, Bahçelievler, Batıkent de vs geziyorum fakat cok medeni insanlar var. Bakanlar elbette oluyor, her şehir de olur. Laf atmalarla şunlarla bunlarla karşılaşmamız artık doğal olmaya başladı pis gözlü insanlar yüzünden. Ama sürekli karşılaşmanız çok kötü ve üzücü cidden. Bende öğrenciyim yurtta kalıyorum. Yurt değiştirme imkanınız varsa elit semtlerine gelin farklı fark ediceksiniz
Devlet yurdu ne yazık ki
Bahsettiğin yerler güzel yerler tabii ama benim kalabileceğim tek alan bu ne yazık ki
Hep maruz kalıyor olmak aşırı sıktı beni
Cok üzüldüm cidden, ama merak etmeyin tek size ait bir durum değil inanın her şehirden herkesin başına geliyor. Bizlerin de başına geliyor, zaten ülkenin gündeminden taciz haberleri düşmüyor biliyorsunuz. Sizin yapmanız gereken sert olmak, yüz alamayınca zaten keserler o kadar yüzsüz olamaz hic kimse. Kades uygulamasını da indirin derim🤗 ve siz biraz bu durumu kafaya takmış olabilirsiniz, biraz rahat ol lütfen.
Doğru söylüyorsunuz biraz koyvermek gerekiyor
Altınköy'e hiç gitmedim ama Altındağ'daymış. Ankara 'nın mülteci semti. Bence başka şansın varsa onu tercih etsen daha iyi olur.
Aaa cidden mi?
Asla giymem o vakit
Bıçaklı kavga çıkmıştı ya Ankara 'da mülteciler arasında. Altındağ'da orası. Belki dediğin yer daha iyi bi yerdir ama semt olarak korkuttu beni açıkçası
Ya doğa güzelliği açısından çok iyi duruyor ama bölge olarak sıkıntılı
Çinçin denen yere de yakın bir yer anladığıma göre