Uygunsuz bence
Giyilir uygun gündelik yaşama
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu ürünü ne ile kombinleyeceğini merak ettim, tek başına giymek cesaret ve aykırılık ister desemde günümüz modasında dışarı giyiminde yeri olan bir parça olduğunu görüyorum. Üzerine kot mont giymek te mevsim normallerini göz önünde bulundurarak daha uyumlu olacağını düşünüyorum. Yazın vazgeçilmez parçası olabilir özellikle deniz kenarında yaşayan veya tatil için giden birinin kombinlemesi çok daha yerinde olabilir. Altına mini kot şort ve sandelet ile hoş bir uyum olabilir. 👒
Şıklar yetersiz..
Uygunsuz değil..
Ama İstanbul da giyilir demek de doğru değil ne yazık ki.. yine de caddede veya Nişantaşı'nda giyilir.. İzmir de neredeyse her yerde giyilir o ayrı..
Not: ortasındaki 2 ipi kesersen daha güzel gözüken bir üst
Bu biraz kapalı olmuş sanki. Ama şimdi Ramazan gerçi. Uygundur. Bayramdan sonra biraz kısaltıp giyersin. Tabii altına da uygun bir tanga falan giymelisin. Böylece 8 haberlerine yetiştirirler seninle ilgili haberleri. ☺
Benim gençlik yıllarımda giyebilirsiniz de şimdi pek sanmıyorum, ilk köşe başında kesinlikle tecavüze sebebiyet, mahkemeler bile sizi suçlu bulur, şehvet uyandırıcı diye
doğru
Cevap
105Cevap
İç çamaşırı bu... Adı üstünde içine giyiliyor🤦🏻♀️
yasadım ülkede gıyen var hatta sütyenle gezenler var
@tatlibelancxk Afrika halklarındanda üryan gezen var biliyormusun
doğru uygunsuz kesinlikle
Bildiğin iç çamaşırı bu, sen birini donuyla görsen ne düşünürsen onlar da aynısını düşünür
doğru ama giyen çok bunları sokakta iç giyim bildiğin
Ben böyle bir şey giyen görmedim, belki tatil ilçelerinde giyilebilir
çok giyen var
Hehee aynen
Giyilir açıklığı değil ama modeli biraz iç çamaşır gibi
iç çamaşır bildiğin İstanbul abaza dolu değmez vazgeçtim
yok ya bu bildiğin fantezi iç giyim gibi olmaz şehirde ceketsiz falan vazgeçtim
Biraz karşı tarafında düşünün lütfen aynı şekilde erkekler giyse sapığa bak derler ama bayan giyince modern modaya uymuş mu oluyo...
giyilmez haklılar aşırı uygunsuz iç çamaşırı zaten o zaman erkekler de boxerla gezsin bakalım buna da özgürlük denecek mi linç ederler adamı
Çok haklısın
Tahrik tahrik tahrik ortam içine sıçtılar iyi biz erkekler boxer ya da kilotla gezelim sikimizin tasagimiz bi kısmı belli vaziyette
haklısın bu çok uygunsuz bence de ama giyen kadın çok. bence de erkeğin bozerla gezmesi gibi bi şey bu
boxer*
Tayt da 3 5 senedir moda oldu kızlarda * göt belli ayıptır ya neden böyle saçma birşey moda olurki ben erkek olduğum halde sıcak havada gömlek düğmemden bir düğme fazla açmıyorum göğüs kıllar gözükmesin diye gözükse bile haram günah degil
Bu bildiğimiz iç çamaşırı erkekler iç çamaşırıyla sokakta gezse neler neler olur
doğru
Böyle bir büstiyer yalnızca yatakta giyilebilir. Herşeyin bir yeri var mesele açıklık değil.
Şehir fark etmeksizin kişinin tercihine kalmış naçizane fikrim geceliği andırıyor
uygunsuz dimi sokak için günlük yaşamda
Evet uygunsuz olduğunu düşünüyorum. Karşı cinsi fazla tahrik edeceğinden giyen kişi rahatsız olacaktır.
doğru teşhircilik gibi
Evet fazla da rahat olmamak lazım erkek kadın fark etmeksizin
Açıklığı problem değil giyilir ama modeli çok gecelik gibi başka seçenekleri değerlendir bence
Çok güzelmiş, beğendim. İstanbulun bazı semtlerine çok uygun, giy ilfşfat alırsın bol bol. Ama bazı semtlerinde sakın giyme, seni en hafifinden rahatsız edip zorda bırakabilirler. 🌸😎
giyilmez haklılar aşırı uygunsuz iç çamaşırı zaten o zaman erkekler de boxerla gezsin bakalım buna da özgürlük denecek mi linç ederler adamı
uygun ve uygunsuzluktan değil ama cidden çok kötü kişiler var
Allah askina milletin adamlarını yoldan çıkarmayın. Içinizde kötü yola eğim varsa gidin genelevlerde çalışın sokaklarda milleti tahrik etmekten vazgecin
ya giyilirde nerde falan neresinde. millete göre yaşanmaz ama milletde içine düşücek. düşenlerde insan olsalar bi derece
İstanbul dediğin şehirde ilçeler arası farklılıklar o kadar büyük ki, hangi İstanbul sorusu geliyor akla.
Sultanbeyli veya Fatih'de giyilmez.
Beşiktaş'da Kadıköy'de giyersen kimse bu ne demez.
beşiktaştayım ve burda da öküz gibi bakan çok rahatsız edici
Bunu giyebilecegin yerler nişantaşı taksim gibi yerler bence
taksimde hayatta giyilmez suriyeli dolu
Elit yerlerde giyilir kötü semtlerde huzur vermezler sana laf atıyorlar salk salk
sokakta iç çamaşırı neden giyiyon manyak mısın
giyen çok var ya nasıl rahat ediyolar
Bu abartı yanlış anlama ağır eleştiri olcak sözüm meclisten dışarı kızmayın lütfen seks fantazi kıyafeti gibi
Linç etmezler bence top derler top oluyor çünkü ama erkek kız biraz farklı mevzusu
Türkiye'de giyilmesi sıkınyı yaratır. Malum, milyonlarca ahlak bekçimiz var.
Aslında giyilir gayet normalde bizim millet fesat cins. Ama onlar türbanlıya bile laf ederler takma istediğini giy.
Ulan giyin benim için daha iyi fakat oruc günü şeytan gibi çıkmayın karşımıza. Zaten ucunda zor tutuyorum fışkırıp gidecek oruc.
Taciz edilmek ıcın giyilir nden kocana gostercen yerleri başkasını gosteresın sonrda tacız etti elediler diye yakınırsınız
ne gerizekalısın ya
Bu site gercekten gerizekali dolu ya aptal potansiyel tacizcisin
Mal
@Cansubencnm tabi ya tacızcıyım cıplak gezin tacız edende suc hırsızın sucu yok ben ne taciz etcrm sidikli kızlarmı dunyayı geziyorum doydum her şeye benimki sadece merak nden cıplak gezip sonra yakınır cıbıldak kızlar
@nazli_darkwindy malı gorsen kalpten giderdin zilli sen cıplak gezmeye devam et
@sudemutsuz cıplak gezince ilerı zekalı cağdaşmı oluyorsun peşinizden millet kufur edince kemıklerınzmı rahatlıyor
1. Si biz size sunu giymeyin bunu giymeyin diyor muyuz hayir herkesin kendi vucudu kendi kararı istediğini giyer sizene ya ne meraklisiniz. mileltin hayatina salca olmaya bakma cok mu zor. bakma sizin anladiginiz gibi ornek verim alah nasil kadinlara kapanin diyorsa erkeklerede bakma diyor bakmicaksin bu kadar basit yanacak olan biziz sanane ya snaaaaneeeee
Uzerine spor bi blazer ceketle çok şık , giyilir tabi
cesaretin varsa giyilir bunda birşey yok tercihdir fakat bazı şeyleri göze alman lazım istanbulu dinliyorum gözlerim kapalı
Mekana ve giyilecek yere göre değişir. Tatillerde çok rahatça giyinir. Turistler neredeyse fgiyinmedikleri için dikkat çekmez
Dar görüşlü biri değilim ama bu bildiğin gecelik gibi bir şey. Sokakta da giymezsin bunu bence...
haklısın
Bu bir iç çamaşırı yalnız.
evet ama giyen çok ben de anlamıyorum
Görgü meselesi.
Giyilmez bu özgürlük felan da değil. Özgürlük kavramınız çok yobazca!
Ne giyersen özgürsün hanım efendi kendine yakıştirdiktan sonra
giyilir tabi neden giyilmesin ama üstüne bi gömlek falan atman lazım
buda çokk abartı olmuş
iç çamaşırı bildiğin
yok direk böyle çıkanlara diyorum doğru anladın :D
İstanbul da kendi içinde ayrılıyor yavru. bizim burda giysen dönüp bakmazlar
Tek başına kötü ama üstüne bir kot gömlek vs ile güzel parca
Çıplaklığı itici buluyorum
Üstüne keten kumasli bir ceket giy en azından
Çanakkale de giyiliyor İstanbul'da da giyilir elbette
Özel yerle haricinde giyilmesi sakıncalıdır risk alır giyen.
Yaw biraz ajiklinizi başınıza alın sokakta giyilecek şey var giyilmeyecek şey var yakında tangayla çıkarsınız
kesinlikle uygunsuz bence de ama braletle dolaşan çok var. bildiğin iç çamaşırı ya yatak odasında adamı azdırmak için giyilen sokakta giyiliyo
Bunu giyebeleceğin semtler var, giyemeyeceğin semtler var. Semtine göre değişir.
Herkes özgür değilmi herkes her istediğini giyebilir
hayır teşhircilik suç bu da iç çamaşırı yani erkeğin sokakta boxerla dolaşması gibi
mini etek mi pantolon mu nasıl ne şekilde giyinmek isterse giyinebilirsiniz
Bana kalsa giyilir. Çok hoş bir tarzi var sempatik duruyor. Ama Türkiye şartları buna müsait değil
Üzerine ceket giyersen bir nebze olur direk boyle giyilmez
giyilmeli bence güzeldir ben beğenirim severim giymeyi
Elbette yurdun % 90 nında giyemezsin lakin giyilebilen mekanlar var
Nişantaşı’nda, Beşiktaş’ta giyersin de Bağcılar’da, GOP’ta seni yıkarlar.
Giyilir kendine güvenen ve vücuduna güvenen varsa 😎👍
Giyilir ama bir daha evine dönebilir misin bilemedim
türk erkeklerı abaza gıyme bence sonra suclu sen olursun
bunu gündüz İstanbul sokakta giyen ya yolludur ya ilgiye açtır
Giyilir fakat , bizim toplumumuz alışkın değil böyle bir şeye. Öküzün trene baktığı gibi bakarlar.
İstanbul’da çıplak bile gezilir. Her şey normal orada. Bir tek normal olmak yanlış
Eğer hoşuna gittiyse neden olmasın? yorumları okudum çok açık demişsin üstüne ince bir ceket giyebilirsin istersen. Tabi öylesine mi sordun yoksa giymek için mi sordun bilmiyorum. Varsayım yaparak kendi adına giymek için sorduğunu düşündüm.
vazgeçtim giymem abaza ve suriyeli dolu İstanbul bu da or*spu algısı yaratır direkt
Maalesef.
Alt tamamda üst gündelik için fazla iddialı ve amaca yönelik
İstanbul un semtine göre değişir. İzmirde rahat giyersin.
izmirde kara çarşaflılardan geçilmiyor ya. sallamayın boş boş şu izmr hakkında
şu ırkçılık en çok da İzmir de var be
@midoriya6786 Gazetelerde okuyoruz şortla otobüse bindi diye dayak yiyen kızları. İzmir de böyle bir şey olmaz. Dediğim gibi semte göre değişir. Nisant
Nisantasi'nda giyersin.
Doğru İzmir de kısa giyinirsen kimse bişey yapmaz ama İzmir de başını örtersen kara çarşaf giyersen çok şey olur daha küçük bir kız başını kapatarak okula gittiği için okuldaki öğretmeni ve müdürü tarafından zorbalığa uğraması ve başını zorla açtırılması da çok normal değilmi bır kıza taciz edilirse ülke ayağa kalkıyor twitter da taglar açılıyor ama bu kız için hiç bir şey yapılmıyor ha doğu ha batı her yerde ırkçılık var birde youtube dan İETT çalışanını taciz eden kadına bakarmısın aynı şeyi adam yapsaydı ülke ayağa kalkardı adamın idam edilmesini isteyen bile çıkardı ama kadın yaptığı için sorun yok zaten ahlaksız bir ülkeydik tik tok ahlaksızlığımızı ortaya çıkardı sadece.
Yalnız konuyu nasıl buraya getirdim ya çok doluymuşum meğer bu sözlerimi asla kişisel algılama senle bir sorunum yok ama bazı gerçekleri görmemiz gerek.
şık durur bence yürüyüş spor yaparken ama sen bilirsin
spor muu kot ve braketle miii
@isimsizüye045 mavi kotun üstüne siyah bralet giy üstünede eski görünümlü kot ceket at off süper durursun kızım var ya altınada Bilekten kayışlı ayakkabı giy sen tamam olursun
ben oversize seviyorum
@isimsizüye045 dur a zaman sana hemen başka bir kombin yapalım bekle :))
altına kargo cepli eşofman altı giyiyosun üstüne arkası çapraz gelen bralet altına bilkten bağlamalı ayakkabı üstünede diz kapağına kadar gelen bir kimono giy. saçınıda bağlama komple aç hatta az ıslak görünüm ver briyantin falan sür :)) tamamsın işte!!
yok öyle değil kendi tarzımı yazıyım bol siyah bi tişört şarkı grubu baskılı olabilir içine çizgili bady üstüne yırtığı olan boyfriend tarzı kot ceket altına siyah momjean kot ve converse bence 10 numara
@isimsizüye045 bencede senin tarzın çok güzel bi hayal ettim de süper... moda tasarım falan mı okuyorsun?
moda tasarımına ilgim var ama sayısaldan sınava hazırlanıyorum:/
tarzım güzel de, işte boyum kısa ühğhüğh
@isimsizüye045 aşko ariana grandenin boyuna bak istersen
biliyorm ama onun gibi 20 cm giyip kendime eziyet çektiremem leöxğwşwğdhğş
topuklu*
@isimsizüye045 ben senin ne giyeceğini buldum 45 cm imiş buarada:
haha lady gaga nın türkish versiyonu olursun işte fena mı :))) asdasd
ayağıma tabure bağlarım daha iyi
@isimsizüye045 ahaha nası gülüyorum şu an var ya allah ta seni güldürsün
bi de bunları giyersem cedi osmanla aynı boyda oluyorum😎😎
@isimsizüye045 götmle gülüyorum hala yeter yazma uhahaa
komik olmak elimde değil özür dilerim ühğhühğhüp
Asıl sapıkların memeliler olduğunu dünya bir gün anlayacak.
Taksim etiler bebek Nişantaşı Beşiktaş Ortaköy Kadıköy moda gibi yerler dışında giyilmez
Abarti ama goguslerin boyle ufaksa cok da sıritmayabilir
Nişantaşı , etiler , beşiktaş , kadıköy bunlardan dolu zaten. Normal geliyor artık. Ama heryerde giyilmez
Laf atanlara taciz edenlere suç bulup abaza demeyeceksin
Sen rahatsız olmuyorsan istediğini giyebilirsin. Şahsen ben yazın giyiyorum ama dikkatli olmaya çalışıyorum, maalesef Türkiye’de yaşıyoruz ;(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?