Ankete katılıp soruya cevap verelim teşekkürler
Giyilir, mega kent sonuçta
Giyilmez, çok rahatsız edici bakış ve taciz oluyor
İlçeye göre değişiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soyle diyim umraniye, fatih, yakacik, beylikduzu gibi yerlerde mini etem giyilmez. Besiktas, sariyer gibi yerlerde mini etek giyilir bence.
İlçeye göre karar ver. İstanbul'da da her yer aynı saygı seviyesinde değil. Ortalık kendini namuslu sanan namus bekçileri ile dolu.
Avrupa yakası bu konuda vasat, daha çok modern ilçeler de rahat hissedersin.
Hangi ilçeler mesela
Avrupada, Taksim, Beyoğlu, bahçelievler, bakırköy, Merter, Nişantaşı, şişli gibi yerler.
Ben kartalda oturuyorum hiç giymedim son iki yıldır giyesim gelmiyor :D en son 21 yaşında giydim
En son 21 dedin de şimdi kaçsın yaşlanmış gibi 😊 kartal çok daha modern ama Türkiye burası ne zaman nerede ne olacağı belli olmuyor.
Iki yıl geçti işte :D bir kere adamın biri bacaklarıma bakıp "cık cık cık!" yapmıştı 😂
Rahatsız olmadın mı 🤔
Tacizci bakışlardan çok rahatsız oluyodum tabi ama o zamanlar yani 17-21 yaş arası biraz daha cocuksu hissediyodum giyiyordum iki yıldır artık yakışmaz gibi geliyor. Tatil beldeleri hariç tabi İstanbul'u kastediyorum
21de cocuksu hissetmekte iyiymiş, yani kendine neyi yakıştırıyorsan, millet ne der ne eder korkmicaksın
Kardesim Arabistan mi burasi isteyen istediğini giyer niye giyemesin
Taciz eden oluyo. Kızın biri dolmuşta burası Müslüman bir ülke diye tekme yemişti ya
Yaa abartmayin niyeyse hafif açık giyinen kizda hemen kendini s... kecekler gibi hissediyo k. bakmada yani. Onu yapan adiii ler yüzünden tüm ülke öyle sanmayin
Cevap
24Cevap
Yorumlarda giy demişler. Az edep yahu. bırak istanbulu evde giyme. yanındaki meleklerden utan en azından günahkar insandan utanmıyosan
İlçesine göre değişir. Etek boyu şort boyu da değişir. bir semtte diz boyunda giyersin bir semtte süper mini...
Giyilir ama o kadar insanın dikkatini üstüne çekmek istiyorsan giyilir ama kimse bana bakmasın modunda takilcaksan giyilmez
semtlere ya da bulunduğun çevre fazla muhafazlarsa işin zor olabilir... bana kalırsa istedğini giyin kimsenin kimseye karışma hakkı yok...
Yani belli şııtandartı olursa iyi olur malum öküzü boldur İstanbul'un.. Sonra
bazı kızlar genelleme yapıp bizi de aynı kategoriye koyuyorlar. :)
Kadıköyde taksimde şort giysen kimse rahatsız etmez kızların yarısından fazlası şort giymiştir ama merkezden daha uzak yerlerde başakşehir esenyurtda şort işi olmaz
İstediğin yerde giyersin senin hayatın karşı çıkanlarda klasik ilk okul mezunu dinciler.
giyiniyolar, hatta hiç bişey giymemiş gibi gezenlerde var.)
Anasını bile ağlatırsın yeterki gundi mahallelerinde giyme ben giyinmeyi unutanları görüyordum yani
Her şehirde "giyilebilmesi" lazım ama tabii halkımız bu konura tutucu olduğu için çoğu cevap hayır zaten. Ama bence giyilebilir yani A
illa ilçe değil bunun için şehir dışıda geçerli türkiyede bazı yerlerde giyilir yinede çok kısa olmazsa iyi olur bence ama japonya ve kore gibi yerlerde çoklukla giyilir ama orada hiç kötü şeyler yaşanmicakta diyemeyiz.
Surilerin mega kenti ne olacak hoyvan gibi bakarlar xD kaçırırlar bile tenhada gezme
Fatih’te giyebilirsin. Hiç problem olmaz. Birde sultangazide
Sen giy sonra sana yaklaşani baban sokak ortasinda hadim etsin ne kafaaq bu
İşiniz gücünüz ohorospuluk. Yalandan namuslu ayaklarına yatmayın. Namuslu olan açık dolaşmaz.
burda kızlar nerdeyse çıplak gezcek , hangi şort
Giyilir ama ilçeye göre değişir
Yobaz hayvanların olmadığı bir semtteysen olabilir
ilçeye göre değişir..
normal etek giy işte miniyi napıcan
Kasiniyolar aga
Bağcılarda giyme de 😂 heryer de giy
İlçeye göre değişir...
Giy bacım etkilenen türbandan da etkileniyor.
gayet giyiliyor ama her yerde değil
her yerde degıl tabı kı
Giyilir.
İlçeye göre değişir
Neden giyilmesin?
Tekme atarlar
Tabikide giyiniyorlar
Giyilir
Giyilir tabii
Giyilir
giyen giyer
Giyilir