Moda & Stil İstanbul'da bu havada trençkot mu giyilir, ince gömlek mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Anadolu yakasındayım avrupaya geçecem Trençkot İnce gömlek Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Trençkot giyip gittim ilk pişman oldum ama sonra iyi ki giymişim dedim aşırı esiyordu, gömlek gitseydim üşütürdüm ki arkadaşım trençkot giydiği halde üşüttü. İstanbul'da bu havada trençkot mu giyilir, ince gömlek mi? Cevapla Tren Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Trençkot 1 0 Yorumla
destina8373 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 88% +1 yıl Bence hiç biri giyilmez aşırı sıcak ama illa biri olacaksa ince gomlek 1 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Valla çok dengesiz hava ince giyip yanın bişey almalı. Trençkot giyilebilir 1 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Bugün Anadolu yakası serin giyilir Avrupa yakasını bilemedim 1 0 Yorumla
lostinlastonlist Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Avrupa yakası hala sıcak hafif esinti var sadece 1 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ben trençkot aşığıyım ama giyinmeye başlamadım henüz. Üşümek istiyorum o kadar bıktım ki yazdan 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dışarısı nasıl evde olduğum için bilmiyorum ama yinede ince gömlek üstüne trençkot almak daha mantıklı geldi bana.. 1 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 679 cevap paylaştı. İstanbul da kızlar giyiniyor muydu😂 . Sütyen ve boxer giyiyorlar sadece 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Moda & Stil konusunda 795 cevap paylaştı. Artık soğuk havalar 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 622 cevap paylaştı. İnce gömlek daha iyi olur. 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 635 cevap paylaştı. Trençkot daha iyi olur 1 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Farketmez , sana yakışanı giy. hava iyi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İkisi de yakışıyo valla Yorumla guzelseverim34 +1 yıl Ben ince gömleği giymeni istiyorum :) Yorumla
sorucu060606 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 515 cevap paylaştı. ince gömlek daha iyi gibi 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Moda & Stil konusunda 950 cevap paylaştı. İnce gömlek 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 630 cevap paylaştı. Trençkot 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Trençkot
Bence hiç biri giyilmez aşırı sıcak ama illa biri olacaksa ince gomlek
Valla çok dengesiz hava ince giyip yanın bişey almalı. Trençkot giyilebilir
Bugün Anadolu yakası serin giyilir Avrupa yakasını bilemedim
Avrupa yakası hala sıcak hafif esinti var sadece
Ben trençkot aşığıyım ama giyinmeye başlamadım henüz. Üşümek istiyorum o kadar bıktım ki yazdan
Dışarısı nasıl evde olduğum için bilmiyorum ama yinede ince gömlek üstüne trençkot almak daha mantıklı geldi bana..
İstanbul da kızlar giyiniyor muydu😂 . Sütyen ve boxer giyiyorlar sadece
Orada yaşamıyorum bilemem.
İnce gömlek giy bence
Trenckot Giyilebilir sıkıntı yok
Artık soğuk havalar
İnce gömlek daha iyi olur.
Canın nasıl isterse öyle giyin 😊
Trençkot daha iyi olur
sabah soğuk ama öğlen sıcak oluyor
Farketmez , sana yakışanı giy. hava iyi
İkisi de yakışıyo valla
Ben ince gömleği giymeni istiyorum :)