Biliyorsunuz ki Avrupa’da yüz tüylerinden göğüs ucu göstermeye kadar her şey çok normal ve sıradan karşılanıyor. Peki Türkiye’de yoğun bir şekilde kullanılsa tepkiler ne olurdu, ortaya nasıl manzaralar çıkardı? #ɱsponçik
✩ Sizce göğüs ucu gösterme modası Türkiye’de de normal karşılanır mıydı?
Türkeye'de insanlar herşeyden tahrik olduğundan ve aslında normal olan bu durumları insanlar abarttığından dolayı bence ülke ayaklanır burda böyle şeyler olursa. Öncesinde bunların olması için Türkiye'de kadın - erkek eşitliği ve kadınların cinsel obje veya hizmetçi formundan cıkaltılması gerek.
Türk kültürüne yakışmayan şeyler bence... Giyinmek bence bir erdem, kadınlar olsun erkekler olsun cinsel bölgelerini böyle modaymış ayaklarına göstermeye/teşhir etmeye bahane bulması diye düşünüyorum 🤔
Magazini acin bakin daha dun tuana turkay dan bahsediyorlardi ama onun elbisenin altindan izi belli oluyo. Bize ne ki kim be giyerse giyysin ama ben pek begenmiyorum soyle seyleri ama yine de banane herkes hür özgür kim ne giyerse giysin
bence özgüven ve özgürlügun gereksinimi tabi yakışan ve taşıyabilene o duruşa sahip olabilmeli kendine guvenebilmeli ve zarif olabilmeli turkiye hazır değil belki ama kadınlar kendileri de pek hazır değil bence hoş duruyor
Ülkemizde böyle şeyler bir kesim tarafından farklı bir piskolojik durum yaratsada ilgi ya da dikkat çekmek için yapılıyor diye düşünüyorum çünkü insanlar kendine yakışanı giymeyi uzun zaman oldu bırakalı
Tabikide normal karslanmazdı. Bunu yapan kizlarada kaşar etiketi yapstrlrdı hemen. Suna bak sirfıntı heryerini gosterip ilgi cekmeye calsyo denirdi. Hem erkekler tarafndan hem kadnlar tarafndan
Yalnız görseldeki fotoda göğüs ucu değil her şey komple görünüyor ve normal karşılanmaz. Şort giydi diye polis çağırıp şortun boyunu ölçen bir polis varken sence böyle bir şey olsa ne olur?
Yeterince teecavüz vakaları yokmuş gibi daha da artmasını istemiyorum çünkü erkek milleti özellikle türkiyede görünce hemen s. kmek ister? Bakıp gülüp geçse herşey çok güzel olurdu
Herkesin istediği şekilde giyinmeye hakkı var ancak bu ülkede şort giydi diye tekme yiyen etek giydi diye tecavüze uğrayanlar kadınlarımız var. Bunu da unutmamak lazım.
En İyi Cevaplar