Yaz aylarında hemen hemen her kadının favori parçalarından olan kot şortların geldiği son nokta buna örnek.Hollywood ünlülerin sokak stilinin yansımalarını umarım ülkemize yansımaz..
Şort mu, tanga mı olduğunu anlamadığımız bu kot parçalar daha ne kadar kısalır bilmiyorum..
Siz ne düşünüyorsunuz bu şortları Ülkemizde giyen olur mu? #Meczup
Moda zıvanadan çıktı, kot şortlar kısala kısala iç çamaşırına dönüştü! Şort mu, tanga mı? Türkiye'de bunu giyen olur mu?
Sort mu tanga mi diyorsaniz tanga giyip dolastiklarinda yine boyle tepki verebilecek misiniz? Zaten Turkiyede kolay kolay gorulmez bunlar telas yapmayin
Bundan iki sene önceydi Eskişehir de bir kız böyle giyinirken görmüştüm sonra şaşırdım tabi daha sonra şaşırdım tabi aradan iki sene geçti şimdi sokaktaki kızların çoğu bundan giyiyor bide geçen çeşmeye gittim lan zannedersin milli kıyafet gibi bu şorttan giymeyen kız görmedim nerdeyse dershanede bı tane 4 lü kız grubu var 4 üde bundan giyiyor hepsinin poposunu ezberledim adeta neyse ama şunu söylemek gerekirse poposu güzel olan selüliti olmayan kızlara harbiden yakışıyor ama diğer türlü leş bı manzara ama şu an öyle bı alıştım ki bu şortu giyen kızlara giymeyenlere bı garip gözle bakmaya başladım adeta geçen benim kuzenimde giymiş bu gidişte 2 sene sonra bu şortu giymeyen göremeyeceğim anlasılan
Gecen hafta bir kiz giymisti beyaz hem de... Resmen iki yanagi yurudukce cikiyordu.. :D O sortu ben giysem asilmayan kalmazdi hayret ettim tek laf yemedi...
@NesliTükenmişErkek Ne anlarsa anlasın umrumda değil inan ki, daha bugün trafikte bunu düşündüm , yani podyum değil, film çekimi değil, artist değilsiniz ne lüzum var yani onca açılmaya (hoş hiçbir türlü lüzum yokda) çıplak gezip sonra erkelerde bakmasın canım demek, ne kadar da aptalca ve sığ bir zihniyet. Açarsan bakarlar net ! Biri edeplidir bir görür 2. Ye dönüp bakmaz , diğeri edepsizdir trene bakar gibi bakar ! sonuç aynı :"Bakarlar!"
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Moda zıvanadan çıktı, kot şortlar kısala kısala iç çamaşırına dönüştü! Şort mu, tanga mı? Türkiye'de bunu giyen olur mu?
En İyi Cevaplar