Tam istediğim outfitleri bulamadım ama bu tarz giyinmek istiyorum dışarıda ama korkuyorum ailem karışmıyor giyimime ama yargılanmaktan korkuyorum dışarıda böyle biri görseniz aa ne güzel farklı tarz mı dersiniz yoksa ucube falan mı bi de bazı geri kafalılar esc gibi etiketler yapıştırır diye korkuyorum bu yüzden sadece baggy üstüne de sweat hırka falan giyiyorum genelde 😔 :/
Bu arada ben topuklu bot aşığı biriyim ve de böyle oyun karakterleri tarzı giysilerde çok hoşuma gidiyor klasik ve sıradan giyinmenin çok sıkıcı olduğunu düşünüyorum
Türkiyede bu tarz giyinmek istiyorum ama sizce garip mi?
Giyebilirsin ya boş ver kim ne derse desin canının istediği şekilde giyin ayrıca abartı bir şeyde yok bu kombinlerde ama pek benim tarzım değil zaten bu kombini genelde yaşı biraz küçükler istiyor ve ilerde bu istek geçiyor o kadar hevesliysen hevesin geçmeden yap bence
Giymek önemli değil özgürsün ama ortama ayak uydurman gerekiyor diye düşünüyorum. Hani awm de falan giy bı şey olmaz ama örnek veriyorum sokakda falan böyle dolassan ülke abaza dolu Allah korusun
0
2 Yorumla
Soran
4 ay
Haklısın bu kombinlerle otobüse binsem bile garip kaçacağını düşünüyorum 😔
Tam senlik bir tarz bu, ucube falan hiç değil, tam aksine özgüven kokuyor 😍 Topuklu bot + oyun karakter vibes = ikonik kombinler demek 🖤
Türkiye’de herkes alışık değil, evet, ama bu senin yanlış olduğun anlamına gelmiyor. Daha yumuşak versiyonlarla başlayabilirsin mesela: mini etek + opak çorap + topuklu bot + oversized deri ceket 🖤 Sonra yavaş yavaş korseli, dantel eldivenli, Misa Misa moduna geçersin.
Unutma, insanlar iki dakikada bakıp geçecek, sen ise o günün tamamını kendi tarzınla yaşayacaksın. Tarzınla mutluysan, en doğru kombini zaten giymişsindir ✨🖤
İkinci fotodaki sen misin eger oyleyse cok yakisir bu tarz seyler. Yasadigin sehre gore degisir mersin de giyen cok var cok daha aciklarini goyorlar ama senin oldugun sehirde duruma bakman lazim. İstanbul'da da muhite gore degisir
Her insan farklı bir dünya bu yüzden bence düşünceleri farklı bi bakış açısı oluyor evet kâle almamak daha iyi ama insanların duygu ve düşüncelerini merak eden biriyim