Avrupa'da hızla yayılan ve ülkemize de gelen erkek eteği modasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Erkek etek modası oldukça yaygınlaşmaya başladı. Erkeklerin eteği keşfetmesi ile birlikte yurt dışında pek çok erkek etek giymeyi tercih etmeye başladı. Aslında bu moda İskoçlar tarafından yüzyıllardır vardır. akat dünya çapında yaygın olmaya başlaması uzun bir süreç alsa da erkekler artık etek fikrine alışmış gibi görünüyorlar. İskoçlar ilk olarak etek giymeye fazla kumaşlardan kurtulmak amaçlı başladılar. Geçmişten günümüze bir kültür haline dönüşen etek artık İskoçların sembolü haline gelmiştir. Erkek eteği modası giderek dünya çapında yayılmaya başlamışken ülkemizde de erkek eteği giyen ünlü isimler görüyoruz. İlk olarak Armağan Çağlayan’ın giydiği erkek eteği önümüzdeki günlerde Murat Boz’un da giymesi ile birlikte oldukça yaygın bir hale gelmeye başlayacaktır. Erkekler bu modaya uyma fikrine nasıl bakıyorsunuz? Kızlar sevgiliniz ya da eşiniz böyle bir giyim tarzını istese tepkiniz ne olurdu?
Avrupa'da hızla yayılan ve ülkemize de gelen erkek eteği modasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
-Gay/Bisex/Transex gibi cinsel yönelim ve tercihte olanlar için tercih meselesi olarak bakabilirim ama hem fizyolojik hem de ruhen erkek hissedip sadece kadınlara ilgi duyan bir erkekte oldukça itici bence. -Etek giyecek biri sevgilim/eşim olamaz. *Gecen bol olsun.*
Etet ve topuklu ayakkabı erkek aksesuarlarıdır, bu milattan önceden beri böyledir. Günümüzde kadınların giymesine alıştığımızdan, yadırgıyoruz. Ortada anormal bir durum yoktur, giyilebilir..
Zamanında aynısını pantolon giyen kadınlara da yapmışlardı, yok pantolon adam içinmiş, yok pantolon giyen kadınlar erkeğe benziyormuş. Isteyen istediğini giyebilir ve kimsenin buna karışmaya hakkı yok.
Gözler alıştığı zaman giyebilirim. Yaz aylarında püfür püfür esmesini düşünmek bile çok iyi eteği kulağa hoş getiriyor... Şu gömleklerdende kurtulunmalı baiye tarzı birşeyler modaya çıkmalı.
Ya, arkadaş avrupanın bize yazdığı reçetelerin hepsini uygulamak zorundamıyız? Eski lerde çok eski zamanlar ama İranlı erkekler etek giyerlermiş ama pantolonla birlikte. Bu yani gerçekten çok saçma ve berbat
Bir o eksikti tamam oldu. Erkekliğin yüz karası başka bişey değil tüküreyim böyle moderniğinde modanında içine. Erkek adam etekmi giyer be racona teeeeeerrrrrssssss.
Yok artık ! Kadın erkek eşitliğini fazla abarttılar. Olmaya oldu tesettürde kullansınlar bizde erkek trasi sakallı gezelim dünyayı tersine döndürelim 😁
Şimdi o eteği giyecek sonra da sevdiği kıza eşine ya da ergen çocuğuna racon kesecek ha? bir siego derler adama ya herkes geleneğine göre yaşasın iskoçlar giysin bize noluyor.
Avrupalılardan aldığımız ney işimize yaramış ki bu yarasın. İskoçsa İskoçya da kalsın Bizim kıyafetimizi başka bir tane ülke giymiyor biz niye giyelim. Giyenlerin kalıbına tükürim ben
Zaten daracık kısa pantolon giyip birde çıplak ayak dolaşan salaklara uyuzum. Bu da gelse bu mallar bunu da yapar kadına benzemek için elinden geleni yapıyorlar
Ben giysem.. Dayiogullari memleketten gelir vururlar. Sonra kirecleyip gömerler. I*nelik bulaşmamasi adına. Şayet tersi durum olsa bende dayiogullarini vurmaya gidebilirim :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Resûlullah (s. a. v.), kadınlara benzemeye çalışan erkeklere ve erkeklere benzemeye çalışan kadınlara lânet etti (Buhari, Libâs 61)
Araplara gülen avrupa eteğin modasını cıkarıp giyöiş Allah nelere kadir (kardes altına peygamber donuda giyiyorlar mi )😅
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
osmanlı torunlarıyız biz etek nedir bu avrupaya özenme şeyini anlamadım herifler ekononik krizden kafayı yemiş bizde hala onların peşinden koşuyoruz akıl karı iş değil allahtan chp iktidarda değil.
Kızlar pantolon giyebilirsa erkeklerde etek giymekte ozgur ama ben yakıstıgını düşünmuyorum gozum alısık olmadığı için cok komik geliyor ama herkes istedigini giymede ozgur
Burada kadın kıyafetlerine yonelme söz konusu bile değil bence çünkü eski tarihlerde erkeklerde etek giyerdi ayrıca kadinlarda pantolon giyiyor o zaman buda ozentilik yinede fikrine saygı duyarim
@eslem37582 anlatamıyorsunuz işte, biz böyle giyinince sapık oluyoruz ama kadına cinsel obje gözüyle bakan abazanlar adam ya da erkek sayılıyor değil mi
Ben sizi savunuyordum demagoji yapmıyorum.. Ayrıca olan bir şey.. Ne giydiğine göre adam olup olmama durumu ne zamandır kabul görüyor her haltı yiyen kadına cinsel obje gözüyle bakan biri giyimi normal diye adam ya da erkek mi oluyor
@eslem37582 bu zihniyet ile alakalı. Kimisi hoş görür kimisi nefret eder. Ayrıca geçmişteki toplum algısı ile günümüzdeki bir değil. Böyle bir kıyaslama yapılmamalı bana göre.
İkimizde belliki farklı acıdan bakıyoruz size gore siz bana gorede ben haklıyım uzatmaya gerek yok diyerek konuyu kapamaya calisiyorum farklı yerlere felan cekmedim okuyarak ve anlayarak yorumlarsan sevinirim sizede iyi gunler
En İyi Cevaplar