Uraz Kaygılaroğlu'nun ellerinin önce galada sonra da katıldığı programda ojeli olması herkesi 2'ye bölmüşken size sormak istiyorum. Erkeklerde oje sürme modası hakkında düşünceleriniz? Benim fikrim herkesin ojesine kimse karışamaz ne isterse herkes onu yapsın.Uraz Kaygılaroğlu Oje
Erkeklerin oje sürme modası hakkında yorumlarınız neler?
İnşallah da batılılaşmayız. Zaten çalıştığım iş ortamı pek karşı cinsi kabul etmeyen genel olarak erkeklerin çalıştığı bir yer. Denizin ortası ve her yer metal. Bildiğin gemi işte...
Öyle bir ortamda böyle liboşça hareketler yapan biri tutunamaz. Süvari ilk limanda indirir ve indirmeden önce de bizzat gemi personeli tarafından dövülür. Calaskala totodan takıp alabandaya toka ederler mazallah! Ha şu var ben elimi sürmem. Ki buna vaktim yok. İş güç evrak safety, ism vs zaten kol gibi. Ofisten dışarı adım atamıyoruz. Ki vaktim olsa bile pek sallamam.
1995/2005 arası gotik, metal, punk, emoluk tiplemelerinin modası genemi hortlamış. Tıpkı yırtık pırtık elbiselerin yeniden moda adı altında giyilmeye başlanması gibi temiz gözükmese bildiğin bana para ver dilencisi, tam bir homeless style..
istesem de yapamıyorum, ellerim güzel zaten birde onu yaparsam sadece elimi gören bir cizofrenlenle hır çıkar, elleme davası uzun yıllar sürer gider...
Bu arkadaş dikkat çekmek için sürmüş. Olay olacağını bile bile ondan boş yapmış. Siyah / gece mavisi tonlarda sürülebilir ama öyle pembe sari falan ne biliyim erkeklerde hoş durmaz gibi
Eskiden küpe takan, dar pantolon giyenleri falan da erkekten saymıyorlardı şimdi normal karşılanıyor. Bu da yeri gelir, normalleşir bir gün. Sürmek isteyen sürsün bu konuda özgürsünüz, kimse size bu konuda dayatma yapmıyor, ancak küpe takmanın erkekliği bozmadığı gibi, oje sürmenin de erkekliği bozmayacağını söylemek isterim. İnsanları dış görünüşüne göre çabuk yargılıyorsunuz. Tercihlere saygı duymuyorsunuz. Beğenirsiniz veya beğenmezsiniz ona bir şey diyemem. Ayrıca size bir zararı mı var sanki, siz istediğiniz gibi yaşayabilirsiniz, ancak bu size başkalarına karşı atıp tutma hakkı vermiyor. Bu yorumu özellikle önyargıyla sallayan kişilere istinaden yazdım.
maskülen tarzı varsa gerçekten efsane oluyo. Ben bazılarına çok yakıştırıyorum. Ayrıca ne zırvalamışlar nerde yazıyo ojeyi sadece kadınlar sürer diye? kadınlar da saçını kısaltmasın o zaman var mı öyle dünya
Ohaa bu adamin çolu çocugu var bu ne biçim baba ya 🤣🤣🤣 düşünzenize babanız gelip diyorki kızım bana da bordo ojeni sür hazır kendine sürerken tövbe tövbe ya