Moda & Stil 2022 Paris'te erkekler için şort üstüne spor ceket moda olmuş, sizce nasıl? Özlem_3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 2022 Paris de erkekler için şort üstüne sport çeket moda olmuş sizce nasıl? 2022 Paris'te erkekler için şort üstüne spor ceket moda olmuş, sizce nasıl? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mаямеlат Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 307 cevap paylaştı. Olmamış ya. Bir de paris yani modanın göbeği orası bu moda yayılmadan imha elilmeli ve ya önüne geçilmeli, iftardan sonra üşümemek için omzuna ceket almış sigara içmeye çıkmış amcalar gibi duruyor kopmbin. 1 1 Yorumla hakaarkan +1 yıl yaa koptum vallahı aklına nasılgeldı boyle bısey ya vallabravo yazarkenbıle guluyordum Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 777 cevap paylaştı. Acıkcası bügün bende sokağa çıkarken Sort Sweat le cıkıyorum :D İlginc ama hoş gözüküyor 1 2 Yorumla Özlem_3434 +1 yıl Şort giymekte sorun yok ceket bence işi bozan taraf Yorumla 97Kerim97 +1 yıl Bence de. Sort mavi beyaz Sweat beyaz Parmak arası terlik kombini ile takılma keyf :D yaz geldi zaten İstanbul sıcak pantolon esofman la olmuyor Yorumla
Sndddd Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Fotodaki yakışıklı beye bile yakışmamış 2 1 Yorumla Özlem_3434 +1 yıl Bence bu moda hoşuma gitmedi Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Beğenmedim 1 0 Yorumla
adımyavuz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İğrenç bu nasıl öoda 0 1 Yorumla adımyavuz +1 yıl Bence yalan haber olabilir gundi giymiş biriside çekmiş 😂 Yorumla