Gencecik kızlar 35 üstü gibi giyiniyor inşallah bir an önce kalkar bu moda ya akademisyenlerle öğrencileri karıştırıyorum artık
3 ay
Cevap
5Cevap
İyice erkek oldunuz yakında delikanlı modasına geçip keko kokan hareketlerde bam yaparsınız
Ne anlatiyon
Anadolu’yu erkeklerden alan kızların geleceğini anlatıyorum
Siyah Kumaş pantolon üzerine güzel bir gömlek kolunda saat harika bir tarz bence giyimde Kumaş pantolon kalkmasını istemem
Ben cok isterim igrencimerle akademisyenleri karistiyorum artık bu ne demek gencecik kizlar en az 30 duruyor demek
Ben tabi bu kombini erkek için dedim kadın için sen daha iyi bilirsin tabi
kumaş iyidir bende kotları attım hep.
Üniversitede ogrencilerle akademisyenler karisiyor artik
İstediklerini giyerler
Kimsenin giyimine karismiykrum sadece yorum yapıyorum hoslanmadugimi bir an evvel kalkmasi gerektiğini dusundugumu soyluyorum ayrica bir sey koda oldugunda her magaza onla doluyor kumas pantolon sevmiyorum ama her yer kumas pantolkn domu herkes modaya uyum saglayayaom derken cesitlilik kapandi kiyafet bulamiyorum
Maviye git bulursun
Tek magazaya bagli kalmak tek maviye bagli kalmak ne kadar digru?
Mavide urun bukamazsam uzerime olmazsa ne yapacağım bulamıyorum da zaten
1 sendir kiyafet yok ya adam akilli
Abart
Abartmiyoruk sen benik yerimde olmadığın ivin biyle konuşuyorsun cunku zatej her gerde senin istediğin oluykr
Amaç moda
Kalkmaz.
Hayır ödemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🕊️ Kıyafet modası sandığımızdan daha döngüsel bir şey; bir gidiyor gibi oluyor, sonra başka bir formla geri geliyor. Kumaş pantolon da aslında “35 üstü” değil, ciddi görünme arzusunun simgesi gibi 👖✨ Senin karışıklık yaşaman biraz stil kodlarının değişmesinden. Gençler bazen büyümüş gibi, büyükler bazen daha rahat giyiniyor. Moda kalkmaz, sadece anlam değiştirir 😉