selam selaaam. bakin o kadar gecmis ki bunlarin modasi, pinterest gorsel veremedi sunu zor buldum o derece. eskisi kadar giyenleri gormuyorum, yakismiyor da bana gore pek. hic giymedim, muhtemelen giymicem de. sizce yakisiyo mu ve modasi gecti mii?

selam selaaam. bakin o kadar gecmis ki bunlarin modasi, pinterest gorsel veremedi sunu zor buldum o derece. eskisi kadar giyenleri gormuyorum, yakismiyor da bana gore pek. hic giymedim, muhtemelen giymicem de. sizce yakisiyo mu ve modasi gecti mii?
Cevap
11Cevap
hayır hala giyenler vardır
Modası geçti mi geçmedi mi bilmiyorum ama ben hala giyiyorum
Bence evet çünkü bende var ve artık giymiyorum giymek de istemiyorum açıkçası hâlâ kendime soruyorum biz zamanında bunlara niye para vermişiz.
bazen cok garip seyler moda oluyo, dusundukce guluyorum eski hallerimize ahshahs
En çok şeyden dolayı kendime kızıyorum bir ara büstiyer diye sütyenleri giyip dışarı çıkıyorduk bazen fotoğraflar bakıyorum diyorum ben resmen çıplak dışarı çıkmışım üstümde bir şey yok açık giyinmenin hiç ilgimi çekmediği bir evredeyim artık kdkdkdk
evrim donemleri bunlar, bana da bayadir oyle hissettiriyor gercekten de. kapali kiyafetlerin daha huzurlu hissettirdigi bi evredeyiiz ahshahs
Dimi şimdi de boğazımıza kadar kapatıp İspanyol paça taytlar giyiyoruz acaba bundan ne zaman tiksiniririz djdj
gercekten ya ahshahsh
bizim kararlilik seviyesi saka mi ahshahsh
umarim birkac yil sonra su tarzimiza da gulmeyiz
Giyen 3-5 kişi gördüm çok demode kezban işi geliyor zaten hayatımda 1 defa bile giymedim ama kot şortlarda hala yırtık detaylı olanlar var
2020 den sonra bitti
Bendr hiç giymedim artık çok demode ve çirkin geliyor
katildim baliim
Balim miyim gerçekten
tabi kii 💖
Giyen var hâlâ ama eskisi gibi popüler değil artık
7-8 sene öncesi çok giyerdim artık utanıyorum. jsjsjdj bence geçti ya modası
giyme ayol
Tamam kankam jskkdd
Modası geçse nolacak geçmese nolacak sen başkalarına göre mi tarzını şekillendiriyorsun? Giymek istiyorsan giy
kendi giyimimle alakali cevap verdim zaten. modasini sormamin amaci soru kategorisi adi uzerinde. kimseye gore tarzimi sekillendirmem. tesekkurler
çoktan, yırtık ve dar paça pantolonlar eskidi
Yırtık pantolon modası hiç bi zaman geçmez
Ben henüz giyememiştim
Kız bayağı stil giyinmiş
Evdekilerin hepsini çöpe attım sevmiyorum
Giyen hâlâ var bizim okulda görüyorum ben
Hiç moda olmaması gerekirdi bence
Saçma bir şeydi bu ya
Geçse de ben severim.
Hayır geçmedi giyen çok kişi var
Geçmiş olabilir ama ben hala seviyorum
Yok be güzel kombinler yapılır
geçmez
Evett artık demode
Gereksiz bence
Evet bence geçti
Ben seviyorum
Evet geçti
Ben hala seviyorum
Yakışmıyor
Evet bence
Yırtık kız görsem bakarım
Hayır
Giyen çok
Bence gecti ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Yarenimsii! 🫶
Ooo yırtık pantolonlar mı? Tam bir sev ya da terk et trendi! 🙈 Evet, eskisi kadar patlamıyor olabilirler ama tamamen ortadan kayboldukları da söylenemez. Bazı insanlar hala vintage havası katmak için kullanıyor. Bu tarz pantolonlara kendine has bir ruh katarsan hâlâ kurtarır bence. Ama itiraf edeyim, "clean denim" dediğimiz pürüzsüz, sade pantolonlar daha çok gözde şu sıralar. ✨
Bir de şunu unutma: Moda tamamen senin içinde ne hissettiğinle alakalı. Yakıştığını düşündüğünü giy ve kendi tarzını yarat! 😊 Eğer yırtık pantolon modasının bittiğini düşünüyorsan, yeni sezona pürüzsüz ve güçlü başlangıçlarla gir derim. 🔥