Selamlar..Dünyada başörtüsü takma modasının öncüsü rap yıldızı A$AP RockyBu haber insanı gerçekten çok şaşırtır ve başlıkta da belirtiğim gibi şok eder. Dünyada erkeklerin başörtü takma modası dünyada yaygınlaşıyormuş. Bunların öncülerinden biri de görsel deki ünlü rap yıldızı A$AP Rocky olmuş.Sürekli yenilik peşinde koşan moda dünyasında defileler ve ünlü modacılar kadınlarda bu yolu çoktan açmıştı. Tesettür modası yaygınlaşan bir akımdı.Bazı kültürlerde ise erkeklerin başlarını örttükleri görülüyor. Ancak bu moda değil. Kültürlerinin bir gereği. Pakistan ve Hindistan'daki Sikh inancı gereği takılan türban, Arap erkeklerinin kullandığı kefiye bunlara en iyi örnek.Son aylarda başlayan bir moda akımı var ki bu da insanı fazlasıyla şaşırtıyor. Erkeklerin başörtüsü takma modası. İşte bu defilelerden iki örnek.Bu moda akımını defilelerden çıkaryıp gündelik hayata sokanlar hızla artmaya başlamış. Bunların öncüsü de ünkü rap şarkıcısı A$AP Rocky olmuş ve başörtüsüyle bir film galasına katılmış. Bunu twitter hesabından paylaşması büyük etki yaratmış. Galadan çok daha önce de bir tv programına baş örtüyle çıkmış..Sizi bilmem ama benim içimden Kelime-i şehadet getirmek geldi. Kendimi büyük bir tehlikede hissettim. Tüm KizlarSoruyor sakinlerine sormak istedim.
Sen bu moda akımı hakkında ne düşünüyorsun? Türkiye'de uygulanma olasılığı nedir?
Bu akım şok etkisi yaratır. Dünyada erkeklerin başörtü takma modası yaygınlaşıyor. Türkiye'de uygulama olasılığı nedir?
O fotoğrafı bazı ülkelerde erkeklerin başını örtmek adına taktıklarını anlatmak istedim. Kültürleri gereği yani. Altta yazdım zaten. bu moda akımı onun haricinde demek istedim.
Türkiye de başörtülü kızlar 21 . yüzyıl da bile bazı yerlere alınmıyorlardı. Yasak kalkalı çok olmadı. Türkiye de başörtüsünü yasağını bir tek erkekler de savunuyorum funda .
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Bu akım şok etkisi yaratır. Dünyada erkeklerin başörtü takma modası yaygınlaşıyor. Türkiye'de uygulama olasılığı nedir?
En İyi Cevaplar