Yeni trend: Popo dekoltesi! Giymesi biraz cesaret gerektirecek popo dekoltesi bu yaz trend olacak. Erkekler tarafından ilgi gören bu moda kadınlar tarafından nasıl karşılanır? Sizce popo dekoltesi moda akımı haline gelir mi?
Popo dekoltesi erkekler tarafından büyük ilgi gördü! Sizce popo dekoltesi moda akımı haline gelir mi?
Yahu şu marjinallik olsun diye gösterilen şeyleri moda olarak söylemeyin arkadaşlar... Birde plajda totoyu görelim sıkıntı yok ama şehirde olmasın yani sonra sürekli görünen şeyin cazibesi kalmıyor sonra beni erkeğim niye arzulamıyor diye düşünürsünüz
açacak en son yer ora kalmıştı orayıda açtılar eee şimdiye kadar görmediğimiz yeriniz kalmamış zaten bari komple çıkarın öyle gezin bu nedir abi yaa nereye gidiyo bu moda denilen illet anlamıyorum ki getirin getirin bunu da getirin sonra taciz tecavüz davalarını da yürürlükten kaldırın anca öyle olur zaten ne olacak böyle moda olmasın aga yazıklar olsun !!!
Sen yap bende yapacam söz :D En rahat şehirlerden birindeyim Burda bile kızlar hala kot pantolon giyiyo sen neyin kafasındasın ülkemize dön ülkemize !!!
eskiden yırtık diye giyilmezdi şimdi yırtık diye fazladan para veriliyor ayrıca bunları giyiyorlar sonrada erkeler neden böyle sapık diye bizi suçluyorlar sen kedinin önüne ciğeri koy sonrada neden yemek istiyor diye kız
Türkiye de giyileceğinden emin değilim zaten hoş bir görüntüsü de yok.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kuşunuda açacaklar ve yakında zafer erkeklerin olacak. Ar namus kalmadan herkes bırbırıne çakacak kımse de neden bana tecavuz ettın dıye dava açamayacak. Yaşasın tertemız ülkem.
@Hellokiityy ah sizin gibilerde ne kadar zekı dimi. orasını burasını açınca bı halt mı oluyor sanıyorsunuz evde yemek yoktu da beynınızı mı yedınız sız anlamıyorum
En İyi Cevaplar