Bu aralar çok moda oldu erkekte göğüs dekoltesi. Sizce nasıl, itici mi duruyor?

Bu aralar çok moda oldu erkekte göğüs dekoltesi. Sizce nasıl, itici mi duruyor?

#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Vaaay çok iyi demek kas, baklava, dekolte artık kadınların yeni imtihanı bu yeni haberim oldu çok güldüm. Ne diyelim artık ileride sevdiğim erkeğe ben de fazla açma diyeceğim demek ki, hayırlısı. ⭐😄😄
#tubasueda 🍀🍀
hahahah
Kıskançım ben dekolteye gelemem 😄😄
Orada olay sadece yaka açıklığı değil. Fotoğraflarda açık yakalı mankenleri hırbolardan ayıran başka detaylar var. Gömleğin deseninden, pantolonun kesimine kadar hepsi bütün. Bunların hepsi tamamsa ve tarz tutuyorsa ok. Yoksa hırboluk.
Kıllıysa itici olur şık olmaz ama kıl yoksa çekici olur bence 😅 kıllı erkeklere lafım yok bu arada yanlış anlaşılmasın. Ben de birinden hoşlandım esmerimsi olduğu için o da büyük ihtimal kıllıdır. Seviyorum yani
Cevap
13Cevap
spor bir tarza uygun. Dozunda olduğu sürece itici olmaz. Görseldekiler gayet tarz duruyor
İtici bence
Bu erkekte gogus dekoltesi icin o bolgedeki kılların alınması gerek. Vucut biraz fit, kaslı bir vucut olmasi gerek. Boyle yapidaki erkeklere 2-3 düğmeye kadar guzel, seksi duruyor. Ama zayıf, gogus killarini almayan erkekte itici. Tum libidoyu öldürür öyle diyeyim.
yani aslında hoş ama onunda bir adabı ölçüsü var bence 2düğme en fazla 3 olabilir ama 3olması için bence güzel bir göğüs lazım ve kendi göz zevkim bunuda belirtiyorum eğer göğüs tüyleri çok fazlaysa traş olmuş olursa hoş durabilir ya da vücüt fitse göze batmayadabilir ama hem kilo hem de tüy fazlalığı varsa bence aşırrı itici tabi benim görüşüm 🤷🏻♀️
Bir iki düğmenin açık olması hoş duruyor evet, ama çoğu kişi midesine kadar açtığı gömlek düğmeleriyle tam bir maganda gibi geliyor bana.
göbek deliğine kadar açan var maalesef :D
Çok kıllı bir vücuda sahip değilse çok hoş duruyor bence erkeklerede yakışıyor zaten farklı bir hava katıyor
bence de
🤣🤣 bencede 😂
Kılları fırlamıyorsa hoş duruyor. Ya da gözüm alıştı bilmiyorum 😄 zincir kolye bile normal gelmeye başladı
temiz görünmesi önemli tabii
Asla itici değil aksine gayet çekici duruyor. Sadece bazı erkeklere yakışmıyor. En başta kıl olmaması lazım göğüste
Bence itici ve öyle erkekler gözüme sapık geliyor hiç hazettmem tıpkı göğsünü dekolte olarak kullanan kadının niyeti neyse erkekte oyledir
@Lotus____ nefretini kustuguna göre sende teşirci kadinlardansin :) kısacık veya dekolte giyerek size farklı itaamlarda bulunanlara neden tepki gösteriyorsunuz ki niyetiniz erkek ilgilerini üstünüze çekmek zaten vücudunu sergileyen kadın ben namusluyum demesin mdwqjsksmdsmd
eğer göğüs varsa tabi itici durmuyor ama hiçbir cazibesi olmayan bi vücuda da gitmiyor tabi
Bana aşırı itici geliyor heleki göğsü kıllı erkekler ögk 🤮
Benim çok hoşuma gidiyor. Tabi erkeğin de taşıyabilmesi lazım. Kaslı falan hoş durur
İtici oldu artık herkesın yakası pacası meydanda sjsjsj
Düğmeler çok açık olmamalı ve göğüste kıl olmamalı. Biraz da fit bir vücudu varsa güzel durur
Kural üstten iki düğme :) gerisi fanteziye kaçar hem de itici.
Göğsü güzelse kılsızsa falan biraz olabilir. Ama göbeğe kadar açanlar var nerdeyse o kadar da değil tabi
Böyle açması için kıl olmaması gerekli Ve fit olmalı
Bence hiç yakışmıyor , benimgibi göğsünde kıllı erkeğe hiç yakışmaz diye düşünüyorum , ayrıca bir erkek olarak kısa kollu , yakası düğmesi bir gömlek asla giyinmem
Yakışanı da var yakışmayanida bence. Kasli ve iyi vücutlu erkeklere yakışıyor diğerleri mümkünse yapmasın komik oluyor
Sınır genelde geçiliyor ve erkeklerde çok kötü duruyor….
Düzgün fizikli kadınlarda “mış gibi” verilen firikikşer🥰
Vicudu kılsz ve kaslıysa çok çekici duruyor
Şimdi şöyle kafamdaki kişiye çok yakışıyor diğerlerini bilemem
Bence yakışana yakışır ama kimisindede iğrenç duruyor
Kadına göğüs dekoltesi nasıl yakışıyorsa erkeğe de dekolte yakışıyor
Göğüs kılı yoksa 2-3 düğmeye kadar güzel durabilen var ama her erkekte değil tabi
aşırı çirkin hiç sevmiyorum
Hoş değil kardeşim gibi
Bana itici geliyor Bana itici geliyor
Bazılarına yakışmıyor
Ben genelde bırakmıyorum
Yok pek olmamış 😀Keko havası vermiş 😀
Berbat hiç hoşuma gitmiyor nedense
Bence zibidi gibi duruyorlar
Kro gösteriyor bence.
Bunu görmemeyi dilerdim
Ne bu Bağcılar modası mı
Ben de itici buluyorum.
Kıllıysa veya şişmansa itici kesinlikle
Fazla bırakmaması lazım
Kıl yoksa güzel bence
Birkac dugmeden fazlasi kotu
baby face ise 👍
Evt erkek dediğin adam gibi giyinir lan
Çekici geliyor bana
İtici bence krolar gibi
çok itici ya
Keko musunuz ya çok iğrenç
İtici bence.
Yaş ve fiziğe göre değişkenlik gösterir.
Evet bencede itici
Tüylü insanlara yakışmayacak bir tarz.
Bence aşırı itici
İtici
Evt itici
İtici ama kendini çekici sanan çok var
Hiç hoş değil bence
çekici
Hemde çok itici
😂😂😂
HAYIR GÜZEL
Durmuyo