Kızlar etek veya şort giydiği takdirde ağda yapması gerektiği konusunda büyük bir ortak fikir var. Erkekler şort giydiğinde ise bu konu da kıllı bacak görmek istemiyoruz diyen bir kesimle umursamayan bir kesim var 😂 siz hangisisiniz
Erkeklerin şort giydiğinde ağda yapması gerektiğini düşünüyor musunuz?
Yok ya ben alıştım eğer çok varsa zaten ayağında çorap varmış gibi duruyor :) Göze batmıyor dışarıda görünce. Ayrıca kadın bacağı gibi de olunca hoş durmuyor. Bazı sporcular mecburen ağda yapıyor onlarınki mecburiyetten. Bence gerekmiyor aman o da kalsın. Onlar normal gerekleri yapsınlar. Orda burada leş gibi ter kokanları görmeyelim yeter.
Kızlarda lafa gelince herkesin kendi tercihi der kendi cinsleri için erkeklere bunu konuşması ne kadar normal olabilir ki kendiler ide yapmasın vüctlarını sergileyecekler diye ağda lazer ne varsa yapıyorlar zaten kendileri yapıyor diye erkeklere konuşamaları olmuyor bu sadece saldırmak başka bir şey işte erkeklerde yapıyor bende yaparım ben yapıyorsam erkek de yapmak zorunda bu şey gibi kardeş kavgası gibi bir şey ama buradaki kızalrın erkeklere saldırması oluyor bunun mantıklı bir tarafı yok erkekler güzel gözükmeye çalışmıyor zaten bunu yapan kızlar
Şurda bir kız bacaklarıma ağda yapmıyorum bunu sorun eder misiniz yazsa bir sürü erkek Çok kötüsün şöylesin böylesin diye saldırır. Bırakın sokakta kıllı bacaklarla dolaşmayı, kışın zaten pantolon giyiyorum diye yapmadığını söyleyen biri olursa hemen laf atıyorlar. Kadınların ağda yapması toplumsal olarak dayatılmış bir şey, kendi tercihleri değil. Ben yapmak istemiyorum mesela ama sokakta herkes bacaklarıma tip tip bakmasın diye yapıyorum. Erkekler gibi istemiyorum yapmıyorum diyemiyoruz bu yüzden asıl sizin söylediğinizin hiçbir mantıklı tarafı yok.
@Acılıkoala benim dedigime geliyor vücutlarınızı sergileyebilmek icin yapıyorsunuz sen vücudunu sergilemezsen kimse seni görmez zaten merak etme seni biri cevirdi pantolununu mu cikardi aç bakacam bacaklarına ağda yaptin mi yapmadin mi diye sen gosteriyorsun giyiyorsun eteği şortu çikyorsun meydana millette görüyor sen bacaklarını açıyorsun kim dayatti biliyor musun özendiginiz Avrupa dayattı size bunu millete onlar dayattı bu toplum dayatmadi size hic bir sey siz kendi kendinizi bu hale getirdiniz Avrupa da kizlar bakim yapiyormus biz de yapalim makyaj yapiyorlarmis biz de yapalim açık giyiniyorlarmiş biz de giyinelim onu yapiyormus bunu yapiyormus biz de yapalim dediniz bu hale geldiniz işte simdi kalkipta kendini savunmanın bir anlamı yok ona buna özenecegine kendine bak kullandigin kisisel ürünler hangi marka hangi ulkelerin markası bir bak bakalim bu marka iyiymiş diyip fazladan para verip alıp kullanıyorsun demi ondan sonra bizi buna siz sürüklediniz siz dayattınız Avrupaya sen özeniyorsun yapiyorsun ama bu toplum seni buna dayatıyor sen ne kadar akıllısın öyle
Kendini sergilemek mi? Siz yazın sıcak diye şort giyme hakkına sahipseniz bir kız da giyme hakkına o kadar sahip. Sadece şort da değil kapri giysen, midi boy etek giysen gene aynı tantana. Ben bacağım açık gezmeyi tercih ediyorsam ve keyfim ağda yapmak istemiyorsa (erkekler gibi) kimsenin de bana laf etme hakkı olmamalı. Siz istediğinizi giyin, istediğiniz gibi gezin sıkıntı yok ama kadın giyemez nedenmiş o? Ben Avrupa'ya falan özenmiyorum keyfim nasıl isterse öyle yaşamak istiyorum. Sen kadınsın şöyle giyin, sen kadınsın ağda yap... Size ne kardeşim sizi ne ilgilendiriyor?
@Acılıkoala Sadece bos boş konuşuyon tantana yapma sırf erkeklere saldırmaya çalısıyon başka bir dey degil sana kimse yapma demiyor ama sen kendin yapiyorsun yapma o zaman sen istedigin kadar ona da karşı cık kendinizi sergiilliyorsunuz neyse senin derdin erkeklere boş boş saldırmak sadece mantıklı bir konusman yok
Kendiniz bana millet laf etsin istemiyorsan pantolon giy kendini sergileme demişsiniz. Açık açık ne giyeceğime karşıyorsunuz. Siz erkekler haddiniz olmayan şeylere burnunuzu sokup sonra bize niye laf ediliyor deme hakkına sahip değilsiniz. Bir de millet pantolonunu mu kaldırıyor demişsiniz şaka gibi, hadi diyelim sokakta çarşafla gezdim evimde kocam ağda yap demeyecek sanki. Sorun bakalım karınız ağda yapmasa ne tepki verirsiniz diye ne cevap alıyorsunuz.
Bence ne kızlar ne de erkekler birbirlerinin kılına tüyüne karışmasın. Eğer karışırlarsa karşı tarafa da eleştiri hakkı doğuyor. Koltuk altı kılı olsa koku filan yapar almalıdır derim de bacak kılı kime ne gibi bir zarar verebilir ki? Göz zevkimi bozmayın yazmış kimisi... söyleyecek kelime bulamıyorum gerçekten. Insanlar uzaya koloni kuruyor biz burda karşı cinsle kıl kavgası ediyoruz.
Hayır düşünmüyorum. Çünkü herkes istediği şekilde kişisel bakımını gerçekleştirme özgürlüğüne sahip. İsteyen kıllı, isteyen kılsız dolaşabilir. Bu kişinin kendi hür iradesine kalmış bir durumdur.
Bence srf insanlar kötü bakıyor diye böyle zahmetli acı dolu bir işe girişme derim boşver kalsn kıllı da olsa kadnlar icin olmamasi gerekir ama erkekler icin bnce sorun degil ;)
Tercihe bağlı illa alsın ya da almasın diyemem.. Lakin bir kıllı erkeğin bir kadına “ıyy kollara bak alsana şu kollarını” demesi kadar komik bir şey yok 🤯 “kadın dediğin tüysüz olmalı” diyenler aynaya dönüp bir bakmalı diyorum.. teşekkür ederim iyi günler dilerim.
Erkekler şort giyecekleri zaman. Bacaklarının kılsız olması estetik açıdan elbette ki daha iyidir. Söz konusu durumda ağda yapılabilir. Ancak ben ağdayı önermem bu anlamda şort giyinmeden evvel sesunun erkekler için geliştirilen tüy dökücü spreyi kullanılabilir. En az birkaç gün yüzde 95 pürüzsüzlük sağlıyor.
Erkeği erkek yapan şeylerden birisi de sakalının, bıyığının çıkması, vücudunun belli başlı yerlerinde kıl olmasıdır. Bu belli başlı yerlere bacakta dahildir.
Fotodaki agda yapmamis ama rahatsiz etmiyor. Boyleyse guzel ama bazilari magaradan cikmis gibi oluyor, onlar yapsin bi zahmet. Kimsenin goz zevkini bozmaya haklari yok 🙄
Ben bi erkegim ve agda yapmiorum ama kilarmi makinenin en ince ayariyla aliyorum kilsiz gibi gozukuyo siporcu deyilim ama kıldan nefret ediyorum tiskiniyorum ayrica sunu soylle soylim ( ben kesiorum die yadirgiyan insanlardanda tiskiniyorum midemi bullandiriyollar insani insan ollarak sevmek varken otekileştiriyollar
Herkes kendini nasıl mutlu, rahat hissediyorsa öyle olmalı. Bir erkek kıllarını alırken bir kadının kıllarını almaması da normal. Kimse kimsenin kılına karışamaz. Çünkü beden ancak kişinin kendisine aittir.
Yoo temiz olduktan sonra böyle şeylerin bi önemi yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cok olmayana gerek yok ama bazılarınin teni gozukmuyor ya da fazla oluyor. Onlar alsin bir zahmet. Sortun altina tayt giymis gibi duruyor oyle siyah ve yogun.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yabancı erkekler de tüy çok az var ve sarı olduğu için kötü göstermiyor ama Türk erkekleri ağda yapsın bazıların ki orman gibi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Görselde ki gibiyse sorun yok ama çok sık ve orman gibi bir görüntü varsa sıkıntı, göz zevkimiz bozuluyor.
Ağda yapmak zorunda değil jilette olur yeterki o kılları şort giyiyorsa gözükmesin, kıllı bacaklarıyla şort giyen adamlar yüzünden kaç kere travma yaşadım