Tabi bu şekilde abes ama; ben salonda crossfit ve body yaparken.. şortumun altına tayt giyiyorum... tabi ki o taytın belli bir amacı var iç çamaşırı yerine tercih ediliyor ki bazı sıkıntıları engellesin ve nefes alan yapısı ile rahat bir çalışma geçirmenizi sağlasın.
70'lerde uzun saçlı erkekleri linç ediyorlarmış.80'lerde ise kolsuz tişört giyenler karı damgası yermiş taa ki rambo çıkana kadar.90'larda ise küpe takan karı damgası yerdi. Şimdi ise kolsuz tişörtlü, uzun saçlı ve küpeliler piyasada fazlasıyla var. O yüzden emin ol bu moda da ilk başta olmasa bile sonradan normal karşılanır.
Ya şöyle bir şey ben erkeğim iyi Tuna altın at tayt tek gitmiyor şöyle iyi külotlu çorap şortun altına ya da eteğin altına külotlu çorap her zaman iyi gider ya bu etek kadın ya da erkek giysi diye bir şey yok yani erkek de etek yiyebilir sonuçta bence çünkü moda'da ilk erkeklere üretilmiş hani savaşı esnasında rahat olsun diye mesela topuklu ayakkabı da öyle yani savaşta hayvanlar çok ya her yere sıçıyorlar boka basmasın diye topuklu ayakkabıyı üretmişler tayt kilotlu çorapta erkekler üşümesin diye ilk askerde üretilmiş eksi 40 derecede kanka donmasın diye
Dünya öyle bir hale geliyor ki. erkeğe transparan kıyafetler, taytlar vs. kadınlaştırma eylemi, bkz. kadınsallaştırmaya meyl ettirme. Son dönemlerde cool varsıyalan ve normalleştirilen eşcinsellik patlağı, Allah sonumuzu hayretsin. En güzel söz ise ""Moda O kadar iğrenç bir şeydir ki, Her sene değiştirilir""
Bizimkiler mi? Nayıırrr, aslaaa. Ama ben giyerim moda herkes içindir diyesim geldi bir an. Kfmdmf. Sporcuların bir kısmı şort+tayt ikisini kullanıyorlar. Onlarla da pek karşılaşmıyoruz. Buna dayanarak spor haricinde bir amaçla bu kombinlerle sokakta karşılaşacağımızı sanmıyorum. ^-^
.. kapılır.. nelere kapılmadılar ki.. kırmızı pantollar.. delil deşik kot pantolonları.. dapdar pantolonlar.. pempe mor pantolonlar.. babet ayakkabılar.. çıplak ayakbileğini gösteren pantolonlar ve takımlar.. babet çorap.. boncuklu cancanlı t shirtler..
ulann boyle trendmi olur lannn etek gibi gozukuyoo sadece ben spor salonunda goruyorum sort un icine tayt giyenleri onlarin en azindan bir durusu war ama bunlar igrenc
Anasını avradını sattıklarım. Batsin modaniz. Modanın içine ettiniz iyice. Nerde dandik rezil şey varsa gidip onu çıkarıyorsunuz. Bir neslin ahlakını böyle bozuyorsunuz.
erkeklere yakında mini etekde çıkarırlar vay kardeşim erkekler böyle şeyler giyermi. türk erkekleri böyle giyinse millet ne anlar onu anca yabancı ülkeler yapar
Yediniz bitirdiniz testosterone hormonu diye bir şey bırakmadınız artık maskülen erkek kalmadı be tayt nedir oğlum sporcuyum bir kez taytla dışarı çıkmadım çıkmam bunlar marjinalligi yanlış anlamış yazık.
basketbolcular giyiyo ama onlarda kötü durmuyo ben bile bir sefer giydim kımse kötü duruyo falan demedi. spor oldugu zaman pek yadırganmıyo ama böyle sıkıntılı
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Erkek modasında yeni trend: şortun altına tayt giymek! Bizim sert erkeklerimiz şort altına tayt giyme furyasına kapılır mı sizce?
En İyi Cevaplar