nedir bu türkiyede kadınların soyunma hastalığı iç çamaşırı ile sahne alandan tut dışarda bu şekilde soyundukça soyunan kadınlar güruhu allah ıslah etsin, ağzını bile açtırmıyorlar hem baskın hem çıplaklıkla birşeyler elde etmeye çalışıyorlar zihniyet okadar zehirliki bu şekilde açana kadın erkek herkes bakar bakanların çoğuda arzu ediyor ve bunların gözünde sapık oluyor, şerefli olanlar zaten bakmıyor bakanlar sapık veya cinsel zaafları olan insanlar, kadınlarda onlara hizmet etmiş oluyor yani amme hizmeti töbvestğ
Desene gözlerimiz bayram edecek. Ama baktığımda iyi bir dekolte değil daha da açmalılar gibi bir düşünce geldi aklıma. Moda mı deriz, trend mi deriz ne deriz bilmiyorum ama gerçekten suyunu çıkardıklarını söyleyebilirim. Gerçi tiktok üzerinden bundan daha cüretkar durumlarla para kazanan sayısı hayli fazla.
Teşhircilik bu moda değil. "Sanne isteyen istediğini giyer" diyenler sokakta çıplak insan görmeye çok bayılıyor olmalı. Çok meraklı iseler kendileri soyunup çıksın sokağa. Bu artık dekolteyi geçtim yeni bir ad konmalı buna dekolte masum kalır. Kadın bedenini basitlemektir bu. Ben kimsenin poposunu görmek zorunda değilim kardeşim banne.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
"Ya ne alaka ya ne alaka, sana ne ağbi ya isteyen istediğini giyer" tayfasının bu modamsıya da bi savunma getireceğine eminim, fikrime gelince kadınlar daha fazla farklı bölgelerden sürekli dekolte vermek adına kendilerini alçaltıyorlar haberleri yok, umarım bu saçma sapan moda adı altında kadın bedenini teşhir etme merakı dünyada son bulur bi an önce
Bak ne güzel söylüyorsun bizim kadınlarımız diyorsun insan duyunca bi gururlanıyor Altını çizeuyim gerçekten bizim kadınlarımızsa yapmaz burada her yaşayanda biizm kadınlardan olmuyor
Yakında en özel bölgeye bir pencere koyacaklar bakacağız kıllı mı kılsız mı genişliği nasıl klitorisi güzel mi 🙂 en sonunda da dut veya incir yaprağı tamam. Zaten hep derler ya moda geçmişin tekrarıdır 😊
Bu Dekolte gerek yok ki hem yeni bişey değil bu , bizim sanatçılar zaten tanga ve kilot ile sahne aldığı için bunun bi esprisi yok. Yaz gelince baldırı çıplak popo çatalına kadar şort giyenler dökülür sokağa da.
Bu tür farklılıklar bence artık sosyal medyada gündem olma, konuşulur olma çabasına dayalı. İnsanlar artık öyle bir şey yapayım ki dikkatleri üzerime çekeyim, takipçim artsın, ikon olayım derdinde. Kıyafeti yorumlamak gerekirse itici. İsteyen istediği gibi giyinenilir. Açık veya örtülü hiç yargılamak haddim değil. Ama bu artık görüntü olarak hoş bir görüntü değil. Bundan sonra bir adım kaldı korkuyorum onuda yapacaklar moda adı altında.